Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/8




Γενικό προφίλ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου κάνει το δικό της ποδαρικό με ομαδικό πνεύμα και φιλελεύθερες ιδέες ικανές να ξεσηκώσουν και να κάνουν τα πλήθη να παραληρούν. Ροκάρει, μαζεύει την παρέα και ευνοεί την επικοινωνία και την κοινωνική δικτύωση. Περισσότερο επηρεάζονται οι γεννημένοι του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων. Υδροχόος) και πιο συγκεκριμένα μεταξύ τα τέλη του α' και τις αρχές του β΄ δεκαημέρου.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη δίνει ορμή και μαχητικότητα στην καθημερινότητα ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με το Δια ευνοεί ταξίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και επεκτείνει τη χαρά, παρέχει πίστη και βάζει στο βάθρο της ζωής την αξιοπρέπεια.

ΚΡΙΟΣ

«Οπουδήποτε με καλή παρέα»

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για να οργανώσετε μια μάζωξη με φίλους και γνωστούς ενώ ένα φλερτ μπορεί να αναπτυχθεί σε μέρη με πολύ κόσμο. Τα αισθηματικά σας σχέδια έχουν την εύνοια των ουρανών ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλό για συζητήσεις, μετακινήσεις, αθλοπαιδιές και εκδρομές. Πολύ πιθανόν να βρείτε πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες στη συνέχεια. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε συναντήσεις με καλούς ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δουλεύοντας για το καλύτερο»

Οι σχέσεις σας με άτομα που τρέφετε μεγάλη εκτίμηση μπορεί σήμερα να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ μέσα στο χώρο της δουλειάς θα δείξετε μεγάλη ενεργητικότητα και όρεξη να εργαστείτε. Ίσως σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να λιγοστέψετε τα έξοδα σας και κατ επέκταση να σας μείνουν περισσότερα στο πορτοφόλι. Οι γεννημένοι του 1985 θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε με δουλειές που σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έξυπνες ιδέες»

Η επικοινωνία και οι επαφές με τους άλλους είναι στο επίκεντρο καθώς όλα και κάποια νέα σας κρατούν σε νοητική εγρήγορση. Παράλληλα ίσως κλείσετε εισιτήρια, κοιτάξετε για κάποιες σπουδές, μιλήσετε με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό ή ζητήσετε τη συμβουλή ενός δικηγόρου ή ενός ειδικού. Η μέρα κυλά ευχάριστα με εκπλήξεις και έντονη διάθεση για φλερτ και παιχνίδι. Οι γεννημένοι του 1988 θα έρθετε κοντά με ένα ξάδερφο, ένα γείτονα ή φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με θέματα που μπορούν να σας προσφέρουν μια συναισθηματική και ψυχική ανακούφιση. Ίσως μέσα σε αυτά συμπεριληφθούν και ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σας, τα οποία μπορούν να έχουν μια καλή εξέλιξη. Το σπίτι ίσως αποτελέσει την ερωτική φωλιά σας ενώ θα κρατήσετε και κάποιες χαρές μόνο για εσάς. Οι γεννημένοι του 1969 θα αγοράσετε πράγματα σε καλές τιμές.

ΛΕΩΝ

«Μοιράζοντας χαρά»

Με τη Σελήνη στον οίκο των σχέσεων θα έχετε την ευκαιρία να ξελαφρύνετε τη σχέση από κάποια βαρίδια και να χαράξετε νέα σχέδια για την πορεία και την εξέλιξη της. Ευνοούνται οι μαζικές μαζώξεις και οι φιλικές συναναστροφές ενώ μέσα από άλλους μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που ψάχνατε. Ένα δικό σας ξεκίνημα μπορεί να επηρεάσει θετικά πολλού ανθρώπους. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείξετε μεγαλύτερη διάθεση για να κάνετε μετακινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τα βλέπετε αλλιώς»

Σήμερα είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε τις συνήθειες σας και να πράξετε τελείως διαφορετικά από ότι συνήθως. Οι ανατροπές μπορεί να έχουν θετική επίδραση στη δουλειά σας και στην υγεία σας ενώ θα αισθανθείτε πολύ όμορφα για κάποια έξοδα που θα προσφέρουν χαρά και σε άλλους. Έχετε μια θετική οπτική για την εξέλιξη της ζωής σας ενώ ευνοούνται επαφές με σημαντικούς φορείς. Οι γεννημένοι του 1962 θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες της ψυχής σας.

ΖΥΓΟΣ

«Όποιος έχει φίλους είναι πλούσιος»

Με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση ξεκινάτε την μέρα σας ενώ ο έρωτας σας καλωσορίζει. Δραστηριότητες που συμμετέχουν παιδιά, αγαπημένα πρόσωπα ή είναι χόμπι μπορούν σήμερα να σας ανταμείψουν με ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Ο,τι και αν κάνετε συμμετέχουν και άλλοι και αυτό σας αρέσει καθώς αγαπάτε να βρίσκεστε με κόσμο και να μοιράζεστε ιδέες και εμπειρίες. Οι γεννημένοι του 1989 θα βελτιώσετε τη σχέση με τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ομαδικές δραστηριότητες»

Σήμερα θέλετε να πρωτοτυπήσετε, να κάνετε εκπλήξεις και να πρωτοστατήσετε για ένα καλό σκοπό. Όλα αυτά για χάρη της οικογένειας που αποτελεί σημαντική αξία για εσάς και τη γαλήνη της ψυχής. Γεγονότα που συνδέονται με το κοινωνικό γίγνεσθαι ή την επαγγελματική σας υπόσταση μπορούν σήμερα να σας κάνουν να νιώσετε πλούσιοι και ικανοποιημένοι από τη ζωή. Οι γεννημένοι του 1963 θα μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον ενός προσώπου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Σπάζοντας τη γκίνια»

Οι κινήσεις στοχεύουν να σας βγάλουν από την πίεση και το άγχος και να σας βάλουν στο κόσμο της ανεξαρτησίας και της ελευθερίας. Λίγο – πολύ το καταφέρνετε ενώ βρίσκετε χρόνο για να ασχοληθείτε με high tech επικοινωνίες και να ψάξετε για κάποιες τεχνολογικές εξελίξεις. Παράλληλα ίσως οι άλλοι κάνουν πράγματα για εσάς που θα σας αποδείξουν πόσο σας αγαπούν. Οι γεννημένοι του 1952 έχετε πίστη ότι θα πετύχετε και ως γνωστόν η πίστη είναι το ήμισυ των πάντων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Απρόβλεπτα καλά»

Ξαφνικές εκδηλώσεις αγάπης σας γεμίζουν με χαρά και καλύπτουν κάθε συναισθηματικό κενό. Παράλληλα ίσως λάβετε κάποιο δώρο ή κάνετε κάποιες αγορές που θα τις χαρείτε μαζί με άλλους. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε για κάτι που προς το παρόν θέλετε να κρατήσετε κρυφό ενώ μια προσωπική υπόθεση μπορεί να έχει σήμερα μια θετική εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1976 θα διαπραγματευτείτε στο χώρο της εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα»

Σήμερα είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε για να φέρετε κάποιες αλλαγές που οραματίζεστε. Σε θέματα επικοινωνίας εμφανίζεστε αποφασιστικοί και σίγουροι για αυτό το οποίο θέλετε να πετύχετε. Παράλληλα μέσα στη σχέση βιώνετε ευτυχή γεγονότα που σας δίνουν τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις φιλοδοξίες που έχετε για αυτή. Τα παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα θα σας εκπλήξουν με τα κατορθώματα του. Οι γεννημένοι του 1974 θα βρείτε το αντίδοτο στην οικονομική κρίση.

ΙΧΘYΕΣ

«Αλλάζοντας εκ των έσω»

Ο εναλλακτικός τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε κάποιες καταστάσεις σας κάνει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα. Ευχάριστα συμβάντα που σχετίζονται με τη δουλειά, την υγεία και την καθημερινή σας ρουτίνα σας προσφέρουν ψυχική ανάταση και ευτυχία. Πολλοί από εσάς θα συνδυάσετε την εργασία με τη διασκέδαση. Οι γεννημένοι του 1973 θα κάνετε κάποιο διακανονισμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved