Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/6
30_jun


Γενικό προφίλ

Σήμερα δεν αναζητάτε ...άλλοθι για να περάσετε καλά, αφού οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Το τρίγωνο του Ερμή με το Βόρειο δεσμό ευνοεί ταξίδια, μετακινήσεις και συζητήσεις μαζί με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Τέλος, μπορεί με τη Σελήνη στο Σκορπιό να «βγαίνουν» κάποιες αγωνίες αλλά συνάμα έχετε και... ισχυρές αντοχές.

ΚΡΙΟΣ

«Η ώρα της συνάντησης»

Με τον Ερμή στο Λέοντα οδηγείτε στης αγάπης τον δρόμο και το μόνο που σκέφτεστε είναι η χαρά και η ευτυχία που θα ζήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άγχη και φοβίες εξοστρακίζονται από την ασπίδα και τη δύναμη του έρωτα ενώ η είσοδος κάποιου προσώπου στη ζωή σας μπορεί να αποτελέσει θείο δώρο. Ίσως κερδίσετε κάποιο έπαθλο.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πολύς κόσμος»

Σήμερα, έχετε μια μεγάλη αγκαλιά για τα πρόσωπα που αγαπάτε και δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους είναι πολλά. Ευτυχείς στιγμές συνοδεύονται από ευχάριστες συζητήσεις ή όμορφες επισκέψεις που σας δίνουν την ευκαιρία να έχετε μια συναρπαστική μέρα. Η δημιουργική σας ικανότητα είναι ακατάπαυστη. Αξιοποιήστε τη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Χαρισματικοί»

Μπορεί οι λέξεις να ξεχνιούνται όμως εσείς πέρα από όμορφα λόγια δημιουργείτε και όμορφα συναισθήματα και για αυτό όλοι θέλουν να είναι κοντά σας. Η χάρη της Αφροδίτης ενισχύεται από τις γενναιόδωρες κινήσεις και μεγαλειώδεις ιδέες του Ερμή που σας κάνουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να βάλετε σημάδια για να μην χαθείτε, γιατί απλά δεν σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μήπως το παρακάνετε;»

Με τον Ερμή στο Λέοντα μπορεί η τσέπη σας να γεμίζει με χρήματα όμως η ανάγκη να εντυπωσιάσετε ή να επιδειχτείτε κινδυνεύει να σας αφήσει πανί με πανί. «Παν μέτρο άριστον»! Θυμηθείτε, εσείς είστε από τους οικονόμους του ζωδιακού. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους αισθάνεστε πως και δυο και τρεις ζωές να είχατε πάλι τον ίδιο έρωτα θα θέλατε να ζήσετε.

ΛΕΩΝ

«Κεφάτοι»

Με τον Ερμή στον πρώτο σας οίκο, η ζωή σας μόνο αδιάφορη δεν είναι, αντίθετα είναι γεμάτη από έρωτα και χαρά. Ίσως ξοδεύετε κάποια χρήματα παραπάνω όμως η υπερβολή για εσάς που κυλά στο αίμα σας είναι ουσιώδης για να νιώθετε πλούσιοι ψυχικά και συναισθηματικά. Σήμερα, τίποτα δεν θα είναι μια τυπική διαδικασία κι όλα θα σας ενθουσιάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Θαύματα»

Σήμερα, δεν αντέχετε την απουσία ενός προσώπου που επιθυμείτε πολύ και για αυτό διανύετε όλα τα χιλιόμετρα που χρειάζεται για να βρεθείτε κοντά του. Με τον Ερμή στον 12ο το άπιαστο μπορεί να γίνει όνειρο πραγματικό και τότε δεν θα σταματήσετε να επαναλαμβάνετε πόσο δίκιο είχατε που βαθιά μέσα σας το πιστεύατε ότι όλα γίνονται.

ΖΥΓΟΣ

«Χαμόγελα»

Ένα πρόσωπο έρχεται ακριβώς τη στιγμή που περιμένατε και αυτό σβήνει κάθε ανησυχία και αγωνία. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους οι πόρτες της καρδιάς σας είναι ανοιχτές σε ένα άτομο που ασχολείται με την εκπαίδευση, ζει στο εξωτερικό ή κάνει μακρινά ταξίδια. Ιδανική μέρα για να ζήσετε ευτυχείς στιγμές μαζί με άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κοντά στην εντός δύναμή σας»

Σήμερα ό, τι θελήσετε μπορείτε να το έχετε, αρκεί να το επιθυμείτε βαθιά μέσα σας και να έχετε πίστη στην εσωτερική σας δύναμη. Πολύ εύκολα μπορεί να κλείσετε το τηλέφωνο σε ένα άτομο που θέλει να σας επιβάλλει τις θέσεις του. Μα που πάει και αυτό; Με την Αφροδίτη στους Διδύμους ακόμα και τα λάθη μπορεί να αποτελέσουν ένα νέο δρόμο για να ταξιδέψετε στον κόσμο του έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Καρδιά χωρίς κλειδαριές»

Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται απέναντι όμως οι άλλοι είναι κοντά σας και είναι διατεθειμένοι να σας σταθούν όπως μπορούνε. Με τον Ερμή στο Λέοντα δεν σας νοιάζει ποιος έφταιξε αλλά πως μπορούν τα πράγματα να κυλήσουν καλύτερα. Ερωτικά, η καρδιά σας χτυπάει σαν τρελή ενώ εσείς χοροπηδάτε από χαρά για ένα νέο φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Στο μικροσκόπιο»

Σήμερα, αναλύετε τα υπέρ και τα κατά μιας φιλίας που σας προβληματίζει. Παράλληλα, με τον Ερμή στο Λέοντα φαίνεται να είστε σίγουροι για αυτά που νιώθετε και δεν διστάζετε να πείτε τι αισθάνεστε χωρίς φόβο και πάθος. Το καλό είναι ότι και στις πιο μαύρες στιγμές σας οι θετικές σκέψεις ξεπροβάλλουν και σας ωθούν να δείτε τη ζωή διαφορετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Διανοητικοί διασκεδαστές»

Κάποιους τους έχει πάρει από κάτω και εσείς καλείστε να τους ανεβάσετε τη διάθεση και να τους δείξετε αυτό που δεν μπορούν να δουν. Ίσως μόνο που είστε εκεί για αυτούς να είναι ήδη αρκετό αλλά εσείς δεν παραιτείστε από την προσπάθεια να κάνετε το κάτι παραπάνω. Με τον Ερμή στον 7ο ταξιδάκια και γνωριμίες ευνοούνται τα μάλλα.

ΙΧΘYΕΣ

«Πετώντας με νέα φτερά»

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό αισθάνεστε ότι μακριά από κάποιους δεν μπορείτε λεπτό. Παράλληλα, ένας εργασιακός οργασμός σας δίνει την ευκαιρία να αρχίσετε να πατάτε πιο γερά στα πόδια σας και να σκέφτεστε θετικά για μια πιο όμορφη και πλούσια ζωή. Το κλειδί της ευτυχίας σας είναι να αποφύγετε τις μεγάλες αναπολήσεις στο παρελθόν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved