Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/7
13_jul


Γενικό προφίλ

Το σύνθημα της ημέρας είναι «με την ησυχία σας». Ό, τι κι αν κάνετε λοιπόν, απολαύστε την στιγμή, χωρίς άγχη και βιασύνες. Κι αν βρίσκεστε σε διακοπές, το τρίπτυχο μπάνιο-φαγητό-ύπνος είναι το πλέον ενδεδειγμένο. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει θέματα που άπτονται των οικονομικών και της τροφοδοσίας.

ΚΡΙΟΣ

«Πρώτα πόλεμος και μετά ειρήνη»

Συναισθηματικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αν και ο Άρης στο Ζυγό σας ζητά κάποια υποχώρηση, εσείς ίσως προτιμήσετε τον πόλεμο που σας πάει καλύτερα. Η άρνηση να ρίξετε νερό στο κρασί σας μπορεί να σας στοιχίζει μια φιλία ή μια σχέση που πλέον δεν σας ενθουσιάζει. Οι γεννημένοι του 1973 θα υπερασπιστείτε τις θέσεις των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

«Με καλύτερη διάθεση»

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είναι ευεργετική για τη σωματική και ψυχική σας κατάσταση. Ίσως νιώσετε πιο ανεβασμένοι και θελήσετε να κάνετε πράγματα που απαιτούν αποφασιστικότητα και επιμονή. Επαγγελματικά, ίσως το αρμονικό κλίμα να διαταραχθεί από έχθρες και ζήλιες από πρόσωπα που δεν περιμένατε. Ερωτικά, υπάρχουν επιλογές αλλά κινείστε αργά. Οι γεννημένοι του 1972 θα κάνετε διακοπές μαζί με άτομα της οικογένειας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Σε ερημικές παραλίες»

Σήμερα, θα βρεθείτε κάπου απόμερα μαζί με το ταίρι σας ή θα κάνετε μια ανάπαυλα για να ετοιμαστείτε για τις ερωτικές σας εξορμήσεις. Πολλοί από εσάς θα διαφοροποιήσετε το στυλ σας ενώ θέματα εκπαίδευσης και σπουδών θα σας απασχολήσουν ανεξαρτήτως ηλικίας. Μπορεί κάποιες μεσολαβήσεις να μην είναι τόσο εύκολες, δεν είναι όμως και ακατόρθωτες. Οι γεννημένοι του 1983 θα κάνετε καλή διαχείριση των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Συναισθηματική άπνοια»

Επαφές με φίλους μπορεί να σας κάνουν να αισθανθείτε ασφαλείς ενώ τα προβλήματα κάποιων ίσως σας αναστατώσουν. Οι ανησυχίες σε σχέση με τα οικονομικά σας δεν είναι ουσιαστικές αλλά περισσότερο μεταδιδόμενες από άλλους. Αποφύγετε να ζητήσετε βοήθεια από τους γονείς ή μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους για να μην πιαστείτε μαλλί με μαλλί. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως ασχοληθείτε με την διατροφή σας.

ΛΕΩΝ

«Αγναντεύοντας από ψηλά»

Σήμερα, αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στην κορυφή της ιεραρχίας, αφού εσείς αποφασίζετε για το πώς θα εξελιχθούν κάποιες υποθέσεις. Παράλληλα, με άτομα που σας περιβάλλουν ίσως δημιουργηθούν κάποιες έριδες και αντιληφθείτε ότι δεν και τόσο εύκολο να αποκατασταθούν οι σχέσεις σας. Ερωτικά, θα ακούσετε αλλά δεν παρασυρθείτε από τις συμβουλές των φίλων. Οι γεννημένοι του 1983, δεν θα δεχτείτε το "όχι".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κάντε το σύνθετο απλό»

Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τους νόμους και τους ηθικούς κανόνες θα σας απασχολήσουν ενώ οι σχέσεις με άτομα από απόσταση μπορούν να είναι ζεστές και ευχάριστες. Οικονομικά, είστε αγχωμένοι, αφού έχετε μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα. Σκεφτείτε θετικά όσον αφορά στο μέλλον σας και δείξτε εμπιστοσύνη στο νέο δρόμο που έχετε χαράξει. Οι γεννημένοι του 1970 θα βάλετε πάνω από όλα τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

«Νιώθετε καλά»

Σήμερα, δεν ζητάτε εξηγήσεις διότι έχετε βγάλει τα συμπεράσματα σας και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να επιμένετε σε καταστάσεις που έχουν τελειώσει. Από την άλλη, νιώθετε δυνατοί για νέα ξεκινήματα, ακόμα και αν γίνονται από καθήκον και όχι επειδή τα θέλετε. Το σύμπαν σας παρέχει όλη τη δύναμη και την ενέργεια που χρειάζεστε για να τα βγάλετε πέρα και με το παραπάνω. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως αποξενωθείτε συναισθηματικά από το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Με πελώριο χαμόγελο»

Οι άλλοι θέλουν διακοπές και ακρογιαλιές και εσείς λέτε να τους κάνετε το χατίρι, ακόμα και αν χρειαστεί να το παίξετε λίγο δύσκολοι και απρόθυμοι στην αρχή. Θέματα που αφορούν το σύντροφο μπορεί να μη γίνεται να επιλυθούν άμεσα όμως καταφέρνετε να οδηγήσετε το πράγματα εκεί που θέλετε μέσα από ελιγμούς και παιχνίδια εξουσίας. Οι γεννημένοι του 1973 θα έχετε πολλαπλές μυστικές επιλογές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ζείτε τη στιγμή»

Αν είστε σε διακοπές η επαφή με τη φύση θα σας ισορροπήσει, αρκεί να αποφύγετε τις καταχρήσεις. Και είναι σκόπιμο να κρατήσετε δυνάμεις, αφού κάποιες δουλειές δεν μπορούν να περιμένουν. Ακόμα και αν δεν σκεφτείτε εσείς τις υποχρεώσεις σας, θα φροντίζουν να σας ...σκεφτούν αυτές! Τα περισσότερα προβλήματα πάντως αλλά και «μπηχτές» έρχονται από το φιλικό σας περιβάλλον. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντιδράσετε έξυπνα σε κάποιες συναισθηματικές παγίδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η καρδιά χτυπά με πάθος»

Θέλετε να δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πως πέρα από την δουλειά αγαπάτε και ...αυτά, με αποτέλεσμα να έρθετε πολύ πιο κοντά, εγκαταλείποντας για λίγο τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλό σας υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με το κατά πόσο οι υφιστάμενοι σας θα τα καταφέρουν χωρίς εσάς, ωστόσο δεν τις αφήνετε να σας κυριεύσουν. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε κάποιο εργασιακό συμβιβασμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Είναι εκεί... μέσα»

Οικογενειακές συγκεντρώσεις με καλό φαγητό και καλή παρέα μπορεί να αποδειχθούν κάτι παραπάνω από ευχάριστες. Ένας συνεργάτης ίσως δείξει κάποια επιθετικότητα στη μεταξύ σας επικοινωνία αλλά με τον τρόπο σας θα τον βάλετε στη θέση του. Παράλληλα, με το Δία και την Αφροδίτη στους Διδύμους, ο έρωτας σας προσκαλεί για να ...ξεφαντώσετε! Οι γεννημένοι του 1974 θα συνάψετε κάποιες συμφωνίες.

ΙΧΘYΕΣ

«Με το πάσο σας»

Σήμερα, δεν νιώθετε μόνοι, αφού ταξιδεύετε μαζί με πρόσωπα που αγαπάτε είτε προς την παραλία είτε προς ευχάριστους προορισμούς. Ο καιρός και η διάθεση δεν ευνοούν το τρέξιμο, αντίθετα κινούμενοι αργά και χαλαρά μπορείτε να χαρείτε την κάθε στιγμή και να απολαύσετε τη μέρα σας. Αισθηματικά, ίσως αρνηθείτε να πετάξετε τις στάχτες μιας σχέσης. Οι γεννημένοι του 1985 θα γοητευτείτε από την επιδίωξη ενός στόχου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved