Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 12/7
12_jul


Γενικό προφίλ

Αν είστε σε διακοπές, θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε σε μέρη που θα σας μαγέψουν με την ομορφιά τους ενώ θα ευχαριστηθείτε τη ζωή κοντά στη φύση. Όσες και όσοι παραμένετε στα αστικά κέντρα, μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στον καναπέ της βεράντας σας ή όπου αλλού δει. Οι αισθήσεις σας «ψάχνουν» δροσιστικά κοκτέιλ και φρέσκα φρούτα και σας σπρώχνουν να ρεμβάσετε και να χαρείτε τη ζεστασιά της χαράς, της άνεσης και της αγάπης.

ΚΡΙΟΣ

«Ευχάριστες αναχωρήσεις»

Οι προσκλήσεις για έξοδα σας ευχαριστούν, αφού είναι για καλό σκοπό. Είτε κλείσετε εισιτήρια για διακοπές και για συναυλίες είτε κάνετε ένα σέρβις στο αυτοκίνητο σας, θα σκέφτεστε μόνο τις όμορφες και ανέμελες στιγμές που θα ζήσετε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε για την οικογένεια ενώ είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες αλλαγές που να σχετίζονται με την οικία σας. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως ξενυχτήσετε για χάρη του έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ντόλτσε βίτα»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ίσως δείξετε μεγαλύτερη προθυμία να απολαύσετε τη ζωή, βάζοντας το χέρι στην τσέπη. Παράλληλα, κάποια διλήμματα παρουσιάζονται είτε σε σχέση με προτάσεις που σας κάνουν μέλη της οικογένειά σας είτε σε σχέση με κάποιες αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι. Επαγγελματικά, αναζητάτε το μυστικό της επιτυχημένης συνεργασίας. Οι γεννημένοι του 1974 θα λάβετε μια ευχάριστη είδηση από ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ερωτικές αναμνήσεις»

Η ζωή είναι μια σφαίρα που γυρίζει και αυτό εσείς το γνωρίζετε καλά, ως εκ τούτου δεν κάθεστε ποτέ στα ίδια, αντίθετα συνεχώς κινείστε σε νέες κατευθύνσεις. Αισθηματικά, ίσως διαπιστώσετε ότι μια υπόθεση σας «καίει» ακόμη, παρόλο που αναζητάτε καινούργια αγκαλιά. Με τον Ήλιο στον 2ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να κάνετε κάποια έξοδα για το σπίτι ή για πρόσωπα που νιώθετε οικογένειά σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα βρείτε το δρόμο της επιστροφής σε ένα γαλήνιο λιμάνι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Εκμυστηρεύσεις»

Όσο περισσότερο νιώθετε ότι δεν μπορείτε να έχετε αυτό που χρειάζεστε τόσο μεγαλώνει η συναισθηματική ένταση και μαζί της η τάση να βρείτε ένα εξομολογητή. Ευτυχώς σήμερα οι φίλοι έχουν χρόνο να σας ακούσουν αλλά και να σας πάρουν μαζί τους σε κάποια καλλιτεχνική εκδήλωση. Ίσως δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε τις οικογενειακές αλλαγές. Οι γεννημένοι του 1986 αισθηματικά θα ξεστρατίσετε.

ΛΕΩΝ

«Πάντα εδώ για σένα»

Σήμερα, δείχνετε διάθεση να περιμένετε με μεγαλύτερη υπομονή κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις, καθώς λαμβάνετε ελπιδοφόρα μηνύματα από τα πρόσωπα που χειρίζονται τις σχετικές υποθέσεις. Το καλύτερο φάρμακο για μια σχέση που δεν πάει καλά είναι η αγάπη και εσείς έχετε μπόλικη από αυτή, αρκεί να θυμάστε ότι η υπερβολή μπορεί να είναι αρνητική ακόμα και στην αγάπη. Οι γεννημένοι του 1986 θα παρέμβετε στην ιδιωτική ζωή κάποιων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Αλλάζοντας πλευρό»

Η εξειδίκευση σε έναν τομέα, αντί να σας κάνει μονοδιάστατους, σας δίνει κατανόηση και γνώση και για πολλά άλλα πράγματα. Παράλληλα δείχνετε διατεθειμένοι να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειές σας για την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου. Η αισιοδοξία και η πίστη καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο μέσα σας για να προετοιμάσουν το έδαφος για μια επιτυχία. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως αισθανθείτε σαν ένα ψάρι που προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο.

ΖΥΓΟΣ

«Η ζωή δεν σας ρίχνει από κάτω»

Σήμερα, θέλετε να κρατήσετε κάποια πράγματα για εσάς και για αυτό φαίνεστε κάπως μυστικοπαθείς. Αισθηματικά, ίσως νιώθετε περισσότερο ερωτευμένοι με την ιδέα του έρωτα παρά με κάποιο πρόσωπο. Επαγγελματικά, παρουσιάζετε μια ανοδική πορεία και αυτό εκτιμάται και από τους ανωτέρους αλλά και από τους συναδέλφους σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα χτίσετε ερωτικούς πύργους από τραπουλόχαρτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στου κόσμου τα χαμένα»

Κάποιες διαδικαστικές πράξεις που σχετίζονται με ένα θέμα που αφορά κάποιο παιδί, αγαπημένο πρόσωπο ή ακόμα και μια ευχάριστη δραστηριότητα βρίσκουν εμπόδια και ίσως σας βάλουν σε διλήμματα. Από την άλλη, η ερωτική σας ζωή κυλά πρίμα ενώ οι πηγές των εσόδων σας πολλαπλασιάζονται με κινηματογραφική ταχύτητα. Οι γεννημένοι του 1982 δεν θα λυγίσετε μπροστά σε ψευτοκλάματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ευ ζειν»

Σήμερα, θα δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή, τη φυσική κατάσταση και τις καθημερινές συνήθειες σας. Αισθηματικά, η νοσταλγία συνδυάζεται με την ανανέωση και μπορείτε να ζήσετε την οικειότητα με την περιπέτεια. Σχέσεις με δημόσιους φορείς θα σας ωθήσουν να οργανωθείτε και να βρείτε λύσεις σε κάποιες εκκρεμότητες. Οι γεννημένοι του 1983 θα ενοχληθείτε από την ανακολουθία λόγων και πράξεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ωριαίες Διακοπές»

Μπορεί οι επαγγελματικές έννοιες και ανησυχίες να είναι πολλές, εντούτοις, με τη Σελήνη στον Ταύρο, θα βρείτε χρόνο όχι μόνο για ραχάτι αλλά για όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάτε. Οι ελεύθεροι ίσως βγείτε κάποιο ραντεβουδάκι ή πάρετε το πράσινο φως από ένα γοητευτικό πρόσωπο και ακολουθήσετε το δρόμο του φλερτ. Οι γεννημένοι του 1972 θα εξοικειωθείτε με πρόσωπα που πριν αντιπαθούσατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Χρέη εμψυχωτή»

Κάποιο πρόσωπο από την οικογένειά σας ίσως χρειαστεί τη στήριξη ή την κατανόησή σας. Παράλληλα, νεαρότερα πρόσωπα κατά κάποιο τρόπο θα πλαισιώσουν την καθημερινότητά σας και ναι μεν εσείς θα χαρείτε από την παρουσία τους αλλά και αυτά θα ωφεληθούν από την ευφυΐα και την προοδευτική στάση σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα αντιληφθείτε ότι αισθηματικά κάτι που παρουσιάζεται ως αλήθεια δεν είναι παρά προπαγάνδα.

ΙΧΘYΕΣ

«Χαρά και επικοινωνία»

Το πάρτι με τα τηλεφωνήματα, τις μετακινήσεις, τα μηνύματα και τις συζητήσεις δεν έχει σταματημό. Το κλίμα πάντως είναι όμορφο και κυλά σε χαλαρούς και ευχάριστους ρυθμούς. Αν και κατακαλόκαιρο αισθηματικά μέσα σας ίσως ξεσπάσει μια συναισθηματική καταιγίδα και αναζητήσετε κατάλυμα στην αγκαλιά ενός ακατάλληλου προσώπου. Οι γεννημένοι του 1973 θα ακολουθήσετε μια νέα γραμμή όσον αφορά τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved