Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/8
5_aug




Γενικό προφίλ

Η μέρα ευνοεί να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα, να δείτε το ηλιοβασίλεμα και να ζήσετε την αγάπη και τον έρωτα. Οι όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ήλιο αντίστοιχα δείχνουν ότι αξίζει να ξεπεράσετε τις διαφορές και να δημιουργήσετε όμορφες και θετικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

«Τι θέλει να πει ο ποιητής;»

Σήμερα ίσως δώσετε περισσότερη σημασία σε σημάδια και συμπτώσεις που η διαίσθηση σας λέει ότι κάτι σημαίνουν. Παράλληλα με τον Ήλιο και τον Ερμή να διανύουν τον 5ο ηλιακό οίκο θα ευχαριστηθείτε τον έρωτα αλλά και θα ανεβάσετε πολύ ψηλά τον πήχη όσον αφορά τις προσδοκίες σας. Κάποιες καθυστερήσεις όσον αφορά κάποιες δημιουργικές εργασίες δεν σας πτοούν.

ΤΑΥΡΟΣ

«Με σύμμαχο τη φιλία»

Η ψυχολογία σας επηρεάζεται από τη στάση των φίλων σας ενώ για κάποια σχέδια σας ίσως νιώσετε την ανάγκη να λάβετε σοβαρά υπόψη σας το πώς νιώθουν για αυτά άτομα με τα οποία κάνετε παρέα. Μεγάλο ενδιαφέρον θα δείξετε για άτομα της οικογένειας σας ενώ ίσως δεχτείτε κάποιες επισκέψεις που δεν περιμένετε. Αποφύγετε να κοντραριστείτε με πρόσωπα που θα ξαναδείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Που θέλω να φτάσω;»

Μέσα σε όλα, νιώθετε την ανάγκη να προσδιορίσετε προς τα που πρέπει να κατευθυνθείτε προκειμένου να πετύχετε κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Εν τω μεταξύ οι σχέσεις με λαμπερές προσωπικότητες θα σας δώσουν την ευκαιρία να κερδίσετε σε πολλούς τομείς. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ακόμα και αν πιστεύετε ακράδαντα πως μπορείτε να τις εκπληρώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ανοίγοντας παράθυρα ελπίδας»

Σήμερα αισθάνεστε ότι εάν βρείτε ένα τρόπο να ανοίξετε τις προοπτικές σας σχετικά με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη ή την εκπαίδευση τότε θα δώσετε λύση σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Τα οικονομικά σας παρόλο που πηγαίνουν καλά εντούτοις σε κάποιες συναλλαγές παρουσιάζονται κάποιες αργοπορίες που σας αναστατώνουν αλλά χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ

«Κρατώντας τον πρώτο ρόλο»

Από τη φύση σας θετικοί και αισιόδοξοι νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να βρείτε πως θα τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά ζητήματα προκειμένου να ανακουφιστείτε από κάποια βάρη και έγνοιες. Σε πολλές καταστάσεις είστε οι πρωταγωνιστές ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική σας εμφάνιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Περιμένοντας τις εξελίξεις»

Η Σελήνη διανύοντας τον οίκο των σχέσεων σας δίνει την ευκαιρία να μεταβάλλετε ή να βάλετε τέλος σε κάποιες καταστάσεις που είναι αδιέξοδες. Συγχρόνως είστε ακόμα διστακτικοί να ανακοινώσετε κάποιες σκέψεις σας ή να συζητήσετε ανοιχτά με κάποια πρόσωπα. Ίσως κάποιες αντιπαραθέσεις κριθούν απαραίτητες προκειμένου κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους.

ΖΥΓΟΣ

«Καλές πράξεις»

Σήμερα έχετε την ανάγκη να προσφέρετε και να βοηθήσετε όπου και όπως μπορείτε. Οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε μπορεί να αφορούν συναισθηματικά αδιέξοδα ή χαώδεις καταστάσεις. Από την άλλη η αγάπη που σας δείχνουν φίλοι και άτομα με τα οποία κάνετε παρέα σας ενισχύουν την αυτοπεποίθηση γεγονός που μπορεί να επιδράσει θετικά για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά κάποιους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Με αγάπη»

Με ευαισθησία και αγάπη προσεγγίσετε θέματα που σχετίζονται με παιδιά ενώ εμπνέεστε για να δημιουργήσετε και να ζήσετε τον έρωτα στην πιο όμορφη διάσταση του. Η παρουσία σας σε κοινωνικά γεγονότα κλέβει την παράσταση και σε πολλές περιπτώσεις γίνεστε το πρόσωπο της ημέρας. Παράλληλα κάποιες επαφές ίσως δεν καρποφορήσουν άμεσα γεγονός που όμως δεν πρέπει να σας αγχώνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αλλαγές στο σπίτι»

Ζητήματα διαβίωσης και συμβίωσης επηρεάζουν τη διάθεση σας ενώ είναι πολύ πιθανόν να αισθανθείτε την ανάγκη να αλλάξετε διακόσμηση, να μετακομίσετε ή να διαφοροποιήσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας σας. Ίσως η επικοινωνία με το σύντροφο σημαδευτεί από κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Έντονη διαίσθηση»

Σήμερα αντιλαμβάνεστε πολύ περισσότερα από όσα οι άλλοι λένε ενώ κάποιες επαφές ή συναναστροφές σας ίσως κρίνετε ότι θέλουν προσοχή προκειμένου να μην σας πιάσουν στον ύπνο και παραβείτε κάποιους κανόνες ή τα... όρια σας. Κάποιες υποθέσεις που προτιμάτε να μην τις πολυσκαλίζετε απαιτούν να έρθετε σε κάποια συμφωνία ή ρύθμιση που προς το παρόν συνεχώς αναβάλλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μικρά θαύματα»

Ακόμα και αν δεν είχατε υπολογίσει κάποιες απώλειες ή ζημίες έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε πράγματα που για άλλους αποτελούν άπιαστο όνειρο τόσο στα οικονομικά όσο και στα αισθηματικά. Ταξίδια και μετακινήσεις μαζί με το σύντροφο μπορούν να σας θυμίσουν ευχάριστες εποχές ενώ όμορφα γεγονότα και συμβάντα θα δώσουν στη σχέση σας δύναμη.

ΙΧΘYΕΣ

«Κάτι αλλάζει»

Σήμερα διακατέχεστε από έναν ενθουσιασμό όσον αφορά καινούργια πράγματα ενώ αισθάνεστε ότι είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» σε νέα ξεκινήματα που ταιριάζουν με την ψυχοσύνθεση και τα βαθύτερα «θέλω» σας. Η καθημερινότητα σας θα κατακλυστεί από συζητήσεις, ιδέες και απόψεις που ίσως δεν θα έχετε πάντα την πολυτέλεια να τις φιλτράρετε για αυτό είναι καλύτερα ναι είστε επιφυλακτικοί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved