Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/8




Γενικό προφίλ

Σήμερα ίσως ξυπνήσετε κάπως μπερδεμένοι και δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε να ακολουθήσετε ή να κάνετε σχετικά με μια δουλειά ή μια υπόθεση. Η όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Ποσειδώνα είναι αυτή που σας αποσυντονίζει και σας αποδιοργανώνει ενώ η Σελήνη κενό πορείας δεν βοηθά να κατασταλάξετε κάπου. Και οι δύο όμως ευνοούν να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που χαλαρώνουν το πνεύμα και σας επιτρέπουν να έρθετε σε επαφή με τις εσωτερικές σας ενέργειες και δυνάμεις.

Από το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες και προτείνει απόδραση από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Παράλληλα το τρίγωνο του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό ίσως σας ξαναφέρει κοντά με κάποιους ανθρώπους ενώ είναι πολύ πιθανόν να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε μαζί με άλλους. Αγάπη και μέθη, ρομαντισμός και αστάθεια συνυπάρχουν και περιβάλλουν την ατμόσφαιρα ενώ το αυγουστιάτικο φεγγάρι συνεχίζει να φωτίζει τον ουρανό και τις καρδιές σας.

ΚΡΙΟΣ

«Πλαγιομετωπικά με την ευτυχία»

Σήμερα αφού προσπαθήσετε να συνεννοηθείτε με φίλους και να πάρετε κάποιες απαντήσεις στη συνέχεια θα ξεκινήσετε την περιπέτεια προς τη χαλάρωση και τη ξεκούραση. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε κάποια τηλεφωνήματα ή προτάσεις προκειμένου να αλλάξετε τα σχέδια σας και να ακολουθήσετε άλλους προορισμούς. Μη βιαστείτε να απαντήσετε ιδιαίτερα εάν είστε δεσμευμένοι. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως ξεχωρίσετε ή διακριθείτε για κάποια δεξιότητα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Τέχνη και χαρά»

Η μέρα ξεκινά με δουλειά και την ολοκλήρωση κάποιων εργασιών προκειμένου από το απόγευμα και μετά να μπορείτε να περάσετε το χρόνο σας με φίλους και γνωστούς. Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε κάποια συναυλία, να πάτε σινεμά ή σε κάποιο πανηγύρι η μέρα είναι ιδανική. Το σπίτι σας δεν αποκλείεται να γίνει κέντρο διερχομένων με άλλους να έρχονται και άλλους να φεύγουν. Οι γεννημένοι του 1968 θα επιλέξετε να περάσετε το χρόνο σας με γνώριμα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ευχάριστα γεγονότα»

Σήμερα πολλά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή και ως εκ τούτου είστε με ένα κινητό στο χέρι ενώ κάποιες δουλειές καθυστερούν να γίνουν εξαιτίας των συνεχών συνεννοήσεων και μεταβολών αυτών. Ωστόσο από το απόγευμα και μετά έχετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνικά event και να συναντηθείτε με πρόσωπα που σας εμπνέουν ή σας διασκεδάσουν. Οι γεννημένοι του 1961 θα έχετε την ευκαιρία να ευχαριστηθείτε τον έρωτα και να απολαύσετε κάποιο χόμπι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μετακινήσεις και ταξίδια»

Μπορεί το πρωί να νιώθετε ψυχικά αποδιοργανωμένοι και πιθανόν να πρέπει να δείτε τι να κάνετε με κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες εντούτοις από το απόγευμα και μετά αρχίζετε να κολυμπάτε σε γνώριμα και ήρεμα νερά. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αγορές για τις οποίες να υπάρχουν πολλά μπρος – πίσω για αυτό ακόμα και αν κάτι είναι οικονομικό βεβαιωθείτε ότι σας κάνει. Οι γεννημένοι του 1978 θα βρείτε τρόπο να παραγκωνίσετε κάποια ενοχλητικά ή δεσποτικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

«Επιτέλους μαζί»

Ίσως το να μπορέσετε να πάρετε μια σαφή απάντηση από το σύντροφο σας τις πρωινές ώρες να είναι σχεδόν αδύνατον εξαιτίας των αβέβαιων συνθηκών. Ως εκ τούτου χρειάζεται να αφήσετε κάποια πράγματα για άλλη ώρα ή να ασχοληθείτε με θέματα που εξαρτώνται μόνο από εσάς. Παρά κάποιες καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις θα καταφέρετε να συναντηθείτε την παρέα σας και να περάσετε εκπληκτικά. Οι γεννημένοι του 1963 θα κάνετε πολλές μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Συνεννοηθείτε με τους άλλους»

Πνιγμένοι στη δουλειά είστε το πρωί ενώ παράλληλα ψάχνετε να βρείτε πως είναι καλύτερα να φτιάξετε το πρόγραμμα σας όσο αφορά κάποιες μετακινήσεις και δραστηριότητες. Είναι προτιμότερο να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στη συνέχεια μαζί με το σύντροφο ή κάποιο φίλο να αποφασίσετε από κοινού πως θέλετε να περάσετε τη μέρα σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα κινηθείτε με μυστικότητα όσον αφορά κάποιο προσωπικό σας ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

«Έμπνευση και φαντασία»

Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα μπορεί σήμερα να σας μπερδέψουν και να βρεθείτε σε διλήμματα τύπου στην παραλία δίπλα στα βράχια ή στη θάλασσα δίπλα στο μαγαζάκι με τα αξεσουάρ. Πάραυτα μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα και πραγματικά να ψυχαγωγηθείτε. Από το απόγευμα ίσως εμπνευστείτε έναν νέο τρόπο για να περνάτε τη μέρα σας ή να φροντίσετε το σώμα σας. Οι γεννημένοι του 1959 θα έχετε πολλές συναντήσεις με φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Φτάνοντας στον προορισμός σας»

Σήμερα θέλετε να απελευθερωθείτε από κάποιες αγγαρείες ή οικογενειακές υποχρεώσεις προκειμένου να μπορείτε με άνεση να κανονίσετε τις διακοπές σας ή να αφεθείτε σε ένα μίνι ξεφάντωμα. Αν και ίσως στην αρχή τα πράγματα δείχνουν ότι οι προσπάθειες σας είναι ατελέσφορες εντούτοις στη συνέχεια θα καταφέρετε να ξεκλέψετε το χρόνο που χρειάζεται και να περάσετε εκπληκτικά. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα υπηρεσιακό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τρεξίματα και γυρίσματα»

Πολύ πιθανόν να αγχωθείτε το πρωί για να κάνετε κάποιες διευθετήσεις ή διεκπεραιώσεις και στη συνέχεια μέσω των γεγονότων να αντιληφθείτε ότι ήταν τζάμπα κόπος. Ωστόσο από το απόγευμα και μετά έχετε άπλετο χρόνο για να βρεθείτε με οικεία πρόσωπα, να πάτε στο εξοχικό σας ή να βρείτε την ηρεμία που τόσο πολύ αναζητάτε. Συγγενείς εξ αγχιστείας και πρόσωπα από το εξωτερικό θα αναζητήσουν την παρέα σας. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως διακόψετε μια φιλική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Βγείτε και λίγο έξω»

Ακόμα και αν οι εκπτώσεις στα μαγαζιά είναι 90% τοις εκατό μην τρέξετε να αγοράσετε ότι βλέπετε γιατί το πιθανότερο είναι να καταλήξουν στα σκουπίδια ή να ξαναγυρίσετε για αλλαγές και επιστροφές. Επίσης ίσως έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές σε θέματα πληρωμών. Επαγγελματικές υποχρεώσεις ίσως σας ωθήσουν να παρατείνετε το ωράριο εργασίας ενώ με τη βοήθεια κάποιων φίλων θα ξεκουνηθείτε για κάποια έξοδο. Οι γεννημένοι του 1958 θα λάβετε χρήματα από πάνω από μια πηγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Εισπράξεις»

Πολλά πράγματα περνούν από τα δικά σας χέρια και ακόμα και εάν υπολογίζατε πως θα τελειώσετε στην ώρα σας οι συνθήκες έρχονται να σας διαψεύσουν και να αλλάξουν το πλάνο σας. Παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να επιταχύνετε για να τελειώσετε κάποια θέματα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα από το απόγευμα και μετά. Ίσως κάποια χρήματα έρθουν στα χέρια σας. Οι γεννημένοι του 1967 θα συνδυάσετε τον έρωτα με τη φιλία.

ΙΧΘYΕΣ

«Προσωπικά εγώ»

Αν και το πρωί είσαστε εκτός συχνότητας και δεν ξέρετε αν πρέπει να πάτε μπροστά ή πίσω σιγά-σιγά βρίσκετε τον εαυτό σας και μια καινούργια μέρα ή καλύτερα νύχτα ξεπροβάλλει μπροστά σας. Οι βραδινές ώρες ενδείκνυνται για να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν κοντά με πρόσωπα που αγαπάτε ή να κάνετε πράγματα που σας γεμίζουν συναισθηματικά και ψυχικά. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξανασυζητήσετε ένα επαγγελματικό ενδεχόμενο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved