28 Ιουλίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

6 έως 7 Λέοντα

Σύμβολο: «Ένα μαγικό ραβδί»

Ερμηνεία: Στις πιο καλλιεργημένες περιπτώσεις, αυτή η μοίρα μπορεί να χαρίσει μια ιδιαίτερη σοφία, τέτοια που να φέρνει τον άνθρωπο σ' επαφή με το σύμπαν και τις μυστικές δυνάμεις του. Σ' ένα λιγότερο εξελιγμένο ωροσκόπιο, ο άνθρωπος μπορεί να διαθέτει εξυπνάδα, ευθύτητα, επίγνωση της πραγματικότητας η των πρακτικών προβλημάτων. Σ' οποιοδήποτε πεδίο κι αν απλώνεται η δραστηριότητά του έχει την τάση να κατευθύνει τους άλλους παίρνοντας το ρόλο του δυνατού. Έχει επίσης την ικανότητα να επιβάλλεται στα θηρία, ακόμη και στα ...ανθρώπινα!

Εύκολα γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ξεχωρίζοντας σε πείσμα των εχθρών του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Πριν αποκτήσουμε εξουσία πρέπει να αποκτήσουμε σοφία για να την διαχειριστούμε καλά» Ralph Waldo Emerson

Χ.Δ

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι εντάσεις και οι τσακωμοί στις σχέσεις σας δεν θα λείψουν, ωστόσο τέτοιου είδους γεγονότα δεν πρέπει να σας ανησυχούν, αφού δεν θα έχουν περαιτέρω επιπτώσεις. Αντίθετα, μέσα από την θεαματική διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, θα διώξετε μακριά κάθε σκιά μοναξιάς, ενώ οι πιο τυχεροί θα γίνετε αποδέκτες μιας σημαντικής πρότασης, η οποία αλλάζει το τοπίο στην προσωπική σας ζωή.

Οικονομικά

Οι προοπτικές σας δεν είναι κακές, αντίθετα θα έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε με σχετική άνεση, την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι ...στενάζουν κάτω από το βάρος των εξελίξεων. Γενικά η τύχη είναι με το μέρος σας και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι το να μην την σπαταλήσετε.

Γ.Ρ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved