Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/7

Σελήνη στους Διδύμους

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/7

Μετά από ένα ήρεμο γενικά διήμερο με αρκετές μικρές απολαύσεις, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα 14/7 στις 15:27 το μεσημέρι, για ένα επικοινωνιακό και άκρως κινητικό διήμερο.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ευχάριστο διάστημα με αρκετές μετακινήσεις και πολλές συναναστροφές.

Στις 21:00 το βράδυ το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί από το απόγευμα μια αντιφατική διάθεση, που καταλήγει σε ρομαντική απραξία.

Η τάση μας να επικοινωνήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο αποκοιμάται στον φαντασιακό λήθαργο που μας κρατά σε καταστολή. Το πιο πιθανό είναι να βρεθούμε αραγμένοι σε έναν αναπαυτικό καναπέ με δυνατό air condition, κεριά σιτρονέλας και ένα πιάτο καρπούζι στο χέρι, ενώ ο νους θα ταξιδεύει μακριά. Οι χαλαρές συζητήσεις θα είναι πολύ επιθυμητές, καθώς και οι συμβουλές και οι καθοδηγήσεις.

Στις 15/7 στις 4:05 το πρωί το τρίγωνο με τον Άρη και λίγο αργότερα στις 5:56 η σύνοδος με τον Δία μπορεί να μας ξυπνήσουν βιαστικά, ανυπομονώντας να πράξουμε όσα στριφογυρίζουν μέσα στο μυαλό μας. Ακόμα όμως και αν δεν σηκωθούμε νωρίτερα από το συνηθισμένο, το εξάγωνο με τον Ουρανό που ακολουθεί στις 8:42 το πρωί, μας ξεσηκώνει ευχάριστα. Ως το μεσημέρι μπορούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που αφήναμε ς τώρα δυσφορώντας, να ανατρέψουμε κάθε πρόβλεψη και να δημιουργήσουμε συνθήκες στις οποίες η επικοινωνιακή μας διάθεση θα διαπρέψει.

Στις 16:47 το απόγευμα το εξάγωνο με τον Ερμή, μια ανάσα πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, μας κάνει εφευρετικούς και πνευματώδεις σκανδαλίζοντας τη σκέψη.

Όλα όσα σκοπεύουμε να πράξουμε γίνονται πραγματικότητα με τη σύνοδο με την Αφροδίτη που ακολουθεί στις 17:29, η οποία προσφέρεται για σύμπτυξη σχέσεων αλλά και για αποκατάσταση ρήξεων και παρεξηγήσεων.

Συναισθηματικές, ερωτικές και φιλικές σχέσεις ζητούν συντροφιά, ενώ είναι πολύ καλό διάστημα να έρθουμε κοντά με δικούς μας ανθρώπους που έχουμε απομακρυνθεί. Η επικοινωνιακή και καλοπροαίρετη διάθεσή μας οδηγεί σε ένα όμορφο βράδυ, διασκεδαστικό, με αρκετές μετακινήσεις και αρκετή κίνηση και δραστηριότητα.

Στις 16/7 στις 13:56 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο επηρεάζει όλη την ημέρα, η οποία προσφέρεται για να οργανώσουμε τις ανάγκες μας, να κλείσουμε σημαντικά ραντεβού, να φιξάρουμε τις διακοπές μας, επικοινωνώντας με ευκολία, συγκρότηση και αξιοπιστία.

Το διήμερο αυτό ευνοεί Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους τους οποίους απογειώνει, ενώ Κριοί, Τοξότες και Λέοντες θα απολαύσουν την ίδια εύνοια, με διαφορετική όμως ανταπόκριση. Ιχθείς και Παρθένοι θα υπερβάλλουν αρκετά και κάποιοι εις βάρος τους, ενώ Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι, χρειάζονται περισσότερες και πιο συγκεκριμένες προτροπές.

Στις 17/7 στις 3:32 το πρωί η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, για ένα ψυχαναγκαστικό και δύσκολο διήμερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved