Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/7
6_jul


Γενικό προφίλ

Σήμερα, κάνετε ελεύθερη πτώση στο άγνωστο ή το καινούριο αλλά αυτό δεν σας φοβίζει, αντίθετα σας απελευθερώνει τόσο από το «μαύρο» παρελθόν όσο και από το αδιέξοδο παρόν. Ανοιχτοί σε νέα πράγματα και καινούργιες εμπειρίες πιλοτάρετε τη ζωή σας προς έναν κόσμο χωρίς δεσμά, ταμπού και προκαταλήψεις. Με λογική ...τρέλα και χαμόγελα τραβάτε μπροστά έχοντας για παρέα την ελπίδα αλλά και μπόλικους φίλους ή ομοϊδεάτες.

ΚΡΙΟΣ

«Ασυναγώνιστοι»

Τα ενδιαφέροντά σας σήμερα είναι αντισυμβατικά για το μέσο άνθρωπο και αυτό είναι που σας αρέσει και σας ενθουσιάζει. Μαζί με άλλους ή στους κόλπους μια ομάδας μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και συνάμα να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας. Με τον Ερμή στον 5ο η δημιουργική σκέψη ενισχύεται ενώ ενασχολήσεις που συνδέονται με τα παιδιά, την κίνηση και τη νόηση σας γεμίζουν χαρά. Οι γεννημένοι του 1987 θα πετύχετε μια καλή συμφωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Συγχρονισμένοι σε νέα δεδομένα»

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο ευνοεί επαφές με πρόσωπα που παίρνουν αποφάσεις ή έχουν την ευθύνη μιας υπόθεσης με την προϋπόθεση ότι θα είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις ή προσεγγίσεις. Πολύ πιθανόν να προβείτε σε κάποιες αγορές που είναι απαραίτητες για τις διακοπές σας ή για ευχάριστες δραστηριότητες. Οι γεννημένοι του 1975 θα μεριμνήσετε για θέματα που σχετίζονται με την οικία ή ηλικιωμένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Τα αδύνατα γίνονται δυνατά»

Στις επαφές σας με τους άλλους μπορείτε να καταφέρετε το ακατόρθωτο και να εισπράξετε ένα μεγάλο χειροκρότημα. Παράλληλα, παρέα με την τρέλα σας δημιουργείτε χαρά και σκορπίζετε τον ενθουσιασμό σε ό, τι και αν κάνετε. Το τιμόνι της αισθηματικής ζωής το έχετε εσείς αλλά το όχημα με το οποίο ταξιδεύετε έχει σπασμένα φρένα. Οι γεννημένοι του 1989 θα βρείτε καινούργια αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ερμηνεύοντας τα ανεξήγητα»

Σήμερα, έχετε την τάση να εμβαθύνετε σε έννοιες και ιδέες που σας φαίνονται περίεργες ή εντελώς ξένες για τα δικά σας δεδομένα. Άτομα με ισχύ θα προσπαθήσουν να παρέμβουν στα του οίκου σας και να βρουν λύσεις σε προβλήματα σας, χωρίς να τους το έχετε ζητήσει. Ευτυχώς, έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε σε ένα μυστικό παράδεισο και να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Οι γεννημένοι του 1975 θα βγάλετε τις παρωπίδες.

ΛΕΩΝ

«Υπεραθλητές της χαράς»

Η αποφασιστικότητά σας φέρνει αλλαγές μέσα στις σχέσεις σας ενώ η πίστη σας στις εξαιρετικές ικανότητες κάποιων επιβεβαιώνεται. Σχέδια για ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται ενώ πολιτιστικές εκδηλώσεις θα τραβήξουν τα βλέμματα του ενδιαφέροντός σας. Οι βραδινές ώρες ενδείκνυνται για χαλαρές και όμορφες στιγμές. Οι γεννημένοι του 1975 θα συμφωνήσετε με πρόσωπα που διαφωνούσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μεταβαίνοντας σε κάτι νέο»

Σήμερα, σας παρουσιάζονται εναλλακτικά σενάρια για να εργαστείτε με χαρά και να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που δουλεύατε μέχρι τώρα. Ίσως ένα ομαδικό έργο να έχει επιτυχία και αυτό να σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Έξοδα για το σύντροφο ή για ευχάριστες δραστηριότητες ίσως ξεφύγουν από τον έλεγχο σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα προετοιμαστείτε για ένα μελλοντικό τρόπο ζωής.

ΖΥΓΟΣ

«Σπάτε τα κοντέρ»

Σήμερα, πατάτε γκάζι, προκειμένου να τελειώσετε γρήγορα τις υποχρεώσεις σας και να φτάσετε μια ώρα γρηγορότερα στην αγκαλιά της χαράς και της ευτυχίας. Μακρινές μετακινήσεις ευνοούνται ενώ νοητικές ενασχολήσεις σας χαλαρώνουν και σας ευχαριστούν. Η νίκη που αναμένετε θα έρθει από τις δικές σας κινήσεις και όχι από τις ενέργειες του αντιπάλου σας. Οι γεννημένοι του 1976 δεν θα γυρίσετε σε ένα πρόσωπο που επιμένει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Υπόλογοι απέναντι σας»

Μπορεί κάποια θέματα εργασίας να μην πηγαίνουν όπως θέλετε όμως δεν κάθεστε χωρίς να κάνετε τίποτα, αντίθετα δράττε μυστικά και παρασκηνιακά, προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία. Παράλληλα, ίσως έρθετε πιο κοντά σε φίλους και κοντινά πρόσωπα ενώ η τεχνολογία σήμερα μπορεί να συντελέσει θετικά στις επιδιώξεις σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα γράψετε τις προσβολές πάνω στην... άμμο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πιάνοντας τα άπιαστα»

Σήμερα, έχετε την τάση να κάνετε παράλογα πράγματα, επιδιώκοντας απίθανα αποτελέσματα. Πολλά από αυτά θα σας βγουν ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να διαφοροποιήσετε τις προσεγγίσεις σας. Αισθηματικά, το σύμπαν είναι με το μέρος σας, το ταίρι σας στο πλάι σας και ο έρωτας μέσα στην καρδιά σας. Οι γεννημένοι του 1973 θα αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ανατροπές»

Σήμερα, το ρολόι πάει μπροστά όσον αφορά τα έσοδα και πίσω όσον αφορά τα έξοδα. Εντάσεις με άτομα που διοικούν ή ελέγχουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε γιατί μια υπόθεσή σας δεν προχωρά και να βρείτε όσο γίνεται πιο γρήγορα μια λύση. Η διασκέδαση και η χαρά θα συνδυαστεί με την εργασία και τις υποχρεώσεις. Οι γεννημένοι του 1975 δεν θα αφήσετε κάποιους να κινούνται εις βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κόβοντας πρώτοι το νήμα»

Το σπίτι σας έχει μεταφερθεί στον κόσμο της απόλαυσης και της διασκέδασης. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης, ταξιδεύετε μαζί με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε μέρη με πολύ κόσμο ενώ η καρδιά σας γεμίζει με χαρά και ευτυχία. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο κλείνετε θέση στο αεροπλάνο του μέλλοντος και μένετε εκεί. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως κάνετε κάποια ταξίδια στο εξωτερικό.

ΙΧΘYΕΣ

«Ανωτερότητα»

Σήμερα, νιώθετε ότι συναισθηματικά και νοητικά ξυπνάτε πριν την ώρα σας και αποφασίζετε να κάνετε διάφορα για να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο. Με τον Άρη στο Ζυγό αποφασίζετε να μην πάρετε εκδίκηση από ένα πρόσωπο που σας πλήγωσε για να μη γίνετε ίδιοι με αυτό. Η καρδιά σας είναι ανοιχτή σε νέους έρωτες. Οι γεννημένοι του 1964 θα κάνετε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved