Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/8
7_aug




Γενικό προφίλ

Η Σελήνη συνεχίζοντας να διανύει το ζώδιο του Κριού το πρωί σχηματίζει όψη με το Βόρειο Δεσμό και σας ωθεί να δώσετε το σύνθημα για συμβούλια, φιλικές επαφές και δραστηριότητες μαζί με άλλους. Το μεσημέρι με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη θα υπάρχει μια περιβάλλουσα ένταση και συνάμα έξαψη. Αντιπαραθέσεις και ανταγωνιστικές ενέργειες θα σας κρατούν εγρήγορση ενώ δεν αποκλείεται να ιδρώσετε από την έντονη σωματική δραστηριότητα. Προς το βράδυ η Σελήνη συναντιέται με τον Κρόνο και ως εκ τούτου η ανάγκη να μείνετε και λίγο μόνο θα συναντήσει δυσκολίες και αντιρρήσεις. Από την άλλη είναι και μια ευκαιρία να μάθετε να λέτε «όχι» ακόμα και στους πιο ισχυρούς.

Η Αφροδίτη από σήμερα θα βρίσκεται στο φιλόξενο ζώδιο του Καρκίνου δίνοντας έμφαση στις οικογενειακές σχέσεις, την ανάγκη για να γίνει το σπίτι πιο όμορφο και στις επαφές με άτομα που νιώθετε οικεία, ασφάλεια και προστασία. Ο έρωτας πολύ πιθανόν να βρει τη δική του φωλιά για τιτιβίσματα και τρυφερά αγγίγματα.

ΚΡΙΟΣ

«Προσωπικοί ορίζοντες»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δίνετε μεγάλη σημασία στις προσωπικές σας ανάγκες ενώ νιώθετε μια εσωτερική ώθηση για νέα ξεκινήματα και καινούργιες περιπέτειες. Σε κάποιες περιπτώσεις θα αγωνιστείτε είτε για υψηλές επιδόσεις είτε για τη νίκη. Παράλληλα με την Αφροδίτη πλέον στον Καρκίνο θα θελήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις με άτομα που μοιράζεστε την ίδια στέγη. Οι γεννημένοι του 1957 θα στηριχτείτε σε φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Εσωτερικές εργασίες»

Σήμερα νέα κίνητρα εκ των έσω σας παρουσιάζονται και σας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστείτε για να ανακτήσετε τη δύναμη σας. Παλιές υποθέσεις απατούν να δραστηριοποιηθείτε και να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάχυ. Επικοινωνιακά θα είστε πιο άνετοι και πιθανόν να λάβετε φιλοφρονήσεις και κομπλιμέντα που θα σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα. Οι γεννημένοι του 1982 θα έχετε φόρτο εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αλλαγή πορείας»

Μπορεί σήμερα να ξεκινάτε με φόρα για να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια όμως ίσως στην πορεία διαπιστώσετε ότι έχετε να ανεβείτε ανηφόρα και χρειάζεται να αλλάξετε ταχύτητα και ρυθμό. Οι διαφωνίες με φίλους θα κάνουν την εμφάνιση τους χωρίς ωστόσο να είναι ουσίας οπότε και γρήγορα θα επιλυθούν. Με την Αφροδίτη πλέον στον 2ο ηλιακό σας ανοίγονται οικονομικές ευκαιρίες. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Διλήμματα»

Η οικογενειακή αρμονία ίσως βρεθεί στο στόχαστρο της επαγγελματικής εξέλιξης και χρειαστεί να διαλέξετε ανάμεσα στην οικογένεια και τη δουλειά. Οι σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα ίσως σας εκνευρίσουν και δεν αργήσετε να κάνετε το «μπουμ». Ευτυχώς η Αφροδίτη μπαίνοντας στο δικό σας ζώδιο πέρα από γοητευτικούς σας κάνει και διπλωματικούς και έτσι ίσως γρήγορα συνάψετε ειρήνη. Οι γεννημένοι του 1960 θα λάβετε κάποιο δώρο.

ΛΕΩΝ

«Ανάγκη για επικράτηση»

Σήμερα δεν διστάζετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να ζητήσετε από τους άλλους να κάνουν χώρο για τα σχέδια σας. Κάποιοι θα δεχθούν αλλά και κάποιοι θα δείξουν σθεναρή αντίσταση γεγονός που ίσως οδηγήσει σε κάποιες αιχμηρές αντιπαραθέσεις. Ο έρωτας θα σας καλέσει σε ρομαντικά δείπνα ενώ ίσως κάποια έσοδα προέρθουν από μια μυστική συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1981 θα καθυστερήσετε να λάβετε μια είδηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μπαίνοντας το νερό στο αυλάκι»

Από τη μια θέλετε να ξεμπερδεύετε όσον αφορά κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις και από την άλλη τα έξοδα που έχουν μαζευτεί είναι πολλά και δεν είστε σίγουροι ποια να τακτοποιήσετε πρώτα. Το θετικό είναι ότι εν τέλει θα κάνετε κάποια βήματα και στην πορεία θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 11ο δίνει εύνοια στα σχέδια σας. Οι γεννημένοι του 1984 θα έχετε κάποιες ευχάριστες επαγγελματικές αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ

«Αρχηγός ή σύντροφος»

Σήμερα ίσως αναπτυχθεί μια κόντρα για το ποιος θα πάρει το τιμόνι της σχέσης στην προσπάθεια να νιώσετε αμφότεροι ότι μπορείτε να νικήσετε τον άλλο. Ξαναδείτε την όλη ιστορία από άλλη σκοπιά και αντί για τα πρωτεία αναζητήστε τη συνεργασία. Με την Αφροδίτη στον 10ο ίσως κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές γνωριμίες ή δεχτείτε τη στήριξη κάποιου γυναικείου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1973 θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Από άλλο δρόμο»

Από τη μια θέλετε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα βελτίωσης της σωματικής σας κατάστασης και από την άλλη νιώθετε τόσο πιεσμένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι που πολύ γρήγορα αναστέλλετε τις αποφάσεις σας. Ξεκινήστε ανάποδα, από μέσα προς τα έξω και θα αισθανθείτε καλύτερα. Οι επαφές με το σύντροφο, τους φίλους και τους συνεργάτες γίνεται πιο ζεστή και πιο ουσιαστική. Οι γεννημένοι του 1988 θα διαφωνήσετε με τους γονείς ή τα αφεντικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θα αντιπαρέλθετε τα λάθη»

Με ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση τρέχετε στην κούρσα της χαράς ξεχνώντας ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να ζητήσετε και τη γνώμη των άλλων. Ευτυχώς η παιδιάστικη βιασύνη σας συγχωρείται μιας και πρώτοι εσείς αναθεωρείτε και ανοίγετε το δρόμο και για τους άλλους. Πολύ πιθανόν να διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να λάβετε κάποια χρήματα. Οι γεννημένοι του 1959 ίσως παρακολουθήσετε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Μόνοι στο σπίτι»

Με τη Σελήνη στον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού δείχνετε μια έντονη ενεργητικότητα για να ασχοληθείτε με εργασίες της οικίας αλλά και μια σφοδρή επιθυμία να αισθανθείτε αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Ίσως οι ανάγκες σας δεν βρουν σύμφωνα κάποια πρόσωπα που θέλουν να έχουν τον πρώτο λόγο για όλα. Η Αφροδίτη πάντως μέσα από τον 7ο θα εγκαινιάσει με περίοδο όμορφων σχέσεων και επαφών. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως προχωρήσετε σε κάποιο οικονομικό διακανονισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ανυπομονησία»

Η ανάγκη να εκφραστείτε και να επικοινωνήσετε σας ωθεί σε κάποιες βιαστικές ή απερίσκεπτες κινήσεις τα αποτελέσματα των οποίων δεν θα αντανακλούν τις προθέσεις σας. Το θετικό είναι ότι θα ανακαλύψετε ή θα επαναπροσδιορίσετε τα όρια των άλλων και έτσι ουδέν κακό αμιγές καλού. Παράλληλα με την Αφροδίτη στον 6ο η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο όμορφη ενώ είναι πιθανόν να κατακλυστεί από ωραίες παρουσίες. Οι γεννημένοι του 1971 θα χαρείτε με την επιτυχία των άλλων.

ΙΧΘYΕΣ

«Καλύτερα λίγο πιο αργά»

Σήμερα ίσως θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για να ικανοποιήσετε προσωπικές ανάγκες όμως κάτι τέτοιο μπορεί να βάλλει σε κίνδυνο την συνεπή αποπληρωμή κάποιων οικονομικών υποχρεώσεων. Ως εκ τούτου ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγετε να λειτουργήσετε παρορμητικά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ανοίγει την πόρτα στον έρωτα και τη διασκέδαση. Οι γεννημένοι του 1977 θα ζήσετε μια επαγγελματική επιτυχία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved