Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/7
11_jul


Γενικό προφίλ

Σήμερα, τρέχετε πιο γρήγορα από όσο χρειάζεται και ίσως στην πορεία «τσουρουφλιστείτε». Με τον καυτό ήλιο πάνω από το κεφάλι σας μην παίζετε με τη φωτιά, αντίθετα φορέστε αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείχτη προστασίας και οπωσδήποτε καπέλο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΚΡΙΟΣ

«Προηγούμαι εγώ»

Σήμερα, ασχολείστε ιδιαίτερα με τον εαυτό σας, βάζοντας σε προτεραιότητα άμεσες ανάγκες όπως το να φροντίσετε την επιδερμίδα του προσώπου σας ή να αγοράσετε ένα ανεμιστήρα γιατί δεν αντέχετε την υψηλή θερμοκρασία. Παράλληλα, θέματα σχέσεων σας ρίχνουν στα άγνωστα νερά του συμβιβασμού και της συμφιλίωσης ενώ πρέπει άμεσα και γρήγορα να πάρετε αποφάσεις από τις οποίες κρίνονται πολλά. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως προτείνετε μια συμφωνία σε έναν «αντίπαλο» σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Θέλω να ξέρω»

Σήμερα, δείχνετε ανήσυχοι είτε γιατί χάσετε τον ...θερμιδομετρητή σας, είτε γιατί έχετε αγωνία για την εξέλιξη ενός διακανονισμού ή μιας διαπραγμάτευσης. Η καρτερικότητα είναι το ζητούμενο της ημέρας, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να λάβετε άμεσες και σίγουρες απαντήσεις. Χαλαρώστε λοιπόν και μην σας παίρνει από κάτω. Οι γεννημένοι του 1989 νιώθετε ότι επαγγελματικά το δίκιο είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χωρίς πλάνο»

Αν και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το καταναλώνετε για να κλείσετε συναντήσεις και εξόδους με φίλους, εντούτοις το σύμπαν έχει άλλα σχέδια και τελικώς όλα καταλήγουν να είναι φλου. Οικονομικά, το θετικό τίποτα είναι καλύτερο από το αρνητικό τίποτα ενώ αισθηματικά η καρδιά σας είναι περιζήτητη σαν αυτή ενός δροσερού καρπουζιού. Οι γεννημένοι του 1985 θα έρθετε πιο κοντά με αδέλφια και κοντινούς συγγενείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Σε αναμονή»

Σήμερα, ίσως θέλετε να πάτε στο γραφείο του προϊσταμένου αλλά εκείνος είτε έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει να σας δει είτε μπαίνετε μέσα και χάνετε τα λόγια σας. Αναβάλλετε σημαντικές συναντήσεις και επαφές και διεκπεραιώστε τις καθημερινές εργασίες σας όχι όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά όσο καλύτερα οι συνθήκες επιτρέπουν. Οι γεννημένοι του 1988 θα αναζητήσετε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ

«Προχειρότητα»

Σήμερα, πολύ πιθανόν να μπείτε στο ιντερνέτ να διαβάσετε τα hot νέα των σταρ και να ξεχαστείτε με τις ώρες. Από την άλλη, εργασίες που σχετίζονται με εφορίες, δήμους και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες ίσως μείνουν στη μέση, αφού θα σας ζητήσουν νέα χαρτούρα. Προτάσεις για πάρτι, συναυλίες, σινεμά και εξόδους με φίλους παρά τα τυχόν ευτράπελα θα σας δώσουν χαρά. Οι γεννημένοι του 1978 θα χρησιμοποιήσετε απαλά λόγια αλλά σκληρά επιχειρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ερωτήσεις χωρίς απαντήσεις»

Αν σήμερα περιμένετε να πάρετε ή είναι να δώσετε κάποια χρήματα, ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις ή για κάποιο λόγο γίνει το «έλα να δεις». Επαγγελματικές ευκαιρίες απαιτούν να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα που, αν και είναι ευχάριστα, δεν είναι τα αναμενόμενα. Πολύ πιθανόν να βάλετε τον εαυτό σας στην «απομόνωση» για να σκεφτεί λύσεις. Οι γεννημένοι του 1975 θα οδηγήσετε το άλογο στο νερό αλλά δεν θα μπορέσετε να το αναγκάσετε να το πιει.

ΖΥΓΟΣ

«Γρήγορες αντιδράσεις»

Σήμερα, αν έχετε την εντύπωση ότι θα βγάλετε άκρη με τους άλλους, μάλλον είστε περισσότερο ρομαντικοί από όσο χρειάζεται. Οι παρορμητικές κινήσεις των άλλων θα δείξουν ότι δεν σκέφτονται ούτε εσάς ούτε τις μεταξύ σας συμφωνίες, ως εκ τούτου εσείς δεν θα μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα, αντίθετα θα στείλετε σαφές μήνυμα για επαναδιαπραγμάτευση των όρων. Οι γεννημένοι του γ' δεκαημέρου νιώθετε ότι το κόστος των «μαθημάτων» σας είναι υψηλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Εσωτερικά τείχη»

Η επικοινωνία σήμερα με τους συνεργάτες σας προσκρούει στους βράχους της ματαιότητας, καθώς οι άλλοι «παραείναι στον κόσμο τους». Αν και έχετε γνώση του πως είναι καλό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, ωστόσο τα συναισθήματα ντροπής και αδικίας σας δηλητηριάζουν με το κεντρί τους και δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε πιο γρήγορα. Οι γεννημένοι του 1987 βλέπετε πως ό, τι χρειάζεται βία για να διατηρηθεί είναι καταδικασμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ο αγώνας αναβάλλεται»

Σήμερα, πασχίζετε για μια πρωτιά που συνδέεται είτε με τα παιδιά είτε με μια ευχάριστη δραστηριότητα. Βέβαια, στη διάρκεια της ημέρας ίσως η υπερβολική ζέστη σας εξαντλήσει και αναβάλλετε τα καλοκαιρινά ραντεβού με την πρωτοκαθεδρία για μια άλλη φορά που οι συνθήκες θα ευνοούν. Η σχέση με το ταίρι σας κυλά ευχάριστα αλλά κάπου ζητάτε περισσότερα από όσα μπορεί να σας προσφέρει. Οι γεννημένοι του 1982, δεν ενδιαφέρεστε για τη συμμετοχή αλλά για τη νίκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Η εργασία στην πρώτη γραμμή»

Κάποιοι παίζουν με τους διακόπτες του ρεύματος της οικογενειακής σας γαλήνης και αυτό έχει επίδραση και στην εργασιακή σας απόδοση. Εν μέσω ενός καυτού καλοκαιριού, όσον αφορά στα επαγγελματικά σας δεν έχετε τα περιθώρια να βγείτε εκτός πρίζας για αυτό θα προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τη «βλάβη» όσο γίνεται γρηγορότερα. Οι γεννημένοι του 1976 θα δείτε ότι κάποια πράγματα πάνε άσχημα και θα αρνηθείτε να πάτε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«high-tech εργασίες»

Σήμερα στον υπολογιστή του μυαλού σας αρχίζουν να τρέχουν νέα προγράμματα αλλά για κάποιο λόγο η εγκατάσταση τους θα διακοπεί ή τελικώς θα μείνουν αναξιοποίητα. Παράλληλα, όσον αφορά θέματα σχέσεων ίσως χρειαστεί να «διαβάσετε» τις επιθυμίες των άλλων, προκειμένου να μην βρείτε τοίχο μπροστά σας. Για τους γεννημένους του 1971, ίσως ένα νέο φλερτ έχει την έγκριση ή την αποδοχή της οικογένειας σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Θέλω, θέλω, θέλω»

Οι καλοκαιρινές βιτρίνες των μαγαζιών έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να φέρουν το καλοκαίρι στην καθημερινότητά σας αλλά να σας τραβήξουν με καλάμι τα χαρτονομίσματα από την τσέπη και μετά να αναρωτιέστε «μα τι πήρα;». Ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά, ίσως κάνετε κάποιες άσκοπες ή ανούσιες αγορές. Κάποια επαγγελματικά «πήγαινε – έλα» τελικώς θα αποδώσουν. Οι γεννημένοι του 1973 θα απλώσετε την πετσέτα στην παραλία της αγάπης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved