Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7
17_jul


Γενικό προφίλ

Σήμερα, η διαίσθησή σας μπορεί να είναι αρκετά έντονη και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις να πέφτει μέσα όσον αφορά γεγονότα και καταστάσεις. Κατά τα άλλα, με τον "αναρχικό" Άρη να συναντά τον "υποχθόνιο" Πλούτωνα τα παιχνίδια εξουσίας δίνουν και παίρνουν ενώ μεταφορικά, το μάγμα που στριμώχνονταν ανάμεσα σε δυο αντιμαχόμενες πλευρές ανέρχεται στην επιφάνεια με την μορφή καυτής λάβας.

ΚΡΙΟΣ

«Φορώντας τη στολή του στρατιώτη»

Αγαπάτε τις προκλήσεις και μπορείτε να τα καταφέρνετε και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Σήμερα, ο χώρος εργασίας μεταμορφώνεται σε πεδίο μάχης και είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε ή να παλέψετε μέχρι τελευταίας πτώσης. Αισθηματικά, κάποιοι από εσάς θα κατακλυστείτε από ερωτική ένταση και κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

«Το απλό δεν είναι απλοϊκό»

Μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες σας δίνεται η ευκαιρία να φιλοσοφήσετε και να δείτε τα πράγματα μέσα από μια οπτική που δεν είχατε φανταστεί. Με τον Ερμή ανάδρομο, αποφάσεις και σκέψεις που αφορούν το σπίτι θυμίζουν το φαινόμενο της παλίρροιας. Η χαρά και ευτυχία σήμερα θα έρθει μέσα από απλά πράγματα που, αν και φαίνονται ασήμαντα, είναι πολύ σημαντικά. Οι γεννημένοι του 1986 θα αναθεωρήσετε όσον αφορά τον προορισμό των διακοπών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Εργασιακά μπουμ»

Προβλήματα στο χώρο της εργασίας επηρεάζουν την αισθηματική σας ζωή και σας ωθούν να βρείτε λύσεις, προκειμένου να προσαρμοστείτε όσο γίνεται καλύτερα στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, είναι καλό να αποφεύγετε μυστικές σχέσεις μέσα στο χώρο της εργασία, εκτός και αν δεν έχετε πρόβλημα να αποτελέσετε την πέτρα του σκανδάλου. Προσοχή σε κάποιους αυτόκλητους σωτήρες. Οι γεννημένοι του 1980 θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Συναισθηματικός συναγερμός»

Σήμερα, αντί να τα βάλετε με τη μοίρα σας, δείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε στον εαυτό σας για να αλλάξουν και οι συνθήκες γύρω σας. Οικονομικά θέματα παρουσιάζουν καθυστερήσεις ενώ ίσως παρασυρθείτε σε αγορές που θα αποδειχθούν «άνθρακας ο θησαυρός». Η χαρά σήμερα έρχεται μέσα από την επαφή με φίλους και άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Οι γεννημένοι του 1978 θα προτιμήσετε να παραθερίσετε σε μη «κοσμικούς» προορισμούς.

ΛΕΩΝ

«Επαγγελματικές εκρήξεις»

Οι εντάσεις και πιέσεις που προέρχονται από το χώρο της εργασίας σας ωθούν να στραφείτε για βοήθεια στην οικογένεια και να συνάψετε πιο συνεκτικούς δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας. Δεν είστε σίγουροι για τα μελλοντικά σας σχέδια και αυτό γιατί καθυστερεί μια απάντηση από την οποία θα κριθούν πολλά σχετικά με το τι θα επιλέξετε. Οι γεννημένοι του 1971 θα αναζητήσετε την απομόνωση για να ανασυγκροτηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει»

Μέσα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε το μυαλό σας δουλεύει για να μπορέσει να βρει χαρά μέσα από απολαύσεις και διασκεδάσεις που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν στο νοητικό σας πεδίο. Η κοινωνική ζωή επεκτείνεται και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και να βρείτε χαρά μέσα από νέα ξεκινήματα. Οι γεννημένοι του 1974 θα πείτε όχι στο άγχος.

ΖΥΓΟΣ

«Στοπ στα αυτομαστιγώματα»

Σήμερα, ίσως τα βάλετε με τον εαυτό σας για τις βιαστικές επιλογές σας όσον αφορά άτομα, εξαιτίας των οποίων συνεχίζετε να υποφέρετε. Αν θέλετε να απολαμβάνετε τη ζωή σας, μάθετε από τα λάθη σας και ανοίξτε χώρο στα θετικά σας και τις απεριόριστες δυνατότητές σας. Ευτυχείς αποφάσεις που συνδέονται με τη δικαιοσύνη, το εξωτερικό και την επιμόρφωση σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα ξαναβρεθείτε με φίλους από τα παλιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Το μη χείρον βέλτιστον»

Προβλήματα που αφορούν τη δουλειά ή το σύντροφο σας αναγκάζουν να πάρετε μέτρα που δεν σας αρέσουν αλλά κρίνετε ότι έτσι μπορείτε να αποφύγετε τα χειρότερα. Ευτυχώς, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά νιώθετε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να βγείτε πιο δυνατοί μέσα από τις δυσκολίες. Η ερωτική ζωή συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους όμορφους τομείς της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1967 θα αναβάλετε κάποιες επαγγελματικές αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Λίγα και καλά»

Οι στόχοι που σχετίζονται με την αισθηματική ζωή, τη διασκέδαση και τα παιδιά σας ωθούν να μάθετε να ζείτε με λιγότερα. Πράγμα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτo. Η πίστη που έχετε στους φίλους, στους συνεργάτες και το σύντροφο είναι αυτή που θα σας ανοίξει μια νέα πόρτα στον κόσμο της ευτυχίας και της χαράς. Παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις προκύπτουν στις σχέσεις με άτομα που μιλάτε από απόσταση. Οι γεννημένοι του 1976 θα ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Οικοδομικές εργασίες»

Σήμερα, ίσως φέρετε προβλήματα από το σπίτι στη δουλειά ή υποθέσεις που εκκρεμούσαν να έρθουν και να ζορίσουν τις συνθήκες στο χώρο εργασίας. Θα πάρετε μεγάλες ευθύνες επάνω σας, προκειμένου να μετουσιώσετε το κακό σε καλό. Η επιθυμία να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα νέο τρόπο ζωής μπορεί στην κυριολεξία να σας πάρει το μυαλό. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε τις προετοιμασίες για μια νέα συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κάτι θα πάρετε, κάτι θα αφήσετε»

Οι ανησυχίες που έχετε σχετικά με διανοητικές ή διεκπεραιωτικές εργασίες βγαίνουν αληθινές και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξαναφτιάξετε την εικόνα που είχατε φανταστεί σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Παράλληλα, ευτυχείς στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα αποτελούν το ουράνιο τόξο της ζωής σας μέσα από το οποίο παίρνετε δύναμη και βιώνετε τη χαρά. Οι γεννημένοι του 1987 θα βρείτε τον τρόπο να ξεφύγετε από μια άβολη συζήτηση.

ΙΧΘYΕΣ

«Γλυκόξινο»

Οι οικονομικές δυσκολίες θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σχέδια και πιθανόν να δεχτείτε συμφωνίες που, αν και δεν σας αρέσουν, εντούτοις αποτελούν την μόνη λύση. Τα χαμόγελα έρχονται από νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ευχάριστες αλλαγές που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Πολύ πιθανόν να ξαναρχίσετε δραστηριότητες που σχετίζονται με τη φυσική άσκηση. Οι γεννημένοι του 1963 θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved