Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 1/8
Aug_1




Γενικό προφίλ

Καλημέρα και Καλό μήνα!!

Την πρώτη μέρα του Αυγούστου ίσως θελήσετε να παγώσετε για λίγο το χρόνο ή να μείνετε για λίγο μόνοι και να στοχαστείτε πως πήγαν τα πράγματα τον Ιούλιο προκειμένου να συνεχίσετε πιο ώριμοι και πιο κατασταλαγμένοι τον νέο μήνα που ανοίγετε μπροστά σας. Αποφύγετε ωστόσο να ασχοληθείτε με υποθέσεις ιδιαίτερα σημαντικές ή από τις οποίες κρίνονται πολλά γιατί η Σελήνη κενό πορείας βάζει τρικλοποδιά στην ολοκλήρωση τους.

Με το πέρασμα της Σελήνης το μεσημέρι στον Υδροχόο θα έχετε την τάση να βρεθείτε μαζί με άλλους, να κάνετε τρέλες και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τα κλισέ. Το εξάγωνο της με τον Βόρειο Δεσμό επικροτεί τις επαφές με άλλους ενώ η αντίθεση με τον Ερμή προοιωνίζει μικρό ασυνεννοησίες και μετακινήσεις τύπου «τραβάτε με και ας κλαίω».

ΚΡΙΟΣ

«Με καλή παρέα»

Η μέρα είναι ιδανική για να θέσετε τον εαυτό σας στην υπηρεσία των άλλων, να πάτε μαζί με άλλους σινεμά ή θέατρο να παρακολουθήσετε κάποια συναυλία ή αγώνα και γενικότερα να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Αισθηματικά ίσως προκύψουν κάποιες φωνές οργής ή ηδονής. Αυτό εξαρτάται από εσάς και το πώς θα επιλέξετε να διαχειριστείτε την ένταση μέσα στη σχέση. Οι γεννημένοι του 1969 θα χαρείτε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Νέα δεδομένα»

Ξαφνικές αλλαγές σε πράγματα και πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς θα βάλουν το μυαλό σας να πάρει πολλές στροφές. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να διαφοροποιήσετε το στυλ που εργάζεστε ή να εισάγετε κάποιες καινοτομίες που φέρουν έναν αέρα ανανέωσης. Επιπλέον με τον Άρη στο Ζυγό χρειάζεται να βάλετε λίγο κίνηση στη ζωή σας και να ασκηθείτε. Βρείτε κάτι που να σας διασκεδάζει. Οι γεννημένοι του 1988 θα πάρετε χαρά από την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ξανά εδώ»

Σήμερα νιώθετε πως σιγά – σιγά επιστρέφετε στο χαρούμενο, κεφάτο και αέρινο εαυτό σας. Η επικοινωνία με τους άλλους σας είναι άνετη ενώ αφήνετε στην άκρη ταμπού και προκαταλήψεις. Διατεθειμένοι να ζήσετε την περιπέτεια ίσως ξεπεράσετε τα όρια σας. Δεν θα λείψουν οι αφηρημάδες και οι παρανοήσεις αλλά έχετε το ταλέντο να αλλάξετε θέμα στο πι και φί οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Οι γεννημένοι του 1971 θα αφήσετε κάτι για κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Περιορισμοί τέλος»

Με τη Σελήνη από το μεσημέρι στον Υδροχόο θέλετε να απεγκλωβιστείτε από τις οικονομικές αλυσίδες της ζωής και να ζήσετε ελεύθεροι και χαρούμενοι. Ο έρωτας αποτελεί το πρώτο πεδίο που θα νιώσετε απελευθερωμένοι και θα μπορείτε να ζήσετε την ευτυχία. Εργασίες στο σπίτι ή θέματα που αφορούν ηλικιωμένους θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Οι γεννημένοι του 1956 θα λάβετε κάποιο δώρο.

ΛΕΩΝ

«Κάτι καλό θα βγεί»

Τα κόζια μέσα στις σχέσεις αλλάζουν και παρόλο που είστε από αυτούς αγαπούν τη σταθερότητα είναι πολύ πιθανόν να δείτε με θετικό μάτι τις αλλαγές. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο είναι δύσκολο όλα να μην περιστρέφονται γύρω από εσάς. Ωστόσο ίσως σας ξεφύγουν κάποια λόγια υπερβολικά ή υπερφίαλα που μετά θα τρέχετε να μαζέψετε. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως διαφωνήσετε με αδέρφια ή φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Με το βλέμμα στο μέλλον»

Σήμερα ίσως θελήσετε να αποτινάξετε από πάνω σας το ζυγό των προβλημάτων και να ανοιχτείτε σε νέες καταστάσεις που μπορούν να σας πάνε μπροστά. Με το Ερμή ανάδρομο φέρνετε στο νου σας πολλές καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν ψάχνοντας κάποια σημάδια για το μέλλον ενώ κάποιες ειδήσεις σας ευχαριστούν αλλά δεν είναι οριστικές. Οι γεννημένοι του 1983 θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή όσον αφορά επαγγελματικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

«Έξω από τα συνηθισμένα»

Ξεφάντωμα και τρέλα προτάσσει η Σελήνη στον Υδροχόο και χωρίς δισταγμό θα ακολουθήσετε το παράγγελμα της. Θέματα που αφορούν παιδιά, αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά τη μέγιστη απόλαυση του έρωτα θα ξεστρατίσουν από την πεπατημένη οδό και αυτό θα σας βγει σε καλό. Μη βιαστείτε να ακούσετε τις συμβουλές των φίλων γιατί μπορεί κάτι να τους διαφεύγει. Οι γεννημένοι του 1957 θα αντισταθείτε σε κάποιες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Επιθυμία για ανανέωση»

Σήμερα μπορείτε να καλέσετε κόσμο στο σπίτι, να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση κάποιου δωματίου και να ξαναδείτε το παρελθόν μέσα από μια πιο αναθεωρημένη έκδοση. Παράλληλα είναι καλό να δώσετε χρόνο στη ψυχή σας να ξεπεράσει κάποιες καταστάσεις χωρίς να βιάζεστε να περάσετε στην αντίπερα όχθη. Κάποια θετικά μηνύματα χρειάζονται κάποια επιβεβαίωση ή επικύρωση. Οι γεννημένοι του 1976 θα γνωρίσετε μια ισχυρή ή σημαντική προσωπικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Όλοι μαζί»

Είναι πολύ πιθανόν να συναναστραφείτε με πρόσωπα εκκεντρικά και αντισυμβατικά ή να κάνετε συζητήσεις που αφορούν την πολιτική, ομάδες και γενικότερα δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν πολλοί. Παράλληλα θέματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, την μηχανική και τις ασυνήθιστες επιστήμες με κάποιο τρόπο θα σας απασχολήσουν. Ο Ερμής θέλει να σας φέρει ευχάριστες ειδήσεις αλλά λόγω της ανάδρομης πορείας του καθυστερεί. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Προηγμένης νοημοσύνης»

Αν θέλετε να αγοράσετε κάποια συσκευή ή να δώσετε χρήματα για κάτι που σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστοί επιχειρήστε το μετά το μεσημέρι. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι με τον Ερμή ανάδρομο ίσως κάτι στην πορεία αλλάξει. Παράλληλα ο Άρης στο Ζυγό προωθεί κάποια επαγγελματικά ζητήματα που χρειάζονται την έγκριση των ανωτέρων σας ή κάποιων αρχών. Οι γεννημένοι του 1951 θα τακτοποιήσετε κάποιες φορολογικές υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ασύλληπτα ευφυείς»

Σήμερα βρίσκετε τον καινούργιο σας εαυτό και είστε έτοιμοι κάνετε νέα βήματα που σε καμία περίπτωση δεν θα συμβαδίζουν με αυτά είχατε δοκιμάσει ως τώρα. Πειραματισμοί, νέες μέθοδοι και πρωτότυπες ιδέες ανοίγουν ένα νέο κύκλο στη ζωή σας. Οι επαφές με κάποια πρόσωπα καθυστερούν εξαιτίας των συνθηκών ενώ σχετικά με μια νέα συνεργασία υπολείπονται κάποιες εργασίες. Οι γεννημένοι του 1968 θα ζαλιστείτε από έρωτα.

ΙΧΘYΕΣ

«Τώρα θα είναι διαφορετικά»

Η μέρα είναι γεμάτη με εκπλήξεις που πιθανόν έρχονται από πρόσωπα που στο παρελθόν σας πλήγωσαν, σας αγάπησαν, σας βοήθησαν ή σας εγκατέλειψαν. Θέλετε να αντιμετωπίσετε αλλιώτικα κάποιες καταστάσεις και να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι έχετε αλλάξει. Θέματα εργασίας προχωρούν ωστόσο κινούνται με ρυθμούς χελώνας. Αποφύγετε τα δανεικά τόσο στον έρωτα όσο και στα χρήματα. Οι γεννημένοι του 1964 θα επαναξιολογήσετε κάποιες επιλογές σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved