Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/7
26_JUL


Γενικό προφίλ

Σήμερα υπάρχει η τάση να κρατήσετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα δώσετε μάχη προκειμένου κάποιες καταστάσεις να παραμείνουν σταθερές και αμετάβλητες. Η τεράστια δύναμη των συναισθημάτων και η ισχυρή θέληση θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επικράτηση. Από την άλλη η ζήλια, η μνησικακία και η καταπίεση θα ζητήσουν μερίδιο σε ό,τι και αν κάνετε. Το αν θα το πάρουν εξαρτάται από εσάς.

ΚΡΙΟΣ

«Επιδοτώντας την ένταση»

Ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με αδέρφια και φίλους σας δίνουν χαρά ενώ ο οξύς ανταγωνισμός σε μια σχέση αποτελεί για εσάς μια ευκαιρία για να βιώσετε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πιθανόν να ασχοληθείτε με χρηματοπιστωτικές υποθέσεις ενώ η ερωτική διάθεση ακουμπά κόκκινο. Συνάμα κάποιες «προτάσεις» που αφορούν την αισθηματική ζωή δεν αποκλείεται να ξαναπέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Οι γεννημένοι του 1981 ίσως αξιοποιήσετε κάποιες γνωριμίες όσον αφορά τις διακοπές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεν περιμένετε άλλο»

Σήμερα δείχνετε αποφασισμένοι να πάρετε απαντήσεις όσον αφορά θέματα που τα περικλείει ένα μυστήριο ενώ παράλληλα δείχνετε διατεθειμένοι να αναζωπυρώσετε το πάθος σας μέσα στη σχέση. Με τον Ερμή ανάδρομο στο τομέα του σπιτιού μπορείτε να ξαναδείτε θέματα που σχετίζονται με τις συνθήκες διαβίωσης ενώ δεν αποκλείεται ένας κοντινός συγγενής ή φίλος που στο παρελθόν είχατε φιλοξενήσει να σας ζητήσει να μείνει για λίγο μαζί σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ποδιά εργασίας»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ενώ είναι πολύ πιθανόν να κρατήσετε κρυφά θέματα που σχετίζονται με τη διατροφή ή τη φυσική σας κατάσταση. Επίσης κάποιοι από εσάς ίσως προσθέσετε στο σημερινό σας πρόγραμμα δραστηριότητες που σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Συνάμα ίσως χρειαστεί να ψάξετε να βρείτε χαρτιά, έγγραφα και έντυπα με πληροφορίες που είτε σχετίζονται με κάποια συσκευή είτε με κάποια υπόθεση. Οι γεννημένοι του 1968 θα βάλετε τον έρωτα σε προτεραιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πάθος και απόλαυση»

Σήμερα θέλετε να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν και σας διασκεδάζουν. Ο έρωτας βρίσκεται στις πρώτες επιλογές σας ενώ θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ένα χόμπι ή μια ευχάριστη δραστηριότητα. Θέματα που αφορούν παιδιά θα τα ψάξετε σε βάθος. Ταυτόχρονα ίσως κάποιες αγορές που είχατε κάνει πριν από καιρό να πιάσουν τόπο ενώ μια έρευνας αγοράς για κάτι που θέλετε να αποκτήσετε θα σας δώσει μια πρώτη εικόνα. Οι γεννημένοι του 1952 θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και νέων επαγγελματικών βημάτων.

ΛΕΩΝ

«Ξανά από την αρχή»

Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο είναι πολύ πιθανόν να ξαναδείτε κάποια προσωπικά σας σχέδια ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιήσετε κάποιες παλιές καλές συνταγές όσον αφορά την εμφάνιση σας. Με τη Σελήνη στον οίκο του σπιτιού η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί έντονα από πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος σας ενώ οικιακές εργασίες ίσως αποδειχθούν πιο βαριές από ότι περιμένατε. Παράλληλα κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχτείτε επισκέψεις ή να ετοιμάσετε ένα ιδιαίτερο γεύμα. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως κάνετε κάποιες γνωριμίες που αποδειχτούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μυστικές συναντήσεις»

Με τον Άρη στον 2ο παίρνετε πρωτοβουλίες για να αυξήσετε τα οικονομικά σας και να καλύψετε υποχρεώσεις που σας δεσμεύουν. Παράλληλα πρόσωπα που τα ξέρετε από παλιά ίσως σας κάνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ή σας δώσουν πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες για την καριέρα σας. Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού θα έχετε την τάση να είστε πιο πειστικοί στις επαφές σας ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθείτε με πρόσωπα που νιώθετε ότι κρύβουν πολλά. Οι γεννημένοι του 1985 θα ασχοληθείτε αρκετά με την προς τα έξω εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

«Κρατώντας τα ηνία»

Σήμερα κάποια θέματα στρέφονται γύρω από τις οικονομικές σας επιδιώξεις ενώ συναισθηματικά θα θελήσετε τα φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Παράλληλα τα περισσότερα θέματα είναι ουσιαστικά στο χέρι σας καθώς εσείς θα είστε το πρόσωπο που θα αποφασίσετε εάν κάτι θα προχωρήσει ή θα σταματήσει. Σκέψεις και ιδέες σχετικά με ένα ομαδικό έργο μπορεί να βρουν μια εναλλακτική οδό ενώ πιθανόν μέσω φίλων να θυμηθείτε πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα για ένα θέμα που σας απασχολεί. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως κάνετε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Προσωπικές επιλογές»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο έχει έντονα την επιθυμία να ασχοληθείτε με το look σας και τη φυσική σας κατάσταση. Παράλληλα ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά και τα ερωτικά σας αισθάνεστε ότι είναι απαραίτητο να τα «επιμεληθείτε» εσείς προσωπικά. Ίσως αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να κάνετε ένα νέο βήμα. Με τον Ερμή ανάδρομο στον 10ο πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που έχουν πιάσει αράχνες. Οι γεννημένοι του 1984 θα αξιοποιήσετε κάποιες «ισχυρές» γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν ξέρετε τι έχει γίνει»

Σήμερα ίσως ανησυχείτε σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα καθώς νιώθετε βαθιά νυχτωμένοι όσον αφορά την εξέλιξη του. Παράλληλα ο έρωτας εμφανίζεται κατά τις βραδινές ώρες ενώ κάποιες μυστικά ζητήματα μπορεί να σας βάλουν σε μια κατάσταση περισυλλογής. Εκκρεμότητες σχετικά με θέματα που σχετίζονται το εξωτερικό, την εκπαίδευση ή τη δικαιοσύνη θα έχετε το χρόνο να τις τακτοποιήσετε ή να κάνετε κάποιες απαραίτητες ενέργειες για να ακολουθήσουν το δρόμο της ολοκλήρωσης. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τα αισθηματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φίλος ίσον αδερφός»

Θέματα που αφορούν φίλους και γνωστούς μπορεί να σας απασχολήσουν αρκετά έντονα ενώ ίσως θελήσετε να διερευνήσετε σε βάθος κάποιες ερωτικές προσδοκίες σας. Ταυτόχρονα θέματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης απαιτούν να ακολουθήσετε τη διπλωματική οδό προκειμένου οι προσπάθειες σας να καρποφορήσουν. Ίσως κάποια στοιχεία ή χαρτιά που είχατε φυλάξει να σας ξαναχρειαστούν ενώ δεν αποκλείεται να λάβετε πίσω κάποια δανεικά που τα είχατε ξεχασμένα. Οι γεννημένοι του 1955 θα αξιοποιήσετε μια γνωριμία για τη διευθέτηση ενός ζητήματος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πρώτοι και καλύτεροι»

Με τον Άρη στον 9ο ηλιακό οίκο ίσως παρακινηθείτε από φίλους και κοντινά πρόσωπα να κυνηγήσετε ευκαιρίες που σχετίζονται με την επιμόρφωση σας ή το εξωτερικό. Παράλληλα ένα παρασκήνιο γύρω από την επαγγελματική σας πορεία νιώθετε ότι απαιτεί προσεκτικό χειρισμό γιατί οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες. Πολύ πιθανόν να λάβετε σήμερα κάποια επιβράβευση ή να δείτε ένα επίτευγμα σας να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. Οι γεννημένοι του 1964 θα αντιληφθείτε ότι η καλή επικοινωνία μπορεί να συμβάλλει στην μακροημέρευση.

ΙΧΘYΕΣ

«Σε γνωστά λημέρια»

Η Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού είναι ευεργετική για τη διάθεση σας ενώ νιώθετε ότι οι κεραίες σας μπορούν να πιάσουν πολύ μακρινά σήματα. Παράλληλα ο τρόπος που θα επιλέξετε να συνδιαλεχτείτε με κάποιους θα είναι καθοριστικός για την εξέλιξη μιας υπόθεσης. Οικονομικά και συναισθηματικά είναι κυρίως τα ζητήματα που ο Άρης σας παροτρύνει να τακτοποιήσετε προκειμένου να σπάσετε τις αλυσίδες μαζί τους. Οι γεννημένοι του 1976 πιθανόν να ξαναρχίσετε μια παλιά δίαιτα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved