Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/7
16_jul


Γενικό προφίλ

Οι ώρες σήμερα μοιάζουν με τις σελίδες ενός ογκώδους βιβλίου που όλο το διαβάζετε και ποτέ δεν τελειώνει. Ο Κρόνος σας έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, απαιτώντας λύσεις εδώ και τώρα. Σε πολλές περιπτώσεις οι γκάφες θα εναλλάσσονται με τα κατορθώματα ενώ δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα θυμηθείτε το «τρεχάτε ποδαράκια μου».

ΚΡΙΟΣ

«Κόβοντας δρόμο»

Μπορεί ό, τι κινείται να φορολογείται όμως τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας προς νέες κατευθύνσεις που στόχο έχουν να πολεμήσουν τα κακώς κείμενα και να φέρουν στη ζωή σας τη νίκη. Με τον Άρη στον 7ο ο δρόμος της διπλωματίας είναι ανοιχτός, όμως αν αυτό δεν αποφέρει τα αναμενόμενα, είστε έτοιμοι για μάχη και στην ανάγκη χωρίς συμμάχους. Οι γεννημένοι του 1986 δεν κοιτάτε πίσω μόνο μπρος.

ΤΑΥΡΟΣ

«Με πυγμή»

Μέσα στο χώρο της εργασίας επικρατεί χάος και εσείς ψάχνετε να βρείτε την άκρη, δείχνοντας διατεθειμένοι να συνεργαστείτε αλλά και να πολεμήσετε ενάντια σε επαχθή μέτρα. Η ζωή μέσα στο σπίτι είναι σαν το μετέωρο βήμα του πελαργού, αφού δεν είστε σίγουροι τι είναι καλό να κάνετε. Ο Δίας στο 2ο σας οίκο ζητά να τον εμπιστευθείτε στο σχέδιο «οικονομική ανάπτυξη». Οι γεννημένοι του 1975 καλείστε να αποκτήσετε την υπομονή του Ιώβ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ημιτελή σχέδια»

Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις και εσείς είστε από αυτούς που το γνωρίζουν καλά, παρόλο που σήμερα φαίνεστε μπερδεμένοι και δεν ξέρετε, εάν πρέπει να παίξετε κορώνα ή γράμματα. Με τον Ερμή ανάδρομο, ξεκινάτε για βουνό και βρίσκεστε σε θάλασσα ενώ οι σχέσεις με αδέλφια, φίλους και γείτονες κάνουν τζετ σκι στο νευρικό σας σύστημα. Οι γεννημένοι του 1978 θα δώσετε περίοδο χάριτος σε μια σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Οικογενειακές σκοτούρες»

Μυστικά, πολλά μυστικά δίνουν και παίρνουν όμως στην προσπάθεια σας να αποκρύψετε την αλήθεια ίσως κάνετε λάθη που θα έχουν επίπτωση σε πρόσωπα νεαρότερα. Με τον Άρη στον 4ο οι σχέσεις με την πεθερά και τα λοιπά πρόσωπα της οικογένειας μπορούν να κάψουν μαζί με τα ξέρα και τα χλωρά. Ένας... πυροσβεστήρας λοιπόν είναι απαραίτητος κι ένας φίλος μπορεί να αναλάβει με ευχαρίστηση αυτό το ρόλο. Οι γεννημένοι του 1971 θα ρίξετε άδεια και θα πιάσετε γεμάτα.

ΛΕΩΝ

«Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι»

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που πιστεύετε ότι χρειάζονται προσεκτικό χειρισμό και επισταμένη προσοχή, όμως το γενικότερο κλίμα δεν ευνοεί να προχωρήσετε αυτά τα ζητήματα όσο και αν αυτό σας ενοχλεί. Κάποιοι λείπουν σε άδεια, άλλοι έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας και άλλοι δεν έχουν τη διάθεση να σας βοηθήσουν. Μην επιμένετε. Πείτε αντίο, ξεκουραστείτε και μετά επανέρχεστε. Οι γεννημένοι του 1983 δεν θα δεχτείτε να εκποιήσετε τις αξίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Περιμένετε»

Μπορεί ο Δίας να σας υπόσχεται θετικές επαγγελματικές εξελίξεις όμως εσείς, αν δεν δείτε δεν πιστεύετε. Με τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις και ανακατατάξεις όμως τα πράγματα, αργά ή γρήγορα, θα πάρουν το δρόμος τους. Μην μεμψιμοιρείτε και μην γκρινιάζετε. Ρίξτε την προσοχή σας στην ανασύνταξή σας και αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί. Στην ανάγκη κάντε γιόγκα γέλιου. Οι γεννημένοι του 1991 θα κρατήσετε αποστάσεις από κάποια γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

«Παγωμένα νέα»

«Γην και ύδωρ» σας ζητάνε οι αντίπαλοί σας για να υποχωρήσουν και να εργαστείτε από κοινού σε ένα θέμα ζωτικής σημασίας για εσάς. Εσείς από την άλλη, εκεί που χάνετε το κουράγιο σας το ξαναβρίσκετε και ως εκ τούτου δεν διατίθεστε να ξεπουλήσετε τον εαυτό σας και να δεχθείτε την αδικία. Ίσως προς το παρόν ανασκουμπωθείτε και αφήσετε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σας. Για τους γεννημένους του 1976 μια φιλία ίσως είναι ένας καμουφλαρισμένος έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στρίβειν δια του αρραβώνος»

Με τον Ερμή στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας ίσως δείτε τους προβολείς της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω σε κάποια μυστικά σας. Η ανάδρομη φορά του μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρόνο και να στρέψετε τα βλέμματα σε άλλα θέματα. Μπορεί να έχετε άγχος για ζητήματα που αφορούν το γάμο ή μια συμφωνία, όμως είστε αποφασισμένοι να παραμείνετε άγρυπνοι φρουροί για χάρη τους. Οι γεννημένοι του 1976 θα ξαναδείτε κάποια επαγγελματικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ερωτική δόξα»

Ένας γάμος ή μια σύμβαση μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους, παρόλο που ίσως χρειαστεί να απαρνηθείτε κάποιες απολαύσεις για χάρη τους. Από την άλλη, με τον Ερμή ανάδρομο καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπογραφές και τις συμφωνίες και να παραμείνετε μόνο στις προπαρασκευαστικές ενέργειες. Οι γεννημένοι του 1973 θα ασχοληθείτε με χρηματοοικονομικά και φορολογικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θα τα καταφέρετε ακόμα μια φορά»

Παρόλο που η εργασιακή ζωή κυλά ευχάριστα και πολύ άνετα, εντούτοις σας ζώνουν τα μαύρα φίδια σχετικά με κάποιες οικονομικές συναλλαγές και ταυτόχρονα κάποια λάθη του παρελθόντος που βγαίνουν στην επιφάνεια και ίσως αμαυρώσουν τη δημόσια εικόνα σας. Η ελευθερία μπορεί να σας φοβίσει γιατί χρειάζεται να ξεχάσετε ό, τι γνωρίζατε μέχρι πρότινος και χωρίς πυξίδα να ανοιχτείτε αλλού. Οι γεννημένοι του 1985 θα αποδειχτείτε οι καλύτεροι καπετάνιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κοιτώντας πίσω»

Το παλιό το κάνετε καινούργιο και ακόμα και, αν κάποιοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, εσείς τους στέλνετε μηνύματα μέσω της γνωστής αδιαφορίας σας. Επιδόματα, ενοίκια και φόροι μπαίνουν στο στόχαστρο του Ερμή ανάδρομου και ως εκ τούτου ίσως λάβετε κάποια ειδοποίηση ή ξαναδείτε κάποιες υποθέσεις που είχαν μείνει κλεισμένες στο κουτί της λήθης. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε διακοπές σε μέρη που έχετε ξαναπάει.

ΙΧΘYΕΣ

«Μεταχειρισμένα και επαναχρησιμοποιούμενα»

Η ατμόσφαιρα του συναισθηματισμού που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή σας συνεπαίρνει ενώ κάποιοι από εσάς θυμάστε με νοσταλγία περασμένες ερωτικές εποχές. Μετά χαράς θα υποδεχτείτε φίλους και συγγενείς στο σπίτι ενώ πολύ πιθανόν να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα που ήρθαν και πάλι στη μόδα. Επαγγελματικά, προκύπτουν κάποιες αναβολές. Οι γεννημένοι του 1985 θα ψάξετε για το παρελθόν κάποιων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved