Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/7

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/7
5_jul


Γενικό προφίλ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον απρόβλεπτο Υδροχόο μπορείτε να απολαύσετε τη μέρα σας, χωρίς πλάνο και σχέδια γιατί οι ουρανοί φροντίζουν να ανατρέψουν τη συνήθεια και να φέρουν τη χαρά ακριβώς εκεί που δεν την περιμένετε. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό συναισθηματικά και οικονομικά τα τρία Τ της επιτυχίας είναι ταλέντο, τόλμη και τύχη.

ΚΡΙΟΣ

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Σήμερα, βλέπετε τη ζωή διαφορετικά και δεν αποκλείεται να αρχίσουν να σας απασχολούν τα πιο παράξενα ή ασυνήθιστα πράγματα. Το όμορφο εξάγωνο της Αφροδίτης ευνοεί ευχάριστες στιγμές με φίλους και απρόβλεπτα έσοδα. Με τον Έρμη στον 5ο ο έρωτας σας έχει γίνει εμμονή και ως εκ τούτου κάνετε τα πάντα για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε τις εξαιρέσεις ...νόμο!

ΤΑΥΡΟΣ

«Επαγγελματικές μεταρρυθμίσεις»

Επαγγελματικά, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο και να ξεχάσετε τι θα πει ελεύθερος χρόνος. Παράλληλα, με τον Άρη θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων ίσως σας απασχολήσουν ενώ η καθημερινότητά σας γίνεται ένας αγώνας εξισορρόπησης των αντιθέσεων. Πολύ πιθανόν να ζητήσετε μείωση ενοικίου ή να κάνετε έξοδα για το σπίτι. Οι γεννημένοι του 1975 θα νοιώσετε έλξη για ένα εκκεντρικό πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αστραπιαία ταξίδια»

Η αέρινη χάρη σας σε συνδυασμό με την απρόβλεπτη σκέψη σας προσελκύουν τους άλλους και έτσι έχετε τη χαρά να επικοινωνήσετε, να χαριτολογήσετε και να φλερτάρετε. Η Σελήνη στο Υδροχόο ευνοεί αλλαγές της στιγμής για χάρη κάτι όμορφου και συναρπαστικού που προκύπτει. Τέλος, με τον Ερμή στο Λέοντα θα κάνετε επιδέξια χρήση κάποιων δύσκολων θεμάτων. Οι γεννημένοι του 1986 θα φέρετε στο φως κάποιες αλήθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ερωτική επανάσταση»

Σήμερα, έχετε ανάγκη να απελευθερωθείτε από έννοιες και στενοχώριες και να απολαύσετε τον έρωτα και την αγάπη. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί αισθηματικές διακοπές ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε και κάποιο δωράκι. Παράλληλα, με τον Ερμή στο Λέοντα η όρεξή σας ανοίγει για περισσότερα «θέλω» και συνάμα για μεγαλύτερα έξοδα. Οι γεννημένοι του 1989 ίσως πάρετε κάποιες βαρυσήμαντες αποφάσεις όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ

«Έτσι ξαφνικά»

Απρόβλεπτες συναντήσεις σας φτιάχνουν την μέρα ενώ συμφωνίες που αφορούν μια συνεργασία σας εκπλήσσουν ευχάριστα. Σε πολλά πράγματα νιώθετε σαν το σούπερμαν, καθώς θέλετε να σώσετε τους άλλους και να γίνετε ο ήρωας της ζωής τους. Διακοπές μαζί με φίλους ευνοούνται ενώ είναι πιθανόν να σας συνοδέψει το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα θέσετε υψηλούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Απίστευτα καλά»

Επαγγελματικά, τα πράγματα μπορούν να εξελιχτούν πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζατε, καθώς απρόβλεπτες εξελίξεις έρχονται να στηρίξουν τις προσδοκίες σας με τον καλύτερο τρόπο. Αισθηματικά, αν και έχετε κάποια παραπόνα, εντούτοις τα πράγματα έχουν μια καλή πορεία και αυτό σας ευχαριστεί. Κάποιες σκέψεις δεν είστε έτοιμοι να τις γνωστοποιήσετε. Οι γεννημένοι του 1973 θα χρειαστεί να επισκευάσετε ή να αγοράσετε μια συσκευή.

ΖΥΓΟΣ

«Χωρίς δεσμεύσεις»

Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε από το να φύγετε διακοπές μέχρι να περάσετε ολόκληρη τη μέρα κάνοντας ό, τι σας ευχαριστεί. Οι υποχρεώσεις σήμερα είναι λίγες και οι απολαύσεις πολλές. Ένα ερωτικό τετ-ατ-τετ μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ξεχωριστό ενώ δεν αποκλείεται να εκπλήξετε με τις επιδόσεις σε ένα άθλημα ή μια ευχάριστη δραστηριότητα. Οι γεννημένοι του 1983 θα συναντήσετε αδιαλλαξία στις απόψεις των φίλων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μεταβολές»

Τα σχέδιά σας περιλαμβάνουν οικογενειακές επισκέψεις ή στιγμές με τα κοντινά σας πρόσωπα. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες όμορφες αλλαγές στο σπίτι ή να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο. Οι επαφές σας σήμερα με τους άλλους θα σας συγκινήσουν ενώ πολύ πιθανόν κάποια καλά λόγια ή δώρα να σας ενθουσιάσουν. Οι γεννημένοι του 1973 θα εισάγετε νέες μεθόδους ή αντιλήψεις στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Νέα ευρήματα»

Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ευχάριστες ανακαλύψεις μέσα από όμορφες μετακινήσεις ή συζητήσεις. Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ωφελήσει οικονομικά ενώ φλερτ μετουσιώνονται ξαφνικά σε ερωτικές συναντήσεις. Η ελευθερία στις κινήσεις και τις επαφές θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας επιθυμίες. Οι γεννημένοι του 1991, δεν θα ακούσετε τη λογική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Όχι στις απομιμήσεις»

Η μέρα ευνοεί αγορές και ψώνια ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και κάποια απρόσμενα έσοδα. Αισθηματικά, θα νιώσετε πολύ όμορφα από τις στιγμές που θα σας δωρίσει το ταίρι σας. Κάποιες κρυφές συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό σας στην προσπάθεια να διερευνήσετε τις προοπτικές τους. Οι γεννημένοι του 1973 θα βρείτε εναλλακτικές λύσεις σε ζητήματα εργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Πρωτοτυπία»

Σήμερα, ξέρετε ότι ό, τι θέλετε μπορείτε να το έχετε για αυτό αποφασίζετε να μη ζητήσετε τίποτα για να κάνετε τη διαφορά. Ο χρόνος κυλά όμορφα και ευχάριστα ενώ ο έρωτας σας δείχνει συνεχώς νέες και πιο ενδιαφέρουσες πτυχές του. Μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά με τους ανυπότακτους και τους εκκεντρικούς και να καταπλήξετε για τις ξεχωριστές αρετές σας. Οι γεννημένοι του 1985 θα απορρίψετε κάποιον με χιούμορ.

ΙΧΘYΕΣ

«Γνήσιες και αυθεντικές σχέσεις»

Σήμερα, κάποιες αλήθειες είναι καλοδεχούμενες, καθώς πέρα από ευχάριστες είναι και όμορφες. Οι επαφές με αδέρφια, ξαδέλφια και γείτονες έχουν γίνει πιο κοντινές ενώ νιώθετε πως οικογένεια σας είναι όλοι όσοι αγαπάτε. Το ταίρι σας βρίσκεται σε μια καλή φάση ζωής και αυτό έχει θετική επίδραση στη σχέση σας. Επαγγελματικά, μη λέτε όλα όσα ξέρετε. Οι γεννημένοι του 1987 θα ενδιαφερθείτε να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved