Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/7
15_jul


Γενικό προφίλ

Το ενδιαφέρον για νέες γνωριμίες είναι έντονο ενώ παράλληλα θα αναζητήσετε να μάθετε νέα πράγματα και να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες. Όμως, με τον Ερμή ανάδρομο από σήμερα, καλό είναι να βάλετε μια άνω τελεία σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τη διευθέτηση υποθέσεων, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, καθώς η εξέλιξή τους κάνει ...νερά! Σε πολλούς τομείς της ζωής σας για αλλού θα κατευθυνθείτε και αλλού θα βρεθείτε. Παράλληλα, υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα έρχονται στο προσκήνιο ενώ παλαιότερες επιλογές ίσως ξαναβρεθούν στην επικαιρότητα.

ΚΡΙΟΣ

«Εισιτήρια και βαλίτσες»

Ο νους σας εγκρίνει τα ταξίδια στον κόσμο του έρωτα και της απόλαυσης και δεν χάνετε ευκαιρία για να διασκεδάσετε και να βρεθείτε σε καινούργιους κόσμους και προορισμούς. Με τον Ερμή ανάδρομο από σήμερα θέματα που αφορούν παιδιά, απολαύσεις και ευχάριστες δραστηριότητες ίσως χρειαστεί να επανεξεταστούν ενώ κάποιες πιθανές καθυστερήσεις ή αναβολές θα αλλάξουν τα σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Βοτσαλάκι, βοτσαλάκι...»

Σήμερα, χρησιμοποιείτε τη λογική για να κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας, ώστε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να εξοικονομήσετε πόρους για διασκέδαση. Για θέματα που αφορούν το σπίτι και τα μέλη της οικογένειας σας δεν θα πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε αλλαγές, καθώς είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε γνώμη με την ορθοδρόμηση του Ερμή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κύματα σκέψεων»

Είστε οι ενορχηστρωτές της διασκέδασης, των πάρτι και των ανέμελων δραστηριοτήτων. Πολλές ιδέες διατρέχουν το μυαλό σας. Άλλες αφορούν την εμφάνιση και τους προσωπικούς σας στόχους και άλλες θέματα που σχετίζονται με τη μάθηση και τα ταξίδια. Με τον Ερμή ανάδρομο είναι πολύ πιθανόν να κάνετε επιλογές που στη συνέχεια θα αναθεωρήσετε για αυτό μην κλείσετε καμία συμφωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Από το βυθό στην επιφάνεια»

Η προηγούμενη ζωή σας έρχεται να διεκδικήσει το ενδιαφέρον του τώρα και να ζητήσει να ξανασκεφτείτε τα πεπραγμένα σας. Μπορεί το παρελθόν να μην το έχετε ξεχάσει όμως εκείνο ζητά κάτι περισσότερο από το να είναι μια ανάμνηση θέλει χώρο και χρόνο στο σήμερα. Εκκρεμότητες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αλλά και τις συναισθηματικές σας επιθυμίες σας χτυπούν την πόρτα.

ΛΕΩΝ

«Απίθανα μακροβούτια»

Κάποιοι έρχονται και κάποιοι φεύγουν από το κλαμπ των φίλων σας και αυτό γιατί μπορεί να είστε από τους πιο γενναιόδωρους του ζωδιακού, όμως αν σε κάτι θέλετε να γίνει το δικό σας, δεν βλέπετε τίποτα άλλο. Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, αλλά πλέον ανάδρομο, ίσως κάποιες σκέψεις που αφορούν τον εαυτό σας να επανεξεταστούν ενώ καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Καλοκαιρινές εξορμήσεις»

Το πρόγραμμα της ημέρας περιέχει εξόδους και κοινωνικές επαφές που κύριο στόχο έχουν να ανοίξουν ένα νέο κύκλο επιχειρήσεων στη ζωή σας με πολλά παρακλάδια. Με τον Ερμή ανάδρομο ίσως σε κάποιες μυστικές συμφωνίες χρειαστεί να ξαναδιαβάσετε τους όρους με τα μικρά γράμματα ενώ είναι πολύ πιθανόν να ριχτεί νέο φως σε υποθέσεις του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

«Κρουαζιέρα στα ανοιχτά»

Η μάθηση, η άθληση και τα ταξίδια θα είναι πηγές χαράς για εσάς όλο το χρόνο ενώ σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά σε αυτές τις επιδιώξεις σας. Με τον Ερμή στον Λέοντα, αν και ίσως είχατε κατασταλάξει σχετικά με κάποιους στόχους σας, η ανάδρομη φορά του έρχεται να βάλει ερωτηματικά και να σας ωθήσει να τους ξανασκεφτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ακτοπλοϊκές γραμμές»

Το ελιξίριο της ζωής είναι για εσάς είναι ο συνδυασμός του έρωτα, της έρευνας και του πλούτου. Προικισμένοι να μπαίνετε σε λαβύρινθους και να βρίσκετε την έξοδο, είστε οι θριαμβευτές της ζωής σε κάθε έκφανση της. Με τον Δία στον 8ο έχετε την ευκαιρία να τα έχετε όλα σε ένα και να βιώσετε μια βαθιά ικανοποίηση όπως μόνο εσείς μπορείτε και γνωρίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Καλοκαιρινά ραντεβού»

Ένας γάμος, μια συνεργασία, μια απόφαση ή ακόμα και μια συμμαχία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο, αρκεί να μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν και να βάλετε και το δικό σας χεράκι. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη και την ηθική σας υπόσταση θα μπείτε στη διαδικασία να τα επανελέγξετε και πιθανόν να τα τροποποιήστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Όμορφη ζωή»

Στόχος σας να αλλάξετε τις συνθήκες της καθημερινότητας και να νιώθετε ότι κυλά με ρυθμούς που είναι πιο κοντά στις εσώτερες επιθυμίες σας. Περισσότερη χαρά και πιο ανέμελη διάθεση είναι μερικά από τα συστατικά που προσθέτετε στο μενού της ημέρας. Αν κάτι θα πρέπει να αποφύγετε, είναι να ζητήσετε ή να δώσετε δανεικά, εκτός και αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις και ασυνεννοησίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Απολαύσεις χωρίς ενοχές»

Όλα καλά σας πάνε γιατί κρατάτε γερά και συνάμα κοιτάτε μπροστά. Κερδίζετε στον έρωτα, τα παιχνίδια, τη δημιουργία και αποδεικνύεστε από τους πρωταθλητές της ζωής. Ανά πάσα ώρα είστε έτοιμοι να τα αφήσετε όλα και να σαλπάρετε για αλλού. Σε θέματα σχέσεων ίσως διαφοροποιήσετε τη στάση σας ή αναθεωρήσετε την άποψη σας για κάποιους.

ΙΧΘYΕΣ

«Χαρούμενοι στο σπίτι»

Οι οικογενειακοί δεσμοί αποδεικνύονται το βάλσαμο της ψυχής σας ενώ μέσα στο σπίτι νιώθετε ότι τα έχετε καταφέρει και μπορείτε να πάρετε δύναμη για να ανεβείτε τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Εκεί που η ανάδρομη φορά του Ερμή θα φέρει τα πάνω κάτω είναι στις συνθήκες της καθημερινότητας, καθώς θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved