Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/8
9_aug




Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στον Ταύρο μπορείτε να ομορφύνετε τον κήπο, την αυλή και το μπαλκόνι σας, να μαγειρέψετε κάτι νόστιμο και υγιεινό και να χαρείτε τη συντροφιά μιας ωραίας παρέας. Επιπλέον, το πράσινο σήμερα έχει την τιμητική του είτε πρόκειται για χρωματικές επιλογές είτε για εξορμήσεις στη φύση είτε ακόμα για περιβαλλοντολογικές και οικολογικές προτάσεις.

Το βράδυ η Σελήνη κοντράρεται με τον Ήλιο σαν τον σκύλο με τη γάτα και ως εκ τούτου ίσως αλλά θέλετε και άλλα κάνετε. Μπορεί αυτά που νιώθετε να συγκρούονται με αυτά που προβάλλετε. Επιπλέον πράγματα που συνέβαιναν αλλά δεν τα βλέπατε ίσως σήμερα να «φωνάξουν» για να τα ακούσετε και να τα διαχειριστείτε καλύτερα.

ΚΡΙΟΣ

«Ψώνια και αγορές»

Σήμερα δίνετε μεγαλύτερη έμφαση σε οικονομικά ζητήματα ενώ παράλληλα αναζητάτε ευκαιρίες για να περάσετε ευχάριστο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Αισθηματικά θέματα επανέρχονται στο προσκήνιο ενώ καλείστε να δώσετε απαντήσεις ή να προχωρήσετε σε κινήσεις που θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και αξιοπιστία. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε το εξοχικό σας ή να μείνετε σε ένα όμορφο χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου»

Ιδανική μέρα για να φροντίζετε το εαυτό και να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας. Όμορφα ρούχα και αξεσουάρ θα σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα ενώ θα αισθανθείτε πολλά βλέμματα επάνω σας. Ίσως χρειαστεί να βρείτε πως θα αξιοποιήσετε τα χρήματα που έχετε ώστε συν τοις άλλοις να τακτοποιήσετε και κάποια θέματα που σχετίζονται με την οικία ή τα μέλη της οικογένειας σας. Οι γεννημένοι του 1971 πιθανόν να κάνετε μια αισθηματική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κλείσιμο υποθέσεων»

Σήμερα θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στα πεπραγμένα σας και να κάνετε έναν απολογισμό ο οποίος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σας. Εκκρεμότητες που σχετίζονται με κλείσιμο εισιτηρίων, μετακινήσεις και απαντήσεις μπορούν να κλείσουν επιτυχώς ενώ οι σχέσεις με προσφιλή πρόσωπα μπορεί να αποκτήσουν καλύτερη επικοινωνία. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε εύνοια σε οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Φιλικές παρέες»

Μεγάλο μέρος του χρόνου σας θα το περάσετε με φίλους ενώ είναι πιθανόν να δεχτείτε κάποιες προτάσεις για εξόδους ή συνάξεις. Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε την ανάγκη να βελτιώσετε την εμφάνιση σας και να επιλέξετε ένα στυλ που θα εναρμονίζετε με τη διάθεση σας. Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να ρυθμιστούν αξιοποιώντας κάποιες δυνατότητες που παρουσιάζονται. Οι γεννημένοι του 1987 θα αντικρούσετε κάποια επιχειρήματα.

ΛΕΩΝ

«Τάξη στη δουλειά»

Σήμερα επαγγελματικά ζητήματα απαιτούν αρκετό χρόνο ενώ κάποιες επαφές με σημαντικά πρόσωπα χρειάζονται μια καλή προετοιμασία προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να κάνετε κάποιες κοντινές αποδράσεις από την πόλη ενώ άλλοι θα επιλέξετε κάποιο νησί που θα είναι αρκετά μακριά και με λίγο κόσμο. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως αποκρύψετε μια ερωτική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Επικοινωνιακή ευχαρίστηση»

Τηλεφωνήματα, μετακινήσεις και συζητήσεις έχουν ως στόχο να ανοίξετε τους ορίζοντες σας όσον αφορά κάποια οικονομικά ζητήματα ενώ σε αισθηματικά θέματα θα έχετε μια φιλοσοφική διάθεση. Επαγγελματικές προτάσεις και ενδεχόμενες μετακινήσεις σας βάζουν σε μια διαδικασία περισυλλογής προκειμένου να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Οι γεννημένοι του 1988 θα κάνετε κάποια έξοδα για να ευχαριστήσετε το σύντροφο σας.

ΖΥΓΟΣ

«Τόλμη και γοητεία»

Με τον Άρη στον πρώτο έχετε αρχίσει να διεκδικείτε τα δικαιώματα σας και να τολμάτε να κάνετε πράγματα για τα οποία στο παρελθόν θα ήσασταν επιφυλακτικοί. Με τη Σελήνη στον Ταύρο πέρα από ότι θα ασχοληθείτε με κάποια χρήματα που λαμβάνετε ως ενίσχυση, ενοίκιο ή επίδομα θα ερευνήσετε τα θέλω του συντρόφου σας και θα φροντίζετε να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Οι γεννημένοι του 1974 θα βελτιώσετε τη στάση σας απέναντι στους προϊσταμένους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πιο καλή η παρέα»

Παρά το γεγονός ότι με τον Άρη στον 12ο τα θέματα που σας «τσιγκλάνε» είναι πολλά και αναζητάτε την ηρεμία και την ισορροπία, σήμερα δεν θέλετε να μείνετε μόνοι αντίθετα επιδιώκετε την παρέα και τη συντροφιά. Μυστικές συμφωνίες και υποθέσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα μπορεί να πάρουν το δρόμο των υπογραφών ενώ κάποιο σημαντικό πρόσωπο ίσως επιστρέψει στη ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1967 θα δώσετε έμφαση την επαγγελματική σας πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Απλότητα και ομορφιά»

Η καθημερινότητα σας μπορεί να γίνει πολύ όμορφη μέσα από απλές χαρές και χαρούμενες συναναστροφές. Το καλό φαγητό, ο έρωτας και η εξοχή μπορεί να σας κρατούν καλή παρέα ενώ συζητήσεις και συμφωνίες μπορούν να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Παράλληλα κάποιοι αισθηματικοί σας στόχοι ίσως συγκρούονται με τα θέλω των φίλων σας και κληθείτε να βρείτε μια λύση. Οι γεννημένοι του 1959 θα έχετε εύνοια σε οικονομικές ρυθμίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Καλοκαιρινές Διακοπές»

Σήμερα μπορείτε με άνεση να αναγνωρίσετε τα καλά και τα όμορφα που συμβαίνουν στη ζωή σας και να χαρείτε με όλο σας το είναι. Πολύ πιθανόν να ξεκλέψετε χρόνο από υποχρεώσεις για να πάτε για μπάνιο, να ασχοληθείτε με κάτι που αγαπάτε ή να επενδύσετε σε ερωτικές συναντήσεις. Παράλληλα θα φροντίσετε να κάνετε κάποιες επαφές που στόχο έχουν να βελτιώσουν την οικονομική σας ζωή. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως παρευρεθείτε σε ένα ευτυχές γεγονός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ζέστη και ζεστασιά»

Σήμερα ίσως αφιερώσετε χρόνο στους γονείς σας ή κάνετε πράγματα που σας φέρνουν κοντά στις ρίζες και στις παραδόσεις σας. Οι σχέσεις με τους άλλους κατακλύζονται από όμορφα στο σύνολο τους γεγονότα που σας κάνουν να ακτινοβολείτε από ευτυχία και αισιοδοξία. Συγχρόνως με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο η δουλεία δεν αποτελεί αγγαρεία αλλά ευχαρίστηση. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Στάζετε μέλι»

Αργά και χαλαρά κινείστε σήμερα καθώς θέλετε να ευχαριστηθείτε τις επαφές και τις συναναστροφές σας. Κάποιες μετακινήσεις ή συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα ίσως σας βάλουν στη διαδικασία να πάρετε πρωτοβουλίες ή να κάνετε κινήσεις που μέχρι πρότινος αναβάλλετε. Εν τω μεταξύ με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο οι ελεύθεροι ίσως κάνετε μια γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά. Οι γεννημένοι του 1956 θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved