Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/7
24_jul


Γενικό προφίλ

Σήμερα δεν είναι μια μέρα για να ανέβετε στη ζυγαριά και να χαλάσετε τη διάθεση και τις διακοπές σας. Αντίθετα με πυξίδα τη Σελήνη στο Ζυγό μπορείτε να αναζητήσετε τη χαρά, να επιδιώξετε τη συντροφικότητα και να προσανατολιστείτε σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους και χαρούμενους. Το μήνυμα των ουρανών είναι «χρωματίστε τη ζωή με καλοσύνη, αγάπη, ευγένεια και έρωτα».

ΚΡΙΟΣ

«Αντί για λάδι ρίξτε νερό στη φωτιά»

Η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά κάποια σχέση μπορεί να ωθήσει κάποιους από εσάς σε απερίσκεπτες κινήσεις οι οποίες εν τέλει να οξύνουν αντί να διορθώσουν τις καταστάσεις. Δεν απαγορεύεται να κινηθείτε και να διεκδικήσετε το δίκιο σας. Αν θέλετε όμως αυτό να είναι υπέρ σας τότε είναι σημαντικό να έχετε αξιολογήσει τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε. Οι γεννημένοι του 1976 θα αλλάξετε το μέσο ή τον τρόπο που μετακινήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Δεκτικότητα και αισιοδοξία»

Είναι σημαντικό στο χώρο εργασίας να υπάρχει ισορροπία και συνεργασία και για αυτό χρειάζεται να δείξετε ότι είστε συγκαταβατικοί σε αλλαγές που στοχεύουν στους παραπάνω σκοπούς. Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν έντονα αλλά με την συμπαράσταση του Δία μπορείτε να έχετε πίστη ότι θα τα καταφέρετε. Από την άλλη είναι πιθανόν να βρείτε χρόνο για να τακτοποιήσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Οι γεννημένοι του 1974 θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αγάπη, έρωτας ,χαρά»

Η μέρα σας καλεί να την απολαύσετε και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Ερωτικές συναντήσεις και φλερτ κλέβουν την παράσταση ενώ σας βοηθούν να μειώσετε το άγχος για θέματα που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία. Συναντήσεις με άτομα που είχατε καιρό να δείτε θα αποτελέσουν την αφορμή για να μάθετε κάποια πράγματα που πάντα θέλατε. Οι γεννημένοι του 1971 θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πολλά διλλήματα όσον αφορά την αισθηματική ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μετάβαση σε κάτι νέο»

Πολλοί από εσάς φαίνεται να ανησυχείτε για το τι αντίκτυπο θα έχουν κάποιες εργασιακές και κοινωνικές αλλαγές στα μέλη της οικογένειας σας. Ίσως ήδη υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις ή ενδείξεις που επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες σας. Εντούτοις είναι σημαντικό να αποτελέσετε φορείς αισιοδοξίας και δύναμης για να μπείτε στο «νέο σας σπιτικό» με το δεξί. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξαναδείτε θέματα που σχετίζονται με οικονομικές απολαβές.

ΛΕΩΝ

«Ελέγχοντας από το ματάκι της πόρτας»

Σήμερα άλλους θα θέλετε να τους δείτε πως και πως και άλλους, όπως για παράδειγμα τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, δεν θα θέλετε με τίποτα. Ίσως κάποιος φίλος σας ζητήσει κάποια χάρη ενώ μέσω κάποιου εγγράφου ή μηνύματος αγχωθείτε. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να βρείτε τη χρυσή τομή και να εργαστείτε για την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως κανονίσετε να παρευρεθείτε σε ένα πολιτιστικό γεγονός μαζί με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ψώνια και ομορφιά»

Η επιθυμία για βελτίωση ίσως σας ωθήσει να κάνετε κάποιες όμορφες αγορές ή να δώσετε χρήματα για ευχάριστες δραστηριότητες. Αν και το άγχος για τα οικονομικά δεν έχει πάει διακοπές εν τούτοις δείχνετε διατεθειμένοι να μάθετε να ζείτε μαζί του και συνάμα να χαίρεστε τη ζωή. Ίσως κάποιες ειδήσεις που περιμένετε να καθυστερούν ή να μην μπορούν να σας δώσουν τη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Λίγη υπομονή ακόμα. Οι γεννημένοι του 1990 θα έρθετε σε επαφή με γυναικεία πρόσωπα για θέματα εργασίας.

ΖΥΓΟΣ

«Διλήμματα και βήματα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο μπορεί μέχρι και το μεσημέρι να δυσκολεύεστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις εντούτοις από το απόγευμα και μετά οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδια σας. Θα σας ευχαριστήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες ή ενασχολήσεις που σας προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση ενώ δεν αποκλείεται να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας (κομμωτήριο, ρούχα, μακιγιάζ κτλ). Οι γεννημένοι του 1976 θα κάνετε κάποια καλοκαιρινά μαθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Με μυστικότητα»

Το ενδεχόμενο να ζητήσετε κάποιες συμβουλές για κάποια θέματα που απαιτούν εχεμύθεια και εμπιστοσύνη είναι πολύ πιθανόν σήμερα. Κάποιοι από εσάς ίσως προχωρήσετε σε κάποιες κινήσεις χωρίς να ζητήσετε την άδεια των προσώπων που εμπλέκονται πιστεύοντας ότι είναι καλύτερο να τους κρατήσετε απ' έξω. Από το απόγευμα και μετά η καρδιά σας θα ανοίξει μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Παρερμηνείες και παρανοήσεις»

Οι σχέσεις σας με φίλους και γνωστούς αν και θα θέλατε να είναι πιο συχνές εντούτοις οι συνθήκες δεν ευνοούν ενώ δημιουργούνται και κάποιες εντάσεις. Το κλειδί της όλης υπόθεσης φαίνεται να είναι η εστίαση στο «εμείς» και στην από κοινού υποχώρηση σε εγωιστικές επιθυμίες. Από την άλλη η αισθηματική ζωή σας δείχνει τα σκαλιά της επισημοποίησης. Οι γεννημένοι του 1984 θα χρειαστεί να μαζέψετε κάποια έγγραφα για μια υπόθεση που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με το ένα πόδι πίσω»

Η σχέση σας με άτομα που παίρνουν αποφάσεις ίσως δεν διακρίνεται από αμοιβαία κατανόηση και υποστήριξη και ως εκ τούτου καλείστε να ανασυνταχθείτε και να βρείτε τον τρόπο που θα μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα καθώς από αυτή τη σχέση κρίνονται πολλά. Αισθηματικά ίσως υπάρξουν επικοινωνίες που θα σας επαναφέρουν σε μια προηγούμενη συναισθηματική κατάσταση. Οι γεννημένοι του 1983 πιθανόν να αντιδράσετε με τις πρωτοβουλίες κάποιων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μπορεί να είναι και έτσι»

Οι κινήσεις κάποιων είναι πολύ πιθανόν να μην ακολουθούν το δικό σας σύστημα αξιών και ως εκ τούτου να ενοχληθείτε. Είναι πολύ σημαντικό να μη βιαστείτε να αντιδράσετε γιατί μπορεί να υποπέσετε σε σφάλματα. Από την άλλη αν επιχειρήσετε να συζητήσετε το θέμα ίσως η άποψη που έχετε διαμορφώσει να αναθεωρηθεί. Στις περισσότερες ευχάριστες δραστηριότητες θα έχετε παρέα εκτός από το ταίρι σας και κάποιο φίλο. Οι γεννημένοι του 1976 θα ανταλλάξετε μηνύματα με πρόσωπο που έχετε καιρό να τα πείτε.

ΙΧΘYΕΣ

«Βρίσκοντας λύση»

Θέματα που σχετίζονται με ενοίκια, επιδόματα, δάνεια και επιχορηγήσεις φαίνεται να σας απασχολούν έντονα καθώς θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αν είστε διατεθειμένοι να τρέξετε, να διαπραγματευτείτε και να δεχτείτε κάποιο συμβιβασμό τότε πολύ πιθανόν να βρίσκεστε κοντά στη λύση. Παράλληλα όσον αφορά την επαγγελματική ζωή ανοίγει ένας νέος κύκλος. Οι γεννημένοι του 1975 ίσως φιλοξενήσετε κάποιο άτομο εύσωμο ή μεγαλύτερης ηλικίας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved