Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/8
6_aug




Γενικό προφίλ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια μαχητική Σελήνη που σας δίνει την τάση να βιαστείτε και να δώσετε αγώνα για όσα επιθυμείτε. Παράλληλα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα βγάζει μια βαθιά ένταση ενώ ανεβάζει την ερωτική θερμοκρασία στα ύψη. Απρόβλεπτες συναισθηματικές αντιδράσεις με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ίσως σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό ενώ το εξάγωνο με το Δία δείχνει ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος ο δάσκαλος παρουσιάζεται.

ΚΡΙΟΣ

«Οι αρχηγοί των εξελίξεων»

Σήμερα μπαίνετε δυναμικά στο πεδίο των εξελίξεων φέρνοντας τη ζέση και την παρόρμηση που χρειάζονται για να προχωρήσουν τα πράγματα ανοδικά. Με τον Άρη στο Ζυγό οι σχέσεις σάς απασχολούν έντονα και ως εκ τούτου άλλες θα προχωρήσουν μπροστά και άλλες θα διακοπούν. Αισθηματικά οι περισσότεροι έχετε απεριόριστες ευκαιρίες για να γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε. Οι γεννημένοι του 1981 θα ξανασχοληθείτε με ένα χόμπι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μυστικές κινήσεις»

Το παρασκήνιο που επικρατεί σε κάποιες καταστάσεις σας ωθεί να μπείτε σε μια κατάσταση σιωπηρής δράσης προκειμένου να μπορέσετε να επανενταχθείτε σύντομα στα νέα δεδομένα. Μπορεί να υπάρχει μια κινητικότητα όσον αφορά θέματα οικίας ωστόσο δεν είναι ακόμα ο καιρός για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Σε κάποιες εργασίες ρουτίνας θα επιταχύνετε ρυθμούς. Οι γεννημένοι του 1972 θα κάνετε ένα ταξίδι σε ένα μέρος που παραδοσιακά σας ευχαριστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αποφασισμένοι»

Σήμερα ενεργείτε γρήγορα χωρίς ταμπού και αναστολές προκειμένου να αρχίσουν κάποια σχέδια σας να μπαίνουν σε μια τροχιά κίνησης. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις για τις οποίες δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παρά τις όποιες μεσολαβήσεις φίλων και γνωστών. Παράλληλα μεγάλο μέρος της δράσης σας θα διοχετευθεί σε φλερτ, διακοπές και απολαύσεις. Οι γεννημένοι του 1967 θα επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Προτεραιότητα στη δουλειά»

Σήμερα έχετε την τάση να προχωράτε πιο γοργά και χωρίς δισταγμούς προκειμένου να προλάβετε το τρένο της επιτυχίας. Από την άλλη εργασίες μέσα στο χώρο του σπιτιού σας κρατούν σε εγρήγορση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιοι καυγάδες για πράγματα που και στο παρελθόν είχατε διαφωνήσει. Η οικονομική βοήθεια που περιμένετε θα έρθει αλλά μετά από πολλές στάσεις. Οι γεννημένοι του 1982 θα ασχοληθείτε με ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

ΛΕΩΝ

«Γρήγορες κινήσεις»

Με τη Σελήνη να διατρέχει τον οίκο που σχετίζεται με τους νόμους ίσως σήμερα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να εξελιχθούν υποθέσεις σας που σχετίζονται με δήμους, εφορίες και δημόσιες αρχές. Επιπλέον, επαφές με πολύ κοντινά πρόσωπα ίσως σας δείξουν ότι δεν υπάρχει σύμπνοια απόψεων ενώ κάποιες γνωριμίες θα παρουσιάσουν ερωτικές προοπτικές. Οι γεννημένοι του 1955 θα αλλάξετε το look σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Διάθεση για συνεργασία»

Σήμερα ίσως προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις ενώ δεν αποκλείεται το ισοζύγιο να αντιστραφεί από κάποια απρόοπτα χρήματα που θα λάβετε. Παράλληλα ίσως αισθανθείτε ότι οι άλλοι έχουν δίκιο όσον αφορά κάποιες συναισθηματικές διεκδικήσεις αλλά θα πρέπει να βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Οι γεννημένοι του 1983 θα τολμήσετε πράγματα που αποδοκιμάζατε.

ΖΥΓΟΣ

«Αναζητώντας τη χρυσή τομή»

Με τη Σελήνη μέσα στον οίκο των σχέσεων δελεαστικές προσκλήσεις και προκλήσεις απαιτούν να δράσετε άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Συγχρόνως καλείστε να ισορροπήσετε την διεκδικητικότητα με την ευγένεια και αυτό σας παίρνει αρκετό χρόνο. Παράλληλα κάποιες ενέργειες σας ίσως απαιτούν την έγκριση ενός φορέα ή οργανισμού. Οι γεννημένοι του 1952 θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Εργασιακός πυρετός»

Σήμερα παλεύετε με τα ρολόγια για να είστε στην ώρα και να φέρετε σε πέρας κάποιες εργασίες χωρίς να είστε εκπρόθεσμοι. Συνάμα κάποιες υποθέσεις σας δημιουργούν ερωτήματα και σε κάποιες περιπτώσεις εσωτερικούς προβληματισμούς. Η επικοινωνία με πρόσωπα που μπορούν να σας συμβουλέψουν ή να σας καθοδηγήσουν συναντά εμπόδια. Οι γεννημένοι του 1963 θα διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Θέλοντας το χρυσό»

Σήμερα φλερτάρετε με τη διασκέδαση και τον έρωτα χωρίς κόπο και ιδρώτα με μοναδικό στόχο το μετάλλιο της πρωτιάς. Αν και η επικοινωνία που διατηρείτε με κάποιους φίλους ή συνεργάτες αποτελεί για εσάς μια ευτυχή συγκυρία ίσως χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη υπομονή όσον αφορά κάποιες υποθέσεις που άπτονται της δικής τους αρμοδιότητας λόγω φόρτου εργασίας. Οι γεννημένοι του 1981 θα συμμετέχετε σε ένα συλλογικό έργο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν χρειάζονται βιασύνες»

Ίσως έχετε την τάση να αντιδράσετε παρορμητικά προκειμένου να διασφαλίσετε την ασφάλεια και την προστασία σας. Παράλληλα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ευνοούνται από τη θετική σας στάση αλλά δεν ωφελούνται από βιασύνες. Οικονομικά χρήματα που λαμβάνεται με τη μορφή ενοικίου, επιδόματος ή μπόνους ίσως καθυστερήσουν να έρθουν στα χέρια σας. Οι γεννημένοι του 1978 θα διατηρήσετε τα σκήπτρα της επαγγελματικής υπευθυνότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αγωνία και λαχτάρα»

Οι μετακινήσεις σας σήμερα θα απαιτούν ταχύτητα ενώ δεν αποκλείεται να ανυπομονείτε για κάποιες επαφές ή συναναστροφές. Επαγγελματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με την εκπαίδευση ή το εξωτερικό θα σας δώσουν την ευκαιρία να επεκτείνετε τους ορίζοντες σας και να γνωρίσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα. Η συνεργασία με το σύντροφο σας ευχαριστεί. Οι γεννημένοι του 1974 θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε έναν πρώην αγαπημένο.

ΙΧΘYΕΣ

«Σε ετοιμότητα»

Σήμερα ανοίγετε νέους λογαριασμούς τόσο στα οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας θέλοντας να φέρετε στη ζωή σας χαρά και ευτυχία. Κάποιο τηλεφώνημα που περιμένετε όσον αφορά την εξέλιξη μιας επαγγελματικής υπόθεσης σας δημιουργεί αγωνία και για αυτό είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα. Η καθημερινότητα σας θα εμπλουτιστεί από νεότερα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1987 θα παρακινήσετε το σύντροφο να τακτοποιήσει κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved