Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/7
SFPage



Γενικό προφίλ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον ερωτικό και παθιασμένο Σκορπιό αναζητώντας την ένταση, την αφοσίωση και την βαθιά ικανοποίηση. Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα ακροβατείτε ανάμεσα στην αγάπη και τη ζήλια τον έρωτα και την καχυποψία. Η ισχυρή της δύναμη για δημιουργία μπορεί να περάσει μέσα από πολλά κύματα και τελικώς να φτάσει στον προορισμό της.

ΚΡΙΟΣ

«Ανάγκη για κυριαρχία»

Δεν είστε από τα άτομα που αντέχουν εύκολα την ήττα και ως εκ τούτου είστε διατεθειμένοι να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις για να νικήσετε. Τα θέματα που θα δώσετε σήμερα τις μικρές ή τις μεγάλες σας μάχες είναι τα ερωτικά και τα οικονομικά. Παράλληλα, σκέψεις και συζητήσεις που αφορούν τις διακοπές ή ευχάριστες δραστηριότητες ίσως σας ωθήσουν να προτιμήσετε την πεπατημένη οδό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε κάτι καινούργιο να ζήσετε αντίθετα η περιπέτεια θα είναι προ των πυλών. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε αλλαγές που σχετίζονται με το μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ερωτικό πάθος»

Σήμερα έχετε έντονα την ανάγκη να βρεθείτε με το σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κυριευτείτε από μια έντονη έλξη για πρόσωπο που το καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Το πάθος θα εναλλάσσεται με τη ζήλια και σε κάποιες σχέσεις μπορεί να αναπτυχθεί ανταγωνισμός. Θέματα δουλειάς, διατροφής και φυσικής κατάστασης μπορούν να κυλήσουν καλά, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αφήσετε το παρελθόν να γίνει οδηγός για το μέλλον. Πολύ πιθανόν να αγοράσετε κάποια είδη σπιτιού που, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα, θα σας δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως δεχτείτε επισκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έρωτας και εργασία»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού πολύ εύκολα θα κάνετε το ψυχογράφημα των υφισταμένων σας ενώ με σχετική άνεση θα δείξετε αποφασιστικότητα σε θέματα που απαιτούν ριζικές τομές. Ο έρωτας όχι μόνο δεν σας αφήνει αδιάφορους αλλά σε πολλές περιπτώσεις σας παίρνει το μυαλό και οι αυτοματισμοί των ενστίκτων αποτελούν τους σηματοδότες της πορείας σας. Πολλοί από εσάς παρόλο που δεν έχετε μάθει να κάθεστε στιγμή ίσως κερδίσετε κάποια κιλά με τη βοήθεια του Δία στο ζώδιο σας. Αν δεν τα χρειάζεστε αποφύγετε τις υπερβολές. Οι γεννημένοι του 1957 ίσως ξεκινήσετε μια εποχιακή εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Επί το πλείστον ψυχαγωγία»

Το ερωτικό ένστικτο σας οδηγεί να διαλέξετε τις χαρές της ζωής και τις απολαύσεις. Αν είστε δεσμευμένοι θα νιώσετε τη δύναμη και το βάθος των συναισθημάτων του συντρόφου σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα αισθανθείτε ιδιαίτερα όμορφα από το επίμονο φλερτ ενός θαυμαστή. Παράλληλα πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να διασκεδάσετε πηγαίνοντας σε κάποια συναυλία ή παρακολουθώντας κάποια ταινία σε θερινό σινεμά. Σε θέματα εργασίας νιώθετε ότι είστε ασφαλείς και αισθάνεστε αισιόδοξοι για την πορεία των πραγμάτων. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως κάνετε ένα σημαντικό βήμα για τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

«Δυνατοί και ισχυροί»

Με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε σήμερα θα παθιαστείτε και σίγουρα θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Οι σχέσεις με άτομα του στενού οικογενειακού σας κύκλου μπορούν σήμερα να σας δώσουν τεράστια αποθέματα ενέργειας, ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε κάποιες επισκέψεις από άτομα που έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν βαθιά την ψυχολογία σας. Ίσως υπάρχουν κάποιες διαφορές απόψεων και αντιλήψεων με φίλους, αδέρφια ή γείτονες, ωστόσο αν τους αφήσετε το περιθώριο να πιστεύουν ό,τι θέλουν χωρίς να τους επιβάλλετε τα δικά σας θέλω οι σχέσεις θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Οι γεννημένοι του 1962 θα συμμετέχετε σε μια ομαδική εργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μαζί και χώρια»

Σήμερα από τη μια θέλετε να επικοινωνήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους άλλους και από την άλλη θέλετε να κρατήσετε καλά κρυμμένες τις ανησυχίες και τις υπαρξιακές αναζητήσεις σας. Εάν θέλετε να πάρετε κάποιες απαντήσεις είναι μια μέρα που ακόμα και αν οι άλλοι δεν είναι ξεκάθαροι η διαίσθηση σας θα υποδείξει πως και προς τα πού να κινηθείτε. Ερωτικές συναντήσεις, φλερτ και αισθηματικές προσεγγίσεις θα έχουν την τιμητική τους. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε την χαρά να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που αρέσουν σε φίλους σας και έτσι να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί.

ΖΥΓΟΣ

«Βόλτα για ψώνια»

Σήμερα πολύ πιθανόν να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας όσον αφορά οικονομικά ζητήματα, ενώ θα είστε αποφασιστικοί στις αγορές σας. Παράλληλα, παρά το γεγονός ότι θα διακατέχεστε από ένα αίσθημα βαθιάς μοναξιάς, θα έχετε την ευκαιρία να εισπράξετε αγάπη και έντονο ερωτικό ενδιαφέρον. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα εξαρτώνται επί το πλείστον από εσάς. Εσείς είστε αυτοί που βρίσκεστε σε μια περίοδο αποφάσεων και νέων ξεκινημάτων. Πολύ πιθανόν να ξαναδείτε ένα φίλο από το εξωτερικό. Οι γεννημένοι του 1974 θα γνωριστείτε με άτομα που πιθανόν έχουν ακαδημαϊκή καριέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Σε αρχηγική θέση»

Σήμερα νιώθετε ότι βρίσκεστε σε φόρμα και μπορείτε να πετύχετε με οτιδήποτε καταπιαστείτε. Το πάθος σας, ο μαγνητισμός και η απαράμιλλη αποφασιστικότητα σας μπορούν να σας κάνουν υποκινητές νέων καταστάσεων που θα σας προσφέρουν μια βαθιά ικανοποίηση. Παράλληλα θέματα εργασίας συνεχίζουν να σας απασχολούν ενώ πολύ πιθανόν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφος να αποτελούν σημάδι ότι ένας κύκλος πρέπει να κλείσει για να αρχίσει ένας καινούργιος. Ο ρόλος σας σε αυτό το κομμάτι θα είναι καθοριστικός. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως λάβετε μπόνους, κληρονομιά ή έξτρα χρήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Διάλλειμα για ξεκούραση»

Με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο ίσως θελήσετε να απομακρυνθείτε από όλους και από όλα προκειμένου να αφουγκραστείτε τους βαθύτερους προβληματισμούς σας και τις εσωτερικές σας ανάγκες. Πολλοί από εσάς θα επιλέξετε να αποδράσετε σε μια παραλία ή ένα μέρος με λίγο κόσμο ενώ άλλοι θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που προσφέρουν γαλήνη στην ψυχή σας. Σχέδια για μια επαγγελματική δραστηριότητα στα πλαίσια μιας ομάδας ή λέσχης απαιτούν καλή συνεργασία και καλή κατανομή ευθυνών. Οι γεννημένοι του 1987 θα κάνετε κάποιο ταξίδι αναψυχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εσωτερικές ανησυχίες»

Σήμερα ίσως μοιραστείτε τα εσώψυχα σας με κάποιους φίλους ή θα θελήσετε να ακούσετε τους άλλους, χωρίς ωστόσο να τους επιτρέψετε να συμμεριστούν τις βαθιά κρυμμένες ευαισθησίες σας. Η καχυποψία –είτε προέρχεται από εσάς είτε από τους άλλους– μόνον προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στις σχέσεις με άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Ίσως είναι προτιμότερο να βρείτε έναν τρόπο να αποφύγετε τις κακοτοπιές χωρίς ωστόσο να υπονομευτεί η ενότητα της ομάδας. Οι γεννημένοι του 1970 θα αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες ή αλλαγές στο χώρο της εργασίας για να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στις οποίες εργάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δυναμικά και αποφασιστικά»

Οι σχέσεις σας με άτομα που βρίσκονται ψηλά στην κλίμακα της ιεραρχίας είναι αυτές που θα σας απασχολήσουν σήμερα είτε φανερά είτε κρυφά. Σε καμία περίπτωση δεν θα δείτε με καλό μάτι επιβεβλημένες αλλαγές. Μπορεί όμως να δείξετε αποφασιστική θέληση να εργαστείτε στους στόχους τους, εφόσον διαπιστώσετε ότι έχουν πίστη στο πρόσωπο και στις ικανότητες σας. Με τον Δία στον 5ο ηλιακό έχετε όλη την τύχη με το μέρος σας όσον αφορά τις διακοπές, τα παιδιά και φυσικά τον έρωτα. Η Αφροδίτη ενισχύει το έργο του Δία και ως εκ τούτου οι απολαύσεις θα είναι πολλές και ποικίλες. Οι γεννημένοι του 1988 ίσως αναθεωρήσετε σχετικά με μια σχέση.

ΙΧΘYΕΣ

«Άγγιγμα ψυχής»

Σήμερα στην επικοινωνία σας με τους άλλους θα κυριαρχεί το μυστήριο, η ένταση και το πάθος. Συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, θα νιώσετε πιο καλά με άτομα που μπορούν να έρθουν κοντά σας και να αγγίξουν τη ψυχή σας. Θέματα που σχετίζονται με την εργασία παρουσιάζουν κάποιες καθυστερήσεις που, είτε είναι αναμενόμενες είτε όχι, θα αποτελέσουν αιτία για να επαναξιολογήσετε κάποια δεδομένα. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος θα γίνουν πιο ενδιαφέρουσες καθώς ίσως αποκτήσετε κάποια κοινή ενασχόληση. Οι γεννημένοι του 1975 αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved