Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/7
22_jul


Γενικό προφίλ

Μια ακόμη Κυριακή -ελπίζουμε όμορφη- είναι εδώ! Μπορεί η Σελήνη στην Παρθένο να φέρνει στο προσκήνιο υποχρεώσεις και πρακτικές αναγκαιότητες, όμως η δημιουργική σπίθα μπορεί να κάψει όλα τα αρνητικά και να ανοίξει νέους δρόμους. Η είσοδος του Ήλιου στο Λέοντα είναι συνυφασμένη με τις μεγάλες χαρές και τα ευτυχή γεγονότα που μας δείχνουν τη θετική όψη της ζωής. Όμως τα ακόμη καλύτερα νέα έρχονται από το εξάγωνο που σχηματίζει ο Δίας με τον Ουρανό. Μια γενικά ήπια όψη, που μπορεί μεν να μην φέρει την ανατροπή του αιώνα, ωστόσο δίνει απλόχερα ουρανοκατέβατες χαρούλες που ομορφαίνουν τη μέρα, τη διάθεση και τη ζωή. Αρκεί πάντα να μείνει κάποιος στο τέλος για να ...πλύνει τα πιάτα!

ΚΡΙΟΣ

«Απρόβλεπτα γεγονότα»

Σήμερα, άλλοι θα βάλετε την φόρμα εργασίας για τις δουλειές του σπιτιού, που έχουν μείνει πίσω, άλλοι θα το ρίξετε στη γυμναστική και άλλοι θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια δίαιτα ή για πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε υγιείς συνήθειες. Παράλληλα, ένα τηλέφωνο ή μια είδηση μπορεί να αποτελέσει μια απίστευτα όμορφη έκπληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αυτό που ζητάτε θα το βρείτε»

Πολλοί από εσάς που έχετε παιδάκια θα τους αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ίσως συνδυάσετε τη μάθηση με τη διασκέδαση. Άλλοι θα δώσετε όλο τον εαυτό σας στον έρωτα και αν ξεπεράσετε και μια τάση να αναζητάτε το στραβό και κάνετε το αντίθετο, τότε όμορφοι Ταύροι δεν πιάνεστε. Και για εσάς που είστε μόνοι, το σύμπαν έχει προνοήσει και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε καλοκαιρινές διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χαρά και ευτυχία»

Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετική για εσάς τους περιζήτητους φέτος Διδύμους χάρη στο εξαγωνάκι του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τον Ουρανό. Από πού μπορεί να λάβετε χαρά και ευτυχία; Από τις σχέσεις. Είτε έχετε δεσμό, είτε θέλετε να κάνετε μια γνωριμία, το σύμπαν σας τα φέρνει δεξιά και από μια εντελώς παράδοξη στιγμή όλα μπορούν να πάνε κατ' ευχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μην το πεις σε κανέναν»

Στους δρόμους και στα τηλέφωνα βρίσκεστε σήμερα για να σχολιάσετε τα χτεσινά -και όχι μόνο- γεγονότα και μάλιστα λεπτομερώς. Παράλληλα, παίζετε ένα κρυφτό με πρόσωπα και καταστάσεις που από ό, τι φαίνεται μπορεί να σας βγει σε καλό και μέσω κάποιων μυστικών συμφωνιών να πετύχετε κάτι σημαντικό, εκεί μάλιστα που δεν το περιμένετε. Μπόνους οικονομικά και συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

«Θα το πάρω»

Σήμερα, θέλετε να αποκτήσετε κάτι και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει, καθότι αποδεικνύεστε τζιπ, όχι απλά υπερπολυτελές αλλά και για ανώμαλους δρόμους. Ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα σήμερα μέσω ενός φίλου ή μιας εξόδου σε χώρους με πολύ κόσμο. Από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί να δείτε την αισθηματική σας ζωή να αλλάζει και να μην το πιστεύετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αφήστε αυτά που ξέρατε έρχονται καλύτερα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, έχετε κάποιες αμφιβολίες για το πως θα κυλήσει η μέρα και το τι πραγματικά μπορεί να σας ευχαριστήσει. Η αβεβαιότητα πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέπει σε βεβαιότητα, εάν καθαρίσετε το μεγάλο σας πολυβόλο, το μυαλό σας, και σκοπεύσετε εκεί που επιθυμείτε. Μικρές αλλαγές μπορεί να φέρουν μεγάλες και καλές.

ΖΥΓΟΣ

«Αποδεχτείτε την τύχη»

Κάποιοι από εσάς έχετε αποδράσει από όλους και από όλα και άλλοι βρίσκεστε στο κρεβάτι του Προκρούστη, προσπαθώντας να δείτε πως θα φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας. Πρώτον, προσγειωθείτε για λίγο στην πλανήτη Γη και έπειτα θυμηθείτε ότι όλα να γίνουν όπως ακριβώς θέλετε, δεν μπορούν ούτε για εσάς ούτε για κανέναν. Ηρεμήστε λοιπόν και χαρείτε τα όμορφα και τα καλά που σας συμβαίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Χαμόγελα ευτυχίας»

Ίσως κάποιοι φίλοι να σας προβληματίζουν με τη συμπεριφορά τους ενώ πράγματα που προσδοκάτε είναι σημαντικό να τα βάλετε σε μια σειρά και να αξιολογήσετε την προτεραιότητά τους. Η μέρα σας, ωστόσο, θα αποδειχθεί εξαιρετικά όμορφη μέσα από κάποιες απρόβλεπτες συμπτώσεις που σας δίνουν την ευκαιρία να νιώσετε μια πολύ βαθιά ικανοποίηση που έχει αντίκτυπο σε πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Στοχεύοντας στο καλύτερο»

Το σενάριο να ξυπνήσετε και ένα πρόσωπο να αρχίσει να σας λέει «δεν έκανες εκείνο», «πότε θα πας εκεί» και «τι έγινε με το άλλο;» είναι πολύ πιθανό. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα αλλάξετε κανάλι και θα δείτε πως θέλετε να περάσετε τη μέρα σας ευχάριστα και χαλαρά. Ένας φίλος, η σχέση σας ή ένα νέο πρόσωπο μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να ζήσετε μια υπέροχα ευχάριστη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τα μάτια σας λάμπουν από χαρά»

Σήμερα, πιθανόν να μελετήσετε κάτι που σας ενδιαφέρει ή να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν είναι κοντά σας. Παράλληλα, ίσως χωρίσετε μια υπόθεση σε επιμέρους κομμάτια, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να αναλύσετε όλα τα στοιχεία. Ένα απρόσμενο συμβάν μπορεί να αποδείξει ότι η χαρά μπορεί να έρθει, ακόμα και όταν δεν την περιμένετε. Ίσως πληρωθείτε για κάτι που είχατε ξεχάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μεταστροφή της τύχης»

Σήμερα, είναι μια μέρα που δεν θέλετε να μοιραστείτε κάποια πράγματα που σας απασχολούν αλλά περισσότερο να τα κρύψετε μέσα σε ένα συρτάρι και να τα ερευνήσετε, όταν θα είστε μόνοι σας. Η όποια νευρικότητα μπορεί να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε ερωτισμό και να σας μετατρέψει από στρίγκλους σε αρνάκια. Ξαφνικές χαρές που συνδέονται με το φλερτ, τα παιδιά και χόμπι.

ΙΧΘYΕΣ

«Ευχαριστώντας τους ουρανούς»

Σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς θα αφιερώσετε το χρόνο σας στη σχέση σας ή σε μια σημαντική επαφή. Παράλληλα, η μέρα εγκυμονεί εκπλήξεις που μπορούν να αποτελέσουν την αφορμή για να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπατε μέχρι πρότινος τα πράγματα και να αισθανθείτε ευλογημένοι και ευγνώμονες για τα ωραία που επιφυλάσσει η ζωή. Οικονομική βελτίωση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved