Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/7

Γενικό προφίλ

Η θετική σκέψη είναι συνώνυμη με το ζώδιο το Τοξότη. Η Σελήνη βολτάροντας στον όμορφο και αισιόδοξο κόσμο του Τοξότη κάνει μια στάση να συναντήσει τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιθανόν κάπου να μπερδευτείτε, να αναστατωθείτε ή απλά να είστε στο «χάσιμο».

Από το μεσημέρι και μετά ξεκινά το πανηγύρι της χαράς και της ευτυχίας. Οι συναντήσεις της με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ουρανό φέρνουν ελπίδα, χαρά, επαφές και εκπλήξεις. Αργά το βράδυ Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή διευκολύνει τις συζητήσεις, τα μηνύματα, ευνοεί τις εξόδους ενώ σας δίνει το χρίσμα για να πραγματοποιήσετε τις μεγάλες ιδέες σας ή τις ερωτικές σας σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

«Χορός και τραγούδι»

Σήμερα έχετε κέφι και διάθεση να συναντήσετε φίλους, να επικοινωνήσετε και να κάνετε ένα πάρτι "εν κινήσει". Η διασκέδαση θα έχει τον πρώτο λόγο ενώ πολύ πιθανόν να ξαναβρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και να το γιορτάστε μέχρι το πρωί. Όλη τη μέρα θα περιβάλλεστε από κόσμο καθώς όλοι θα αναζητούν την θερμή παρέα, τη ζωντάνια και την αστείρευτη ενέργεια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Έρωτας και ευτυχία»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη η ψυχή σας είναι χαρούμενη και νιώθετε μια θετική δύναμη εκ των έσω να σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να κατοχυρώσετε το δικαίωμα στην ευτυχία. Τα άγχη και τις αγωνίες για τα επαγγελματικά θα τα βάλετε για ύπνο και εσείς θα ξενυχτίσετε με πρόσωπα που είναι ή νιώθετε οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χαρούμενες συνομιλίες»

Σήμερα κλείνετε πονηρά στο μάτι το σύντροφο και μαζί ξεκινάτε ένα ταξιδάκι αναψυχής «σε Μύκονο και Σαντορίνη σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι». Οι ελεύθεροι με την απαράμιλλη άνεση που διάθετε θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα παίξετε ένα ερωτικό γαϊτανάκι. Το τηλέφωνο κολλημένο στο χέρι σας δεν θα σταματά να χτυπά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Το καλύτερο για όλους»

Ακόμα και αν θα δουλεύετε το μυαλό σας θα είναι την παραλία, τον έρωτα και ένα χαρούμενο ταξίδι. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια χρήματα που είχατε ξεχάσει ή να επιστρέψετε ένα ρούχο ή ένα αντικείμενο και να βρείτε κάτι καλύτερο. Αν και φιλόξενοι από τη φύση σας σήμερα προτιμήστε να μην ανοίξετε την πόρτα στην γκρίνια και περάστε καλά.

ΛΕΩΝ

«Θα θέλετε κι άλλο»

Η ευθυμία, το γέλιο και ο έρωτας σας ταξιδεύουν στον κόσμο της περιπέτειας. Η επιθυμία να ευρύνετε τους ορίζοντες σας θα είναι έντονη και ως εκ τούτου είτε πάτε σινεμά, είτε βρεθείτε με φίλους είτε είστε με αγαπημένα πρόσωπα, το μόνο σίγουρο ότι όχι μόνο δεν θα βαρεθείτε, αλλά θα μάθετε πράγματα που δεν ξέρατε και θα ζήσετε πανέμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

« Ταξίδι στη χαρά»

Η χαρά χτυπά την πόρτα του σπιτιού σας και η τύχη είναι με το μέρος σας για να επιτύχετε στόχους που σχετίζονται με την οικία και την οικογένεια. Παράλληλα μια μυστική συνάντηση ίσως είναι υπέρ κάποιων μεγαλεπήβολων σχεδίων σας. Το χέρι θα το βάλετε στο τσέπη, αλλά με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη δεν θα έχετε και πολύ όρεξη για εκδηλώσεις δυσφορίας.

ΖΥΓΟΣ

«Καλεσμένοι στην ευτυχία»

Σήμερα είστε η ψυχή της παρέας. Αστεία, ανέκδοτα και όμορφα ειπωμένα λόγια σάς καθιστούν το πρόσωπο που όλοι χαίρονται να ακούνε να μιλάει. Παράλληλα κάνετε κάποιες μετακινήσεις ή συζητήσεις έχοντας μπροστά σας ένα θετικό όραμα και περιμένοντας κάτι καλό. Η επιτυχία μπορεί να έρθει μέσα από ένα συλλογικό έργο ενώ δεν αποκλείεται ο έρωτας να έχει πρόσωπο φιλικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ευχάριστες ειδήσεις»

Οι πρωινές ώρες δεν ενδείκνυνται για ψώνια εκτός και αν πρόκειται να αγοράσετε ψωμί και γάλα που αγοράζετε κάθε μέρα. Σήμερα οι συγκυρίες θα σας ευνοήσουν και θα βγείτε κερδισμένοι είτε κάνετε κάποιες αγορές,από το μεσημέρι και μετά, είτε ασχοληθείτε με μια συναισθηματική υπόθεση. Παράλληλα κάποια νέα που θ' ακούσετε ή μια συνάντηση που περιμένατε θα έχουν θετική έκβαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Χωρίς δεσμεύσεις»

Σήμερα νιώθετε ελεύθεροι και ωραίοι να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Μια βόλτα από το κομμωτήριο, το γυμναστήριο και τη βιβλιοθήκη είναι μερικά από τα σχέδια σας ενώ οι συζητήσεις, οι επαφές και οι γνωριμίες δεν θα σταματήσουν στιγμή. Η τύχη είναι με το μέρος σας όσον αφορά το εξωτερικό και την εκπαίδευση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ρεπό»

Αν και αγαπάτε τους περιορισμούς σήμερα θα δώσετε άδεια στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να αποδράσει από τα δεσμά των υποχρεώσεων και των καθηκόντων. Η λίμπιντο έχει σχέδια για έρωτα και βράδια αξημέρωτα, ενώ θα ακούσετε όμορφα λόγια που θα τονώσουν το εγώ σας και θα κορυφώσουν την ερωτική επιθυμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πίστη στο καλό»

Με ένα λαμπερό χαμόγελο ευτυχίας υποδέχεστε τη σημερινή μέρα και τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει. Είστε έτοιμοι να συνδυάσετε τη χαρά με τη γνώση, το χιούμορ με την εκπαίδευση ενώ η τύχη σας συντροφεύει σε ό,τι και αν κάνετε. Η συνάντηση με ένα φίλο από τα παλιά ή ένα τηλεφώνημα που ήταν σε αναμονή μπορούν σήμερα να σας κάνουν να χοροπηδάτε από χαρά.

ΙΧΘYΕΣ

«Μια όμορφη νίκη»

Σήμερα αισθάνεστε πολύ όμορφα με άτομα που είναι σημαντικά ή μεγαλύτερα και πολύ πιθανόν ο ενθουσιασμός να εναλλάσσεται με την επιθυμία για στοχασμό. Βλέπετε με αισιοδοξία το μέλλον και χειρίζεστε επαγγελματικά θέματα απελευθερωμένοι από φοβίες και ανησυχίες. Επιπλέον η πραγματοποίηση μιας συνάντησης ή μιας συμφωνίας θα σας πλημμυρίσει με ελπίδες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved