Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/7
25_jul


Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη στο Ζυγό τις πρωινές ώρες ευνοούνται ευχάριστες δραστηριότητες και ζητήματα καλλωπισμού και ομορφιάς. Από το απόγευμα αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να πείτε βιαστικά «ναι» γιατί στην πορεία θα αντιληφθείτε ότι αντιδράσετε παρορμητικά. Μπορεί η Σελήνη σε κενό πορείας να μην ευνοεί αγορές και συμφωνίες μπορείτε όμως να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλύτεροι άνθρωποι.

Τέλος με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό ειδήσεις, συναντήσεις, ρυθμίσεις και εξυπηρετήσεις θα αποτελέσουν την απαρχή μιας όμορφης έκπληξης που τελική μορφή θα πάρει γύρω στις 19 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ

«Ανεξάρτητες ενέργειες»

Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς θα βάλετε φτερά στα πόδια προκειμένου την τελευταία, σχεδόν, στιγμή να κανονίσετε διακοπές και ευχάριστες δραστηριότητες. Δεν θα είστε λίγοι αυτοί που θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες ενώ κάποιοι θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με φίλους και κοντινά πρόσωπα. Αν είστε ελεύθεροι μέσα από μια απρόβλεπτη κίνηση μπορεί να χτυπηθείτε από τα βέλη του έρωτα. Οι γεννημένοι του 1968 θα κάνετε ευχάριστες μετακινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

«Προετοιμασίες»

Στον τομέα της εργασίας βλέπετε με καλό μάτι κάποιες αναπροσαρμογές και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο και στη ψυχολογία και στη δουλειά σας. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ουρανό είναι πολύ πιθανόν να λάβετε ξαφνικά κάποια θετικά μηνύματα όσον αφορά οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα. Να θυμάστε όμως ότι είναι τα προεόρτια τα καλύτερα θα έρθουν γύρω στις 19 Αυγούστου. Οι γεννημένοι του 1970 θα εξοικονομήσετε χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τα πρώτα καλά νέα»

Ακόμα και εάν εργάζεστε θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά. Οι ρυθμοί με τους οποίους κινείστε είναι πιο χαλαροί και η διάθεση πιο ανέμελη. Ευχάριστες αναμένονται να είναι ειδήσεις ή ανακοινώσεις σχετικά με κάποιους συναδέλφους ενώ κάποιες μετακινήσεις θα ακολουθήσουν το δρόμο που θέλετε. Πολύ πιθανόν κάποιες αλλαγές να επηρεάσουν την παρέα ή την ομάδα στην οποία ανήκετε. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως ερωτευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάτι καινούργιο εμφανίζεται στον ορίζοντα»

Σήμερα μπορείτε να κάνετε κάποιες προεργασίες που συνδέονται με οικονομικά θέματα προκειμένου στη συνέχεια να ολοκληρωθούν όσο γίνεται καλύτερα. Παράλληλα ζητήματα που σχετίζονται με νέα ξεκινήματα χρειάζονται τη συνεργασία άλλων για να έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ακόμη και αν αυτό καθυστερήσει εν τέλει θα βρεθεί μια δίκαιη λύση. Οι γεννημένοι του 1971 θα πείτε ναι σε μια μυστική σχέση.

ΛΕΩΝ

«Άρση διαφορών»

Σε θέματα επικοινωνίας συναντάτε εμπόδια που όμως καταφέρνετε να ξεπεράσετε δείχνοντας διάθεση για συμβιβασμό και βλέποντας θετικά αμοιβαίες υποχωρήσεις. Συζητήσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία μπορεί να σας αφήσουν πολύ καλές εντυπώσεις. Παράλληλα υποθέσεις που έχουν μείνει σε αναμονή θα έχουν μια θετική εξέλιξη. Οι γεννημένοι του 1978 πολύ πιθανόν να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Απαλλαγή από ανησυχίες»

Στην κορυφή της επαγγελματικής σας ατζέντας βρίσκονται επαφές και συναντήσεις που αφορούν υποθέσεις που εκκρεμούν. Κάποιες ευχάριστες ειδήσεις έρχονται να σας καθησυχάσουν και σε κάποιες περιπτώσεις να παρατείνουν το χρόνο παράδοσης ή ολοκλήρωσης κάποιων εργασιών. Αν και δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε πιστοί στον οικονομικό σας προϋπολογισμό εντούτοις δεν θα αποκλίνετε πολύ. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα.

ΖΥΓΟΣ

«Σε ετοιμότητα»

Σήμερα θέλετε να περιφρουρήσετε τον προσωπικό σας χρόνο από άτομα που δεν διστάζουν να σας διακόπτουν για ασήμαντούς λόγους. Πολλοί από εσάς ίσως ξεκινήσετε κάτι καινούργιο θέλοντας να βάλετε τη ζωή σας σε ένα πιο όμορφο δρόμο. Παράλληλα ίσως έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που η επικοινωνία σας είχε μείνει στη μέση. Αισθηματικά φαίνεται να είστε διατεθειμένοι να πείτε ναι σε προτάσεις που παλαιότερα αποκλείατε. Οι γεννημένοι του 1955 θα βρείτε λύση σε ένα νομικό ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Σε καλό δρόμο»

Είναι να μη βάλετε κάτι στο νου σας έτσι και το βάλετε θα επιμείνετε μέχρι να το πετύχετε. Ανησυχίες και προβληματισμοί ίσως σήμερα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής καθώς νέες πληροφορίες σας καθησυχάζουν και σας δίνουν ελπίδα. Τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που είναι ειδικά σε κάποιον τομέα σας αποκαλύπτουν στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν τα πράγματα εκεί που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως τα «βρείτε» με κάποιο εχθρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Προσπερνώντας τα εμπόδια»

Για να μπορέσουν κάποια σχέδια να εξελιχθούν είναι απαραίτητο να παρακάμψετε τις διαφωνίες σας με κάποιους και να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν. Οι συμβουλές φίλων σε κάποιες περιπτώσεις θα σας φανούν σωτήριες αλλά σε κάποιες άλλες δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Σε κάποια θέματα που υπάρχουν καθυστερήσεις θα εμφανιστούν οι αχτίδες της ελπίδας και θα αναθαρρήσετε. Οι γεννημένοι του 1963 ίσως λάβετε μια πρόσκληση για ένα ευχάριστο γεγονός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αλλαγή πλεύσης»

Σήμερα καλείστε να επιστρατεύσετε τους ευγενικούς σας τρόπους προκειμένου να φέρετε σε πέρας υποθέσεις με άτομα που απαιτούν ιδιαίτερη προσέγγιση. Αν χρειάζεται να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που η ιδιότητα ή θέση τους τα κάνουν ισχυρά τότε καλό θα είναι να ακολουθήσετε το δρόμο της συνεργασίας. Οικονομικές ευκαιρίες και απρόσμενα έσοδα θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Οι γεννημένοι του 1989 θα βρείτε εργασία ή θα εξελιχθείτε στην ήδη υπάρχουσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Ξανά μαζί»

Είναι πολύ πιθανόν να ξαναχτυπήσετε την πόρτα προσώπων που είχατε κάποια σχέση στο παρελθόν. Μια συνεργασία μπορεί να προκύψει ακόμα και αν δεν είναι στα σχέδια σας ενώ μια ερωτική γνωριμία μπορεί να ανοίξει ένα νέο παράθυρο στην αισθηματική σας ζωή. Τα ενδιαφέροντα σας σε καθημερινή βάση θα είναι ποικίλα και αυτό θα σας κρατά σε μια ευχάριστη εγρήγορση. Οι γεννημένοι του 1987 θα επιχειρήσετε να αλλάξετε ιδέες σε κάποιους.

ΙΧΘYΕΣ

«Στο δρόμο του διακανονισμού»

Τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά αναζητάτε τη δικαιοσύνη η οποία σε κάποιες περιπτώσεις αποδεικνύεται τυφλή. Εντούτοις δεν φαίνεστε διατεθειμένοι να τα παρατήσετε παρόλο που κάποιες φορές περνάει από το μυαλό σας. Κάποιος διακανονισμός ή ρύθμιση θα κριθεί αναγκαία προϋπόθεση για να απαλλαχτείτε από κάποια ανησυχία. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως κάνετε μια αισθηματική γνωριμία στο χώρο εργασίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved