Αστρολογικό Φενγκ Σούι - Οι κατευθύνσεις της εβδομάδας

Τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα

Αστρολογικό Φενγκ Σούι - Οι κατευθύνσεις της εβδομάδας

Το αστρολογικό Φενγκ Σούι μας δίνει τη δυνατότητα να «διορθώσουμε» την ενέργεια του σπιτιού μας, επιλέγοντας το καταλληλότερο μέρος για την άσκηση οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Κι αυτό γίνεται με την επιλογή της σωστής πλανητικής (ενεργειακής) «γραμμής» που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο καθένας βέβαια έχει την δική του ιδιαίτερη ενεργειακή διακλάδωση, τον «χάρτη» του που προκύπτει από τον γενέθλιο θέμα του, ωστόσο είναι θεμιτή και μια χαρτογράφηση του προσωπικού μας χώρου, βασισμένη στις transit θέσεις των πλανητών. Αυτό μπορεί να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση και μέσα από αυτήν την στήλη θα σας δείξουμε τον τρόπο ξεκινώντας από τα ...βασικά!

Τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα.

Η χρήση της πυξίδας

Στεκόμαστε στο κέντρο περίπου του χώρου (σπιτιού, γραφείου, κλπ). Για να προσανατολιστούμε με πυξίδα, τη βάζουμε σε ένα επίπεδο και οριζόντιο μέρος. Μόλις σταματήσει να κινείται η βελόνα θα μας δείξει το Βορρά και το Νότο. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως να απομακρύνουμε από αυτή οτιδήποτε μπορεί να την αποπροσανατολίσει π.χ. μεταλλικά αντικείμενα, άλλους μαγνήτες, κινητά τηλέφωνα, κλπ. Τέλος, δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια και κεραίες.

Η περιφέρεια της πυξίδας (ανεμολόγιο) είναι κύκλος μοιρασμένος σε 360 μοίρες. Οι 360 μοίρες διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη οπότε το καθένα περιλαμβάνει 90 μοίρες. Το μηδέν του ανεμολογίου δείχνει το Βορρά. Το σημείο του ανεμολογίου που βρίσκεται αντίθετα στο βορρά δηλ στις 180 μοίρες είναι ο Νότος. 'Όταν βλέπουμε την πυξίδα και έχουμε απέναντι μας το Βορρά, δεξιά μας ακριβώς στην μέση στις 90 μοίρες είναι η Ανατολή και αριστερά στις 270 είναι η Δύση.

1. Φροντίστε τα φυτά και τον κήπο σας με πυξίδα τα άστρα

Δεν είναι λίγες οι φορές που παρά τις απόπειρες μας προς την κατεύθυνση ενός «πράσινου» σπιτιού, η προσπάθεια μας δεν ευδοκιμεί. Παρά την φροντίδα μας τα φυτά είτε μαραζώνουν, είτε αντιμετωπίζουν διαρκώς προβλήματα. Κι αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή σε κάποια σημεία του χώρου η κοσμική ενέργεια είναι εντελώς ακατάλληλη για την ανάπτυξη τους.

Αν λοιπόν έχετε διαπιστώσει ότι στο σπίτι ή τον κήπο σας, δεν «κάθονται» τα φυτά, το πρώτο που μπορείτε να κάνετε έχοντας εξαντλήσει πλέον κάθε δυνατότητα φροντίδας, είναι το να επιλέξετε με προσοχή το που θα τοποθετήσετε τις γλάστρες σας ή θα φυτέψετε τους επόμενους σπόρους.

Ο αριθμός-κλειδί για αυτήν την εβδομάδα είναι το 128 , η απόκλιση δηλαδή σε μοίρες της «γραμμής της Σελήνης». Παραδοσιακά, το φεγγάρι θεωρείται πολύ σημαντικό για την σπορά και την καλλιέργεια και η ενέργεια της Σελήνης συμβάλλει καταλυτικά στην σωστή ανάπτυξη τους.

Δοκιμάστε λοιπόν να αλλάξετε θέση στις γλάστρες, τοποθετώντας τις με αυτόν τον προσανατολισμό.

2. Οι ερωτικές γωνιές

Ίσως έχετε ήδη διαπιστώσει πως δεν έχετε την ίδια απόδοση στον έρωτα σε κάθε σημείο του σπιτιού σας. Μπορεί πάλι κάτι να μην «κάθεται», με αποτέλεσμα να ...κινδυνεύετε από ένα ξαφνικό «ξενέρωμα».

Αν λοιπόν θέλετε να πάτε ...στα σίγουρα στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην κουζίνα, στο λουτρό, στην ...ντουλάπα ή όπου αλλού οι ερωτικοί κραδασμοί «κτυπάνε κόκκινο», δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες της στήλης.

Οι αριθμοί-κλειδιά για αυτήν την εβδομάδα είναι το 339 και 241 . Η πρώτη τιμή σε μοίρες είναι της Αφροδίτης και η δεύτερη του Άρη. Η διαφορά μεταξύ τους είναι πως η γραμμή της Αφροδίτης ενδείκνυται για ...ήπιες ηδονές, αγκαλιές, φιλιά και τρυφερότητες που μπορεί να καταλήξουν στο ποθούμενο, ενώ αντίθετα η γραμμή του Άρη είναι κατάλληλη για πιο άμεσες ή «μπρουτάλ» καταστάσεις, με τον ...αστερίσκο μιας «μάχης» ή διεκδίκησης που έπεται ή προηγείται της όλης διαδικασίας.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε είτε την αγαπησιάρικη Αφροδίτη, είτε την ερωτική σφοδρότητα του Άρη, προσδοκώντας τα ..άριστα αποτελέσματα!

3. Βρείτε τις τυχερές γωνιές

Αν ψάχνετε ένα σημείο στο σπίτι ή το γραφείο, όπου θέλετε να καθίσετε έναν σημαντικό επισκέπτη από τον οποίο σκοπεύετε να ζητήσετε κάποια χάρη, αν θέλετε να καταστρώσετε τα επενδυτικά σας σχέδια ή απλά να συμπληρώσετε ένα ...δελτίο τζόκερ, έχοντας αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας, τότε τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα.

Ο αριθμός-κλειδί για αυτήν την εβδομάδα είναι το 344, η απόκλιση δηλαδή σε μοίρες της «γραμμής του Δία». Μπορείτε να την αναζητήσετε σε κάθε χώρο, συμπεριλαμβανομένων αυτών ενός ...καζίνο ή πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών (στοιχήματος, ΚΙΝΟ κλπ). Η έμπνευση σας θα είναι πολύ πιο εύστοχη!

4. Οι «γρουσούζικες» γωνιές

Σε κάθε χώρο υπάρχουν κάποιες «στείρες» περιοχές-γωνιές, που δεν ευνοούν την ανάπτυξη, την κερδοφορία, την απρόσκοπτη διασκέδαση και γενικά την εύκολη ροή της ενέργειας.

Αν θέλετε λοιπόν να αποφύγετε τις κακοτοπιές (κυριολεκτικά...) στο σπίτι ή το γραφείο σας, το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι το να επιλέξετε με προσοχή το που ...δεν θα κάθεστε για να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό σας, όπως επίσης -αναφορικά πλέον με τα τυχερά παιχνίδια- και το που δεν είναι σκόπιμο να κυνηγάτε την τύχη σας. Γιατί είναι ευνόητο πως μια τέτοια χωροθετική πρόνοια μπορεί να ληφθεί σε μια ρουλέτα, ένα πρακτορείο ή και σε ένα «πράσινο» τραπέζι.

Ο αριθμός-κλειδί της ...γκαντεμιάς για αυτήν την εβδομάδα είναι το 215 , η απόκλιση δηλαδή σε μοίρες της «γραμμής του Κρόνου». Παραδοσιακά, ο Κρόνος δεν θεωρείται τυχερός πλανήτης, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της χωροθεσίας. Αντίθετα όμως οι Κρόνιες γωνιές είναι ιδανικές για μελέτες και εργασίες που απαιτούν κόπο και χρόνο.

5. Οι υπόλοιπες πλανητικές γραμμές

Ήλιος: 310 (ζωτικότητα, ενέργεια)

Ερμής: 289 (γράψιμο, επικοινωνία)

Ουρανός: 52 (αλλαγές, ηλεκτρομαγνητικές ανωμαλίες)

Ποσειδώνας: 88 (ύπνος, χαλάρωση, διαλογισμός, καλλιτεχνικές δραστηριότητες)

Πλούτωνας: 131 (έρευνα, κρυμμένα αντικείμενα, κρύπτες)

Θυμίζω πως στην γραμμή του Άρη (241) δεν πρέπει να τοποθετείτε εύθραυστα αντικείμενα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved