Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/7
30_jul




Γενικό προφίλ

Μετά από ένα ευχάριστο, όμορφο και πιθανώς ξέφρενο σαββατοκύριακο ήρθε η ώρα να οργανώσετε σιγά - σιγά τη ζωή σας και να ανταποκριθείτε σε κάποιες υποχρεώσεις και καθήκοντα που πιθανόν έχουν μείνει πίσω. Η Σελήνη στο συντηρητικό Αιγόκερω δίνει έμφαση στα πρακτικά θέματα και φιλοδοξεί να αναλάβετε ευθύνες και να φανείτε ρεαλιστές. Το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ευνοεί να βρείτε διεξόδους σε προβλήματα ενώ αργά τη νύχτα η σύνοδος με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και ζόρια αλλά και σφοδρή ερωτική επιθυμία.

ΚΡΙΟΣ

«Ελεγχόμενες κινήσεις»

Αν και συνήθως κινείστε χωρίς να σκέφτεστε σήμερα δείχνετε πιο προσεκτικοί προκειμένου να αποφύγετε λάθη σε επαφές ή υποθέσεις από τις οποίες κρίνεται κάτι σημαντικό για εσάς. Με τον Άρη στο Ζυγό είναι καλό να δείξετε διάθεση να συνεργαστείτε χωρίς ωστόσο να νιώσετε ότι οπισθοχωρείτε, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν αρνητικό για την αυτοπεποίθηση σας. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως αναζητήσετε μια ερωτική περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αργά και σταθερά»

Σήμερα ίσως αργήσετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις ενώ θα ελέγξετε πολύ καλά κάθε κίνησή σας που συνδέεται με δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις όσον αφορά οικονομικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο και κάποιες υποθέσεις που είχαν κλειστεί στο ντουλάπι της λήθης. Μην υπογράψετε ακόμη κάποιο συμβόλαιο. Οι γεννημένοι του 1962 αποφεύγετε τον Ήλιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ρεαλιστικές λύσεις»

Σήμερα η εμπειρία και η πείρα μπορεί να κριθούν απαραίτητες για την θετική εξέλιξη τόσο χρηματοπιστωτικών όσο και ερωτικών ζητημάτων. Η εύνοια του Δία και η άνεση που σας προσφέρει η Αφροδίτη στις επαφές μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα που για άλλους φαντάζουν βουνό. Ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου κάποιες μεσολαβήσεις ή διευθετήσεις ίσως πάρουν παράταση. Οι γεννημένοι του 1987 αποφύγετε νέα ξεκινήματα προς το παρόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αυστηρός έλεγχος»

Από την πλευρά των άλλων θα υπάρχει η τάση να σας ελέγξουν και σε κάποιες περιπτώσεις να σας εξουσιάσουν. Η υπευθυνότητα πρωτίστως απέναντι στον εαυτό σας και μετά προς τους άλλους θα σας δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Ίσως σας χρειαστούν κάποια χρήματα που μπορεί να έχουν κολλήσει στην κίνηση και πιθανόν να ζητήσετε τη συνδρομή κάποιου φίλου. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως δυσκολευτείτε να είστε συνεπείς στις οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ

«Επαγγελματικές υποχρεώσεις»

Σήμερα περισσότερο από άλλες φορές θέλετε το σεβασμό στο χώρο της εργασίας και ως εκ τούτου ίσως ενοχληθείτε από τη στάση κάποιων που δεν δείχνουν να ανταποκρίνονται σε αυτή σας την επιθυμία. Είναι σημαντικό να μην δώσετε υποσχέσεις ή να μη δεχτείτε να είστε υπόλογοι για υποχρεώσεις άλλων γιατί με τον Ερμή ανάδρομο οι παρεξηγήσεις καραδοκούν. Οι γεννημένοι του 1965 ίσως βρείτε προκλητική τη συμπεριφορά ενός φίλου ή γείτονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Απολαύσεις με μέτρο»

Η επίμονη προσωπική εργασία ίσως σας ανταποδώσει κέρδη ή σας προσφέρει την πολυτέλεια να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη ζωή, ακόμα και αν αυτό είναι μέσα σε κάποια συγκεκριμένα πλαίσια. Με την οικονομία τα πάτε καλά αλλά πιθανόν να δείτε το πορτοφόλι σας να αδειάζει χωρίς να μπορείτε να κάντε κάτι. Ίσως επιδιώξετε διακοπές σε μέρη χωρίς πολύ κόσμο. Οι γεννημένοι του 1969 θα έχετε μια επαγγελματική επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

«Δρέποντας τους καρπούς των προσπαθειών σας»

Μετά από μια περίοδο που μέσα στο σπίτι είχατε δεχτεί κάποιες στερήσεις ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τους καρπούς της επιμονής και της υπευθυνότητάς σας. Η παρουσία του Άρη στο δικό σα ζώδιο πέρα από κάποια τυχόν νευρικότητα ή κούραση είναι ιδανική για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα όσον αφορά θέματα εργασίας. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις με φίλους. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως κάνετε ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Επαφές με τους ισχυρούς»

Σήμερα βάζετε υψηλούς στόχους όσον αφορά τα αποτελέσματα των επαφών σας με άτομα που έχουν κάποια εξουσία. Με την Αφροδίτη στον 8ο η ερωτική επιθυμία ακουμπά κόκκινο ενώ κάποια έξτρα χρήματα θα σας ευχαριστήσουν. Θέματα εργασίας μπορεί να πάνε πίσω από κακή συνεννόηση, γι' αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει σαφήνεια. Οι γεννημένοι του 1962 θα ξανασυζητήσετε μια επαγγελματική υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αναζητώντας τις καλύτερες τιμές»

Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο η αίσθηση της οικονομίας θα σας χρειαστεί, προκειμένου να μπορέσετε να διαχειριστείτε τα έσοδά σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Με τον Ερμή ανάδρομο οι επαφές με πρόσωπο που μιλάτε από μακριά ίσως καθυστερούν, ενώ εντάσεις με φίλους ίσως οφείλονται σε πιέσεις που εσείς ασκείτε λόγω προσωπικών προβλημάτων. Οι γεννημένοι του 1957 θα ασχοληθείτε με την επισημοποίηση μιας σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Όρια δίχως περιθώρια»

Σήμερα δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο, αντίθετα του θέτετε κάποιους περιορισμούς μέσα από τους οποίους πιστεύετε ότι θα πετύχετε ένα σημαντικό σκοπό. Οι σχέσεις σας με άτομα μεγαλύτερα ίσως οξυνθούν ή σας δυσαρεστήσουν ενώ θα φανείτε αρνητικοί σε κάποιες αλλαγές που συναισθηματικά, όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε, δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Οι γεννημένοι του 1964 θα προσπαθήσετε να μεταπείσετε κάποιον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ανασύνταξη»

Σήμερα θέλετε να αποσυρθείτε για να ξεκουραστείτε και να επανέλθετε δριμύτεροι με νέες ιδέες και υπεύθυνες θέσεις. Οι αδέσμευτοι έχετε την τύχη με το μέρος σας όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα, ενώ βρίσκεστε σε απίστευτη φόρμα όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης σας. Αποφύγετε να λάβετε σοβαρά υποσχέσεις διότι στην πορεία κάτι μπορεί να αλλάξει. Οι γεννημένοι του 1988 θα κάνετε επαγγελματικές αλλαγές.

ΙΧΘYΕΣ

«Υποχωρήσεις»

Η αυστηρότητα μέσα στις φιλικές σχέσεις δεν σας αρέσει αλλά είστε διατεθειμένοι να την προσπεράσετε, εάν πρόκειται για πρόσωπα που τα ξέρετε χρόνια και έχετε περάσει πολλά μαζί. Με τον Άρη στον 8ο ίσως πιέζεστε να προχωρήσετε σε κάποια οικονομική ρύθμιση ενώ με τον Ερμή ανάδρομο κάποιες επαγγελματικές απαντήσεις δεν λένε να έρθουν. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως αλλάξετε σπίτι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved