Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/6
29_jun


Γενικό προφίλ

Μια ημέρα, όπου κυριαρχούν τα οικονομικά και τα υπαρξιακά θέματα. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό υπάρχει έντονα η ανάγκη να υπερπηδήσετε τα εμπόδια, ξεπερνώντας τις δυνατότητες σας. Από την άλλη, τα ερωτικά υπονοούμενα υποβόσκουν σε κάθε περίσταση ενώ η ικανότητα να εμβαθύνετε είναι πολύ μεγαλύτερη. Η αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα ενισχύει τον ερωτισμό αλλά και τις μηδενιστικές τάσεις, ενώ το εξάγωνο του Ερμή με το Δία είναι θετικό για νοητικές ασχολίες και ευχάριστες μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

«Αλλαγή τακτικής»

Κάποια οικονομικά θέματα μπορούν να έχουν μια καλή εξέλιξη ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα χρησιμοποιήσετε άλλα μέσα από τα συνήθη για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία ευνοεί μετακινήσεις για αναψυχή και διασκέδαση ενώ οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Οι γεννημένοι του 1989 θα βρείτε τις πληροφορίες που σας χρειάζονται.

ΤΑΥΡΟΣ

«Χίλιες και μια νύχτες»

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό έχετε χιλιάδες λόγους για να θέλετε να είστε μαζί με το ταίρι σας και να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί. Κάποιο ξαφνικό τηλεφώνημα ίσως αποτελέσει αφορμή για να πείτε πράγματα που ήταν καταχωνιασμένα στο ντουλάπι της λήθης. Ειδήσεις που αφορούν συγγενικά πρόσωπα ίσως σας κάνουν να ζηλέψετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα περάσετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κρατώντας τη σημαία της ανακωχής»

Ένας αγώνας επικράτησης διαδραματίζεται σήμερα στο χώρο εργασίας ενώ παράλληλα κάποιοι υφιστάμενοί σας ίσως ζητήσουν τη συμβουλή σας σε μια δύσκολη υπόθεση. Με τον κυβερνήτη σας σε εξάγωνο με το Δία βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα και η άποψη σας μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλλει στη δημιουργία ενός θετικού κλίματος. Οι γεννημένοι του 1985 θα έχετε την χαρά να δείτε μια ιδέα σας να λαμβάνει σάρκα και οστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έρως ανίκατε μάχαν»

Σήμερα, προστατεύετε την ερωτική σας ζωή ως κόρη οφθαλμού. Θέλετε να περάσετε προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας και τίποτα και κανένας δεν θέλετε να σας το χαλάσει. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με τις οικονομικές απολαβές σας ενώ δεν αποκλείεται να συνάψετε μια μυστική συμφωνία. Οι γεννημένοι του 1976 θα αντιδράσετε σε κάτι που θέλει να επιβάλει ένα μέλος της οικογένειάς σας.

ΛΕΩΝ

«Κινητή βιβλιοθήκη»

Η ευρυμάθεια σας μπορεί σήμερα να αποδειχθεί πολύ σημαντική για το πιο απλό έως το πιο σύνθετο θέμα. Παίρνετε με ευκολία κάποιες αποφάσεις ενώ μέσα στο χώρο του σπιτιού επικρατεί ένα κλίμα ευδιαθεσίας, καθώς οι συνθήκες ευνοούν ώστε οι συναισθηματικοί δεσμοί να γίνουν πιο συνεκτικοί. Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ίσως αγχωθείτε με κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1986 θα χαράξετε νέους στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δημόσιες σχέσεις»

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πολύ πιθανόν να καταφέρετε να πείσετε τους άλλους για τις προθέσεις σας και να περάσετε τα αιτήματα σας. Ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε με καλή διάθεση κάποιες «κακίες» ή αιχμηρές αντιδράσεις. Πολύ καλή μέρα για να συζητήσετε με πρόσωπα που έχουν διοικητικό πόστο. Οι γεννημένοι του 1981 θα κάνετε γνωριμίες με έντονα διανοούμενα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

«Με γεμάτο το ταμείο»

Ίσως σήμερα σας καταβληθούν οι αποδοχές σας ή λάβετε κάποια χρήματα που περιμένατε. Το εξάγωνο του Ερμή με το Δία ευνοεί μετακινήσεις μαζί με φίλους ενώ πολύ πιθανόν μέσω γνωστών να έχετε καλά νέα σχετικά με ένα θέμα που σχετίζεται με εκπαίδευση. Οι σχέσεις με άτομα που ιεραρχικά βρίσκονται πιο ψηλά από εσάς ίσως σας καταπιέσουν. Οι γεννημένοι του 1983 θα ακολουθήσετε το ρητό «η ισχύς εν τη ενώσει».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Βρείτε αυτά που σας ενώνουν»

Με τη Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ακμαίοι και ότι μπορείτε να αποδώσετε στο μάξιμουμ. Συζητήσεις με πρόσωπα που είναι επιφανή μπορούν να πάνε καλά, αν βρείτε κάτι για να συμφωνήσετε και δεν αναλωθείτε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Αισθηματικές προτάσεις μπορούν να έχουν τις απαντήσεις που επιδιώκετε. Οι γεννημένοι του 1976 θα δεχτείτε το τίμημα της επιτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ψάχνοντας το χαμένο θησαυρό»

Σήμερα, θέλετε να τελειώσετε από όλα και να έχετε το χρόνο να ερευνήσετε ή να ασχοληθείτε με πράγματα που σας προσφέρουν ψυχική χαρά και ικανοποίηση. Οικονομικά νιώθετε ότι αντιμετωπίζετε ένα Γολγοθά που όμως σύντομα θα έχει τέλος, αφού κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας για να τελειώσει. Ευχάριστα νέα μπορεί να έχετε από ένα συνεργάτη ή ένα πελάτη. Οι γεννημένοι του 1971 θα ζητήσετε από κάποιον να σας εκπροσωπήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ουδέν κακό αμιγές καλού»

Συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα αποτελούν ευκαιρία για να αρχίσει ένας νέος κύκλος σε μια σχέση. Παράλληλα, συζητήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα μπορούν να πάνε καλά και να έχουν θετικό απόηχο στον τρόπο που εργάζεστε. Βαθυστόχαστα νοήματα θα σας βάλουν σε μια διαδικασία σκέψης και συλλογισμού. Οι γεννημένοι του 1974 θα νιώσετε ότι χρειάζεστε νέα πρότυπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Έκπληξη!»

Η καθημερινότητά σας δεν είναι αβάσταχτη, δεν όμως και εύκολη και αυτό γιατί κάποια λάθη του παρελθόντος χτυπάνε την πόρτα του παρόντος, φέρνοντας τις συνέπειες και αναζητώντας ευθύνες. Το θετικό είναι ότι δεν είστε από αυτούς που τρομάζουν αλλά από εκείνους που θα δώσουν την απρόβλεπτη λύση. Καλή μέρα για ταξιδάκι αναψυχής με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1975 θα κινηθείτε πιο γρήγορα από όσο οι άλλοι υπολογίζουν.

ΙΧΘYΕΣ

«Πολύ κακό για το τίποτα»

Σήμερα, ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε πρόσωπα που αγαπάτε θα σας ωθήσει να διαφοροποιήσετε τη στάση σας απέναντί τους. Παράλληλα, κάποιες ευχάριστες ειδήσεις από το χώρο της δουλειάς σας επιτρέπουν να κάνετε το πρώτο βήμα για κάτι καινούργιο. Μπορεί κάποιοι να καυχηθούν για τις επιτυχίες τους αλλά αυτό, όχι μόνο δεν θα σας ενοχλήσει, αλλά θα το επιβραβεύσετε. Οι γεννημένοι του 1978 θα θαυμάσετε το καλό γούστο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved