Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/7
29_jul




Γενικό προφίλ

Η μέρα ξεκινά με χαρούμενες καλημέρες και όμορφα χαμόγελα. Η αισιοδοξία μπαίνει μέσα από τις γρίλιες και τις χαραμάδες και το χαρούμενο φως της ευτυχίας μπορεί να φωτίσει το νου, την καρδιά και τη ζωή σας. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Δία σας ωθεί να ξεφαντώσετε πολύ και να μην αφήσετε τίποτα που δεν θα ευχαριστηθείτε. Εβίβα! λοιπόν στο τρελό γλέντι, το μεγάλο φαγοπότι, το πολύ χορό και το ασταμάτητο τραγούδι.

ΚΡΙΟΣ

«Με βενζίνη τη χαρά»

Σήμερα οι συνθήκες και οι περιστάσεις ευνοούν μετακινήσεις και επαφές με πρόσωπα που διαμένουν μακριά. Ίσως κάνετε φιλοσοφικές και κεφάτες συζητήσεις ή άτομα με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις να σας δώσουν τα φώτα τους σε θέματα που δεν γνωρίζετε καλά. Κάποιοι ίσως πάρουν λιγάκι θάρρος παραπάνω και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να παίξετε το παιχνίδι «ποιος θα ξεπεράσει ποιον».

ΤΑΥΡΟΣ

«Ερωτική ικανοποιήση»

Η ερωτική επιθυμία είναι ακόρεστη ενώ συναισθηματικά νιώθετε ότι σας ανοίγονται νέες ευκαιρίες. Δείχνετε διατεθειμένοι να συγχωρέσετε και να αφήσετε χώρο στη ψυχής σας για τη χαρά και την ομορφιά της ελευθερίας. Παράλληλα, θα ζητήσετε κάποιες συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με το σώμα, τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αεικίνητοι»

Σήμερα αφήνετε στην άκρη το παρελθόν και δίνετε όλο σας τον εαυτό για να ζήσετε τον έρωτα με το έτερο ήμισυ. Ίσως δεν κρατήσετε τίποτα για εσάς και τα δώσετε όλα στις σχέσεις θέλοντας να εξωτερικεύεστε όλα τα όμορφα και θετικά συναισθήματα που υπάρχουν μέσα σας. Οι συμβουλές των φίλων δεν θα πρέπει να σας παρασύρουν σε επιλογές που δεν σας ταιριάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Με στόχο την καλύτερη ζωή»

Θέματα ηθικής ίσως αποτελέσουν αφορμή για να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο ζωής σας και να εντάξετε στην καθημερινότητα περισσότερη χαρά και διασκέδαση. Το... φαγητό θα είναι πολύ και καλό, ενώ ίσως προτιμήσετε κάποιες πιο πικάντικες γεύσεις ή ακολουθήσετε τις συμβουλές κάποιου σεφ. Μυστικές διαδρομές και κρυφές επαφές.

ΛΕΩΝ

«Ο,τι θέλεις...εγώ»

Σήμερα δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για να ευχαριστήσετε τα πρόσωπα που αγαπάτε. Εκδρομές, βόλτες, παιχνίδια, διασκέδαση και ψυχαγωγία δίνουν και παίρνουν, ενώ το έδαφος είναι πρόσφορο για φλερτ, ερωτικά τετ-α-τετ και αισθηματικά ρομάντζα. Οι μετοχές σας βρίσκονται στα ύψη παρά τις όποιες καθυστερήσεις ή αναβολές των αποτελεσμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Οικογενειακός χορός»

Εντός του σπιτιού μπορείτε να αισθανθείτε ευτυχισμένοι και περιτριγυρισμένοι από πρόσωπα που σας αγαπούν και σας κάνουν χαρούμενους. Σήμερα θα έρθετε πιο κοντά παίζοντας επιτραπέζια, κάνοντας συζητήσεις, τρώγοντας ένα πλούσιο γεύμα και γιορτάζοντας το θεσμό της οικογένειας. Ίσως προκύψουν κάποια απρόοπτα έξοδα ή κάποιες έκτακτες ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ

«Κάντε κάτι που δεν έχετε δοκιμάσει»

Έχετε ανάγκη από κίνηση ενώ η ενέργειά σας ξεχειλίζει. Βάλτε το αντηλιακό σας για να προστατέψετε την ευαίσθητη επιδερμίδα σας και πηγαίνετε για μπάνιο, παίξτε ρακέτες ή διαβάστε ένα βιβλίο με γρήγορη πλοκή. Αν θέλετε να ερωτευτείτε, δράστε, πάρτε πρωτοβουλίες και τολμήστε να ζήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και ασυνήθιστο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ευχαριστημένοι»

Σήμερα βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά και νιώθετε μεγάλη χαρά και ευλογία για όλα όσα έχετε. Ένα δροσερό αεράκι φυσάει στην αισθηματική σας ζωή, ενώ τα ερωτικά παιχνίδια σάς κρατούν σε μια ευχάριστη εγρήγορση. Θα αρνηθείτε να παραδοθείτε σε καταστάσεις που δεν θα σας αρέσουν και θα πατήσετε γκάζι για να φύγετε μακριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τα στέφανα της χαράς»

Στην καρδιά του καλοκαιριού η χαρά συνοδεύεται από ενθουσιασμό και η ευτυχία έρχεται μέσα στο γάμο ή στη σχέση. Ο Δίας είναι χορηγός θετικής ενέργειας σε θέματα δεσμών, επισημοποιήσεων και συνεργασιών. Ίσως εσείς ή κάποιο δικό σας άτομο ανέβει τα σκαλιά της εκκλησιάς ενώ δεν θα νιώσετε ούτε στιγμή ότι δεν υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που σας αγαπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κλείστε το εταιρικό κινητό»

Σήμερα δεν είναι μια μέρα για να εστιάσετε στα πρακτικά και εργασιακά ζητήματα. Αντίθετα πηγαίνετε παραλία και αφεθείτε στους καλοκαιρινούς ρυθμούς της χαράς και της ευθυμίας. Με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο ίσως δώσετε ένα γερό χαστούκι στην αδιαφορία και την αστάθεια ενώ θα μεριμνήσετε να διορθώσετε κάποιες αδικίες που αφορούν μια συλλογική προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Παράφορα ερωτευμένοι»

Σήμερα νιώθετε ότι μπορείτε να αντέξετε τα πάντα και να βρείτε τη δύναμη να τρέξετε για τους φίλους και τους ανθρώπους που μοιράζεστε κοινούς στόχους. Θέματα σχέσεων σας δίνουν την ελπίδα ότι θα πάνε όπως εσείς επιθυμείτε παρόλο που οι αναβολές και οι καθυστερήσεις δεν σας αρέσουν. Συζητήστε αλλά μην πείτε σε κανέναν και με τίποτα οριστικά «ναι».

ΙΧΘYΕΣ

« Το πάν είναι να είστε ο εαυτός σας»

Σήμερα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην προς τα έξω εικόνα σας ενώ φροντίζετε να βάλετε «τα καλά σας» σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου είναι πιθανό να συναντήσετε άτομα που σας ενδιαφέρει η γνώμη τους. Αδειάστε το μυαλό σας από περιττές πληροφορίες και αβέβαιες προτάσεις και φροντίστε να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved