Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/8
4_aug




Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας φέρνουν σε επαφή με τα συναισθήματα σας, σας χαλαρώνουν και σας μεταφέρουν σε ένα επίπεδο συνειδητότητας που είστε πιο δεκτικοί τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές επιδράσεις. Οι δυσαρμονικές όψεις της με τον Ερμή, το Δία και τον Κρόνο δείχνουν ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα ενώ το τετράγωνο του Ποσειδώνα με το Βόρειο Δεσμό παρόλο που περιβάλλει την ατμόσφαιρα με μια ασάφεια και αβεβαιότητα, εντούτοις είναι θετικό για τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΚΡΙΟΣ

«Ταξιδεύοντας με το πλοίο της αγάπης»

Σήμερα νιώθετε ότι είναι προτιμότερο να κάνετε πράγματα που σας ηρεμούν και σας ξεκουράζουν χωρίς ωστόσο να χάνετε το ενδιαφέρον σας για κάθε τι που μπορεί να σας διασκεδάσει. Με τον Ήλιο κα τον Ερμή στο Λέοντα ο έρωτας πρωταγωνιστεί στη ζωή σας και πιθανόν να κάνετε μετακινήσεις είτε για να βρεθείτε με το ταίρι σας είτε για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ

«Καλλιτεχνικές αποδράσεις»

Με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιο των Ιχθύων θα έχετε την ανάγκη να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες και τα καλέσματα των φίλων. Η κοινωνική ζωή αποτελεί ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και πιθανόν να αναζητήσετε διέξοδο από έγνοιες και προβλήματα. Θέματα που αφορούν το σπίτι ή τα μέλη της οικογένειας σας θέλουν περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ήξεις Αφήξεις»

Σήμερα ίσως δείξετε ενδιαφέρον να βοηθήσετε τους γονείς, τα πεθερικά σας ή ακόμα και τα αφεντικά σας. Η διάθεση σας μεταβάλλεται συνεχώς ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε σε μια συνεχή επικοινωνία με πολλά και διαφορετικά πράγματα. Συζητήσεις με αδέρφια και κοντινά πρόσωπα δεν μπορούν να σας δώσουν σαφείς απαντήσεις και ως εκ τούτου θα βρίσκεστε σε μια υπερένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Άλλα λένε άλλα θέλουν»

Με τη Σελήνη στους Ιχθείς έχετε την επιθυμία να πλησιάσετε τους άλλους και να αναπτυχθεί μεταξύ σας μια επαφή που θα βασίζεται στο συναισθηματικό μοίρασμα και δέσιμο. Σε αρκετές περιπτώσεις θα υπάρχει μια ασάφεια ως προς τι θέλουν οι άλλοι και έτσι θα χρειαστεί να εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας και να εστιαστείτε περισσότερο σε αυτά που βλέπετε πίσω από τις λέξεις.

ΛΕΩΝ

«Ερωτικά ειδύλλια»

Ερωτικοί και ιδιαίτερα ρομαντικοί είστε σήμερα καθώς υπάρχει μια ενστικτώδης ορμή να καλύψετε τις αισθηματικές και συναισθηματικές σας ορέξεις. Σε γενικές γραμμές κανείς δεν μπορεί να σας αντισταθεί και τα περισσότερα από αυτά που θέλετε τα πετυχαίνετε. Ωστόσο δώστε λίγο περισσότερο προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε διότι στην προσπάθεια να είστε δίκαιοι γίνεστε απαιτητικοί ή εριστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αποχαιρετώντας τη θλίψη»

Σήμερα εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων γεγονός που ίσως κάπου σας αποσυντονίσει ή σας χαλάσει το πρόγραμμα. Το θετικό είναι πως νιώθετε ότι είστε χρήσιμοι και μπορείτε να οργανώσετε το χάος που υπάρχει στη ζωή των άλλων. Παράλληλα, κάποιες μετακινήσεις ή ταξίδια στοχεύουν να σας βοηθήσουν να ξεχάσετε έγνοιες και ανησυχίες και να περάσετε ήρεμα και χαλαρά.

ΖΥΓΟΣ

«Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα»

Η σημερινή σας ρουτίνα μεταβάλλεται και αναστατώνεται από πρόσωπα που θέλουν να αλλάξουν το πρόγραμμα σας για να τους εξυπηρετήσετε σε κάτι που επιθυμούν. Παράλληλα ίσως δεν είναι τόσο εύκολο να ξεκλέψετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης και ως εκ τούτου ίσως ξεφύγετε και κάνετε άλλα από αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Επαφές με ανθρώπους του πνεύματος ή του οινοπνεύματος»

Με τη Σελήνη στον οίκο των απολαύσεων ακόμα και αν δεν ξέρετε πως θα διασκεδάσετε θα περάσετε καλά. Σε πολλές περιπτώσεις θα προτιμήσετε να ακολουθήσετε το ένστικτο σας και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εμπνέουν ή που κάνοντας τα νιώθετε πιο δημιουργικοί. Πολύ πιθανόν να μετακινηθείτε για να συναντήσετε πρόσωπα κύρους ή μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Οικογενειακή νηνεμία»

Το σπίτι μπορεί να αποτελέσει σήμερα το καταφύγιο σας αν και εντός αυτού ίσως δεν είστε βέβαιοι τι θέλετε να κάνετε αλλά αμήτι άλλο θα ηρεμήσετε. Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση θα σας ωθήσουν να αναζητήσετε πληροφορίες ή πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας δώσουν μια κατεύθυνση. Επιπλέον οι συνθήκες θα ευνοήσουν να συμμετέχετε σε ένα έργο συλλογικής δράσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ξεκινήστε με «όχι»

Οι σχέσεις με άτομα που συναναστρέφεστε πολύ συχνά ή στενά θα αποτελέσουν πηγής χαράς ή αναστάτωσης. Παράλληλα κάποιες συζητήσεις ίσως σας παρασύρουν σε δρόμους που δεν οδηγούν πουθενά ενώ κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν κάποιες πληροφορίες ή ακόμα και τη συγκατάβαση σας για κάποιες ρυθμίσεις. Είναι προτιμότερο να μην πείτε σε τίποτα «ναι» και να ζητήσετε χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μες στην τρελή χαρά»

Το ενδεχόμενο σήμερα να λοξοδρομήσετε από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό είναι πολύ πιθανόν καθώς οι σειρήνες των αγορών θα είναι δελεαστικές. Παράλληλα ίσως δώσετε κάποια χρήματα σε πρόσωπα που τα χρειάζονται ή ακόμα και να νιώσετε και κάποια αβεβαιότητα όσον αφορά τα συναισθηματικά σας παρόλο που δεν συντρέχει λόγος. Με το Δία στους Διδύμους η χαρά είναι πολλαπλή.

ΙΧΘYΕΣ

«Ρωτώντας πας στην πόλη»

Σήμερα αναδύονται στην επιφάνεια οι προσωπικές σας επιθυμίες αλλά ίσως δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε για να τις ικανοποιήσετε. Ίσως να αποδειχθεί ότι αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία και τελικά να κάνετε το πρώτο βήμα ακόμα και αν δεν είστε βέβαιοι για αυτό. Συναισθηματικά ίσως παίξετε ένα παιχνίδι στη διάρκεια του οποίου θα αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε να προσδιορίσετε αν βγήκατε κερδισμένοι ή χαμένοι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved