Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/7
23_jul


Γενικό προφίλ

Η νέα εβδομάδα σας καλωσορίζει με μια Σελήνη στην Παρθένο που απαιτεί να δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια. Παράλληλα, ο Ήλιος, πλέον στον Λέοντα, σας δείχνει ότι το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να είστε γεμάτοι από αγάπη ενώ ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πρόσωπα από το παρελθόν και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που έχουν μείνει στη μέση. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να είναι είστε μιας πρώτης τάξεως εκδοχή του εαυτού σας παρά μια δευτεροκλασάτη εκδοχή κάποιου άλλου.

ΚΡΙΟΣ

«Αρχηγοί σε όλα σας»

Θέματα εργασίας και ρουτίνας ίσως δεν κυλούν ακριβώς όπως θα θέλατε, ωστόσο δείχνετε διατεθειμένοι να τα βγάλετε πέρα και με λάθη και σφάλματα. Αυτό, όχι μόνο σας ανταμείβει αλλά σας κάνει και καθοδηγητές σε εκείνους που με την πρώτη αναποδιά το βάζουν στα πόδια. Κάποιες συζητήσεις που αφορούν διακοπές ή γενικά ευχάριστες δραστηριότητες θέλουν περισσότερο χρόνο. Οι γεννημένοι του 1974 θα δείξετε μια συμπάθεια για ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος»

Κάποια πράγματα έχουν μείνει στη μέση και αυτό δε σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε κάποιες δραστηριότητες όπως ακριβώς θα θέλατε. Εντούτοις γεννημένοι Ταύροι βάζετε μπρος τα μεγάλα μέσα, πείσμα και θέληση και τα καταφέρνετε μια χαρά. Κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με ακίνητα δεν μπορούν εύκολα να κλείσουν αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα αντιληφθείτε ότι όσο δυνατοί και αν είστε, χρειάζεστε φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Υπάρχει και αύριο μέρα»

Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και άτομα που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη ίσως σήμερα δεν μπορούν να επιλυθούν. Ωστόσο, δίνετε χρόνο στον εαυτό σας να αξιολογήσει τις συνθήκες και να αποφασίσει αργότερα. Οι μετακινήσεις που είχατε κανονίσει ίσως αλλάξουν ή μετατεθούν ενώ είναι πολύ πιθανόν να μεταφέρετε μαζί σας άτομα που δεν είχατε υπολογίσει. Οι γεννημένοι του 1975 θα γνωρίσετε μια λαμπερή προσωπικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα το ξαναδούμε»

Αν σήμερα χρειάζεται να κάνετε κάποιες σημαντικές επαφές ή διεκπεραιώσεις, ας έχετε υπόψη σας ότι δεν θα μπορούν να ολοκληρωθούν, καθώς κάτι επιπλέον θα χρειαστεί να ξανακοιταχτεί. Παράλληλα, τα οικονομικά σας αποτελούν τον τομέα που ρίχνετε βάρος και αυτό μπορεί να σας βγει σε καλό, αφού θα φροντίσετε να προνοήσετε. Οι γεννημένοι του 1989 θα έχετε την τάση να αμφισβητήσετε τους πάντες και τα πάντα με διάθεση να μάθετε την αλήθεια.

ΛΕΩΝ

«Πόσα ακόμα;»

Με τη Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο το πρώτο μέλημά σας είναι τα ψώνια και η τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων. Ωστόσο, σήμερα δεν είναι ανάγκη να χαλάσετε ό, τι έχετε και δεν έχετε, αντίθετα καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι σε αυτά που σας φαντάζουν απαραίτητα και αναγκαία. Προτάσεις για σινεμά, συναυλίες και πολιτιστικές δραστηριότητες αξίζει να τις αποδεχτείτε. Οι γεννημένοι του 1984 θα γελάσετε με τη ψυχή σας με κάποια αστεία περιστατικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Προσωπικές αποφάσεις»

Σήμερα, είστε κάπως μετέωροι και κινείστε μια μπρος και μια πίσω. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να εστιάσετε σε θέματα που πραγματικά εξαρτώνται μόνο από εσάς και όχι σε υποθέσεις που χρειάζεστε και τις απαντήσεις άλλων. Επαγγελματικά, ίσως συνεργαστείτε με ένα γυναικείο πρόσωπο και αυτό αποτελέσει μια ευχάριστη συγκυρία τόσο για εσάς όσο και για αυτό. Οι γεννημένοι του 1989 θα διστάσετε να δανείσετε χρήματα ή πράγματα σας.

ΖΥΓΟΣ

«Κάντε και ένα διάλλειμα»

Αν βρίσκεστε διακοπές, μπορείτε να ησυχάσετε σε ένα ήρεμο μέρος και να ευχαριστηθείτε τη γαλήνη της θάλασσας. Αν πάλι εργάζεστε, ίσως βάλετε το μυαλό σας να ασχοληθεί περισσότερο από όσο χρειάζεται με κάποια μικροπράγματα. Ίσως αποδειχθεί καλύτερο να κάνετε μικρά διαλειμματα που θα σας βοηθούν να εστιάσετε στα σημαντικά και να περνάτε πιο όμορφα δουλεύοντας. Οι γεννημένοι του 1973 σε αισθηματικά ζητήματα θα αποδειχτείτε κάτι παραπάνω από θερμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Βλέποντας και κάνοντας»

Πράγματα που θέλετε να πετύχετε έχετε την αίσθηση ότι είναι καλύτερο να πάρετε τη γνώμη ενός φίλου ή ακόμα και μιας ομάδας που σχετίζεται με αυτά. Μπορεί σήμερα να μην καταλήξετε κάπου, ωστόσο θα έχετε κάνει μια έρευνα και θα έχετε βολιδοσκοπήσει τι προθέσεις υπάρχουν και από τους άλλους. Η σχέση με ένα πρόσωπο που θεωρείτε υψηλά ιστάμενο μπορεί να αποδειχθεί αυτό που ψάχνατε. Οι γεννημένοι του 1973 θα υπερασπιστείτε τις απόψεις κάποιου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εμποδίστε τη νευρικότητα»

Σήμερα, περιμένετε κάποιες εξελίξεις που είτε δεν έρχονται ή καθυστερούν για αυτό είναι σημαντικό στο ενδιάμεσο να βρείτε να κάνετε πράγματα που ούτε θα σας δημιουργούν εκνευρισμό ούτε θα παρατείνουν την αγωνία σας. Παράλληλα, ενώ οι επαφές με κάποια πρόσωπα που μιλάτε εξ αποστάσεων μπορεί να έχουν κάποιες ματαιώσεις ή καθυστερήσεις, εντούτοις σας δίνουν αυτό που χρειάζεστε. Οι γεννημένοι του 1982 θα νιώσετε ότι ο χαρακτήρας σας είναι το πιο όμορφο στολίδι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Χρειάζονται και οι εντάσεις»

Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να διαπιστώσετε ότι τα λόγια που σας λένε κάποιοι δεν μαρτυρούν την ιδέα που έχουν για το θέμα που συζητάτε αλλά αυτή που έχουν για εσάς. Παράλληλα, στο χώρο της εργασίας γίνονται κάποιες εχθροπραξίες που κατά τη δική σας άποψη, αν και δεν είναι ευχάριστες, έπρεπε να γίνουν για να πέσουν οι μάσκες. Οι γεννημένοι του 1980, θα ενθουσιαστείτε για πράγματα που, αν και είναι μικρά, αποδεικνύονται πολύ σημαντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Λογικό-συναισθηματικοί προβληματισμοί»

Η ψυχή σας είναι μπερδεμένη και το συναίσθημά σας δεν μπορεί να εναρμονιστεί με τη λογική σας. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι να αφήσετε για λίγο τη λογική, να ακούσετε την καρδιά σας και να αισθανθείτε τι είναι αυτό με το οποίο θα νιώθατε ευχαριστημένοι. Οι διαπροσωπικές σχέσεις μπορούν να παρουσιάσουν μια βελτίωση, αν κάποια πρόσωπα ρίξουν νερό στο κρασί τους. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντιδράσετε σε κάποιες αποφάσεις που δεν ζητήθηκε η άποψη σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Κάθε μέρα τους μαθαίνετε»

Όσο κοντά έρχεστε με κάποιους τόσο περισσότερο ίσως αισθανθείτε ότι δεν τους γνωρίζετε και αυτό γιατί αποτελούν ένα άπειρο σύμπαν. Συζητήσεις για συνεργασίες γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες προετοιμασίες, χωρίς αντιπερισπασμούς. Η ανάληψη ευθυνών από δυναμικά άτομα σάς δίνει το εχέγγυο ότι μπορεί να πάνε πολύ καλά. Οι γεννημένοι του 1967 θα έχετε βοήθεια από ένα γυναικείο συγγενικό πρόσωπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved