Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 10/7


10_jul

Γενικό προφίλ

Σήμερα, θέλετε να κάνετε πράγματα που θα σας προσφέρουν προσωπική ικανοποίηση και πρωτόγνωρη χαρά. Νέα ξεκινήματα και καινούργιες αρχές σας δίνουν την αίσθηση ότι κινείστε εμπρός και έτσι αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας.

ΚΡΙΟΣ

«Πάμε για άλλα»

Κλείνοντας ό, τι σας ενοχλεί σε ένα μαύρο κουτί, ανοίγεστε σε καινούργιες παραλίες και ζείτε δυνατά τη ζωή. Με τον Άρη στο Ζυγό θέλετε να πάρετε τα ηνία της σχέσης αλλά το ταίρι σας φαίνεται να σας θέλει περισσότερο στο πλάι του παρά στο κεφάλι του. Μπορεί να περνάτε πολύ χρόνο μαζί με άλλους όμως κρίνετε απαραίτητο να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα ...στρίψετε αλά γαλλικά για να αποφύγετε κάποιους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μεγάλες αντοχές»

Αν και θα θέλατε να βρίσκεστε στου έρωτα την τρέλα, οι απαιτήσεις στο χώρο της δουλειάς είναι αυτές που σας ζουρλαίνουν και δεν σας αφήνουν να βρείτε ησυχία. Προσπάθειες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας θα έχουν επιτυχία με την προϋπόθεση ότι θα βασιστείτε στις δικές σας κινήσεις και όχι στις ενέργειες των άλλων. Οι γεννημένοι του 1987 περιμένετε μια μεγάλη βοήθεια από την οικογένεια σας αλλά μάλλον θα σας ρίξουν στο... ζύγι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Παραγνωριστήκατε»

Σήμερα, κάνετε κράτηση στο φέριμποτ της παρέας σας και αναχωρείτε για ταξίδια σε γνωστούς ή άγνωστους προορισμούς. Θέματα που αφορούν παιδιά απαιτούν καλή συνεργασία , λέξη που όμως ίσως αποδειχθεί άγνωστη και έτσι πολύ εύκολα κάποιοι μπορεί να πάρουν παραπάνω θάρρος και εσείς να χάσετε την υπομονή σας. Οι γεννημένοι του 1974 πολύ πιθανόν να πείτε «τέρμα έως εδώ» στον αγαπημένο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Άντε γεια»

Σήμερα, νιώθετε ότι αναβιώνετε τα παιδικά σας χρόνια που οι δικοί σας είχαν τα κηρύγματα και τις ηθικοπλαστικές προτροπές καθημερινό ψωμοτύρι. Δεν θέλετε να σκύψετε το κεφάλι ή να βάλετε τα κλάματα για αυτό βρίσκετε μια πρόφαση ή δικαιολογία για να «την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια» στο καλοκαιρινό σας ησυχαστήριο. Οι γεννημένοι του 1989 μπορεί το σώμα σας να είναι στη δουλειά όμως ο νους σας είναι άλλου.

ΛΕΩΝ

«Αλησμόνητοι»

Σήμερα, θέλετε να μείνετε αξέχαστοι στους άλλους και για αυτό φροντίζετε να κάνετε πράγματα που θα τους θυμίζουν μόνο εσάς. Η τάση να αυτοθαυμάζεστε αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημιουργική, αφού ενισχύει την φαντασία και την πρωτοτυπία της σκέψης σας. Μια στρατιά από νέους φίλους περιμένει ένα και μόνο νεύμα σας για να σας ακολουθήσει σε ένα όμορφο και καλοκαιρινό πάρτι. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως υπερβάλετε στις στιλιστικές επιλογές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Σιωπηρές Σκέψεις»

Σήμερα, ίσως κολλήσετε σε μια σειρά από ερωτήματα που οι ίδιοι βάζετε στον εαυτό σας όσον αφορά τόσο οικονομικά όσο και αισθηματικά ζητήματα. Παράλληλα, πιθανόν να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες που θα τις αποκρύψετε από τους άλλους ενώ δεν αποκλείεται να κλείσετε την πόρτα σε κάποιες κοινωνικές συμβάσεις ή επιταγές και να γράψετε απέξω με κεφαλαία «Μην ενοχλείτε». Οι γεννημένοι του 1986 θα αιχμαλωτιστείτε στα δίχτυα μιας σχέσης χωρίς λογική.

ΖΥΓΟΣ

«Έντονη φαγούρα»

Σήμερα, θέλετε να πάρετε το αίμα σας πίσω από πρόσωπα που σαν άλλα κουνούπια σας τσιμπούν και εξαιτίας τους ξύνεστε για καβγά. Αν και η αντίδραση σας αρχικά είναι έντονη, στη συνέχεια θα αναζητήσετε τρόπους περισσότερο για να πολεμήσετε το κακό στη ρίζα του. Μετακινήσεις μαζί με φίλους μπορούν να είναι ιδιαίτερα χαρούμενες και δημιουργικές. Οι γεννημένοι του 1986, αισθηματικά θα παίξετε με τη φωτιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Γεννημένοι για τα δύσκολα»

Σήμερα, στο χώρο της δουλειάς παραλαμβάνετε ένα νέο πακέτο με υποχρεώσεις και υποθέσεις με επισήμανση «κατ' επείγον». Μπορεί σε κάποια ζητήματα να μην έχετε βγάλει ακόμα άκρη, όμως το παλεύετε σταθερά και θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέματα που αφορούν ακίνητα και μέλη της οικογένειας θα αποτελέσουν πεδίο συζήτησης με το σύντροφο. Οι γεννημένοι του 1986 θα δώσετε ραντεβού με την κοινωνική επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Κοινωνικές επαφές»

Το θερμόμετρο του έρωτα ανεβαίνει κατακόρυφα ενώ μια εκρηκτική ενέργεια βγαίνει σε έντονες και χαρούμενες δραστηριότητες. Ίσως λάβετε πολλά τηλεφωνήματα με τους άλλους να ρωτούν πως τα περνάτε και να δείχνουν ενδιαφέρουν για το πώς κυλούν τα πράγματα. Ιδανική μέρα για να κάνετε νέα βήματα που συνδέονται με την ευτυχία σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα χρεώσετε όλα σας τα λάθη στους γνωστούς – άγνωστους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ξέρετε που πατάτε»

Σήμερα, θέλετε να ξεκινήσετε και να κερδίσετε πράγματα πέρα από αυτά που έχετε κληρονομήσει ή κατακτήσει. Παράλληλα, σε θέματα εργασίας παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε έχετε πίστη ότι και αυτές θα τις ξεπεράσετε και ότι πάλι θα καθίσετε στο θώκο της επιτυχίας. Αισθηματικά, νιώθετε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να έρθει το ταίρι κοντά σας, αφού είναι ...λαμπάδα αναμμένη. Οι γεννημένοι του 1965 θα ρίξετε κόκκινη κάρτα τις απαιτήσεις των προϊστάμενων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αισθηματικές διχάλες»

Από τη μια πλευρά, σας απασχολούν θεωρητικά ζητήματα και είστε έτοιμοι να περπατήσετε σε νέους δρόμους γνώσης και πληροφόρησης. Παράλληλα όμως, στα αισθηματικά, οι προ(σ)κλήσεις είναι διπλές και ίσως ξενυχτήσετε για να γλεντήσετε σε πάνω από ένα ερωτικά ...πάρτι! Επαφές με άτομα που διαμένουν μακριά ή σχετίζονται με το νόμο ίσως αποτελέσουν αιτία για να «φάτε» κάποιο πρόστιμο. Οι γεννημένοι του 1973 θα «κολυμπήσετε» στα νερά της εργασίας σας με ...φουσκωτό σωσίβιο.

ΙΧΘYΕΣ

«shopping therapy»

Μπορεί οι επίσημες εκπτώσεις να μην έχουν έρθει ακόμα, όμως αυτό δεν σας εμποδίζει να το ρίξετε στα ψώνια. Αντίθετα, με επιφωνήματα έκπληξης και χαράς θα κάνετε τις αγορές σας και θα ετοιμαστείτε για αισθηματικές συναντήσεις, ανανεωμένοι τόσο εμφανισιακά όσο και συναισθηματικά. Ίσως κάνετε οικογενειακές διακοπές σε κάποιο γνωστό μέρος. Οι γεννημένοι του 1963 μπορεί να έχετε μείωση στις αποδοχές σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved