Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/6
28_jun


Γενικό προφίλ

Εάν θέλετε να πάτε κομμωτήριο, να κλείσετε ημερομηνία γάμου και να αγοράσετε είδη διακόσμησης ή καλλωπισμού καλό θα ήταν να το κάνετε πριν τις 11 το πρωί για να μην τρέχετε μετά και αναρωτιέστε, τι πήγε στραβά. Διότι η Σελήνη στο Ζυγό, η οποία σχετίζεται με όλα αυτά, θα είναι κενή πορείας μέχρι αργά τη νύχτα, οπότε και θα περάσει στον παθιασμένο Σκορπιό. Τι μπορείτε να κάνετε πέρα από το να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας κομεντί, να χορέψετε, να συμμετάσχετε σε μια ομαδική ψυχοθεραπεία κυριολεκτικά ή μεταφορικά; Ότι θέλετε, αρκεί να μην συνδέεται με σημαντικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

«Όλα παίζονται»

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας είστε ανάμεσα σε μια σειρά από διλήμματα που αφορούν το τι μέλλει γενέσθαι σε μια σχέση. Δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τις προθέσεις του άλλου για αυτό σε κάθε περίπτωση, πριν δράσετε, θα πρέπει να έχετε σε ετοιμότητα το σχέδιο Β΄. Πολύ πιθανόν να θέλετε να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας αλλά κάποια απρόοπτα γεγονότα να σας προλάβουν. Οι γεννημένοι του 1972 θα κάνετε νέους φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

«Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»

Οι σχέσεις με άτομα που συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση σας ανησυχούν και νιώθετε ότι πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Παράλληλα, σήμερα οι πολιτισμένοι σας τρόποι μπορούν να σας βγάλουν από μια δυσχερή θέση μέσα στο χώρο της εργασίας. Με την Αφροδίτη στον 2ο θέλετε να κάνετε κάποια πράγματα με εξαιρετικό τρόπο που για εσάς ισοδυναμεί με ευχαρίστηση συν κέρδος. Οι γεννημένοι του 1987 θα χρησιμοποιήσετε κάποια τεχνική για να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Με εφηβική διάθεση»

Με την Αφροδίτη στον 1ο δεν αρνείστε να μεγαλώσετε αλλά σίγουρα κάνετε ότι μπορείτε για να δείχνετε πιο νέοι, δροσεροί και κινητικοί. Οι κανόνες δεν είναι για εσάς και ως εκ τούτου ίσως δεν ενοχληθείτε και τόσο, που κάποιοι δεν θα κρατήσουν το λόγο τους όσον αφορά κάποιες εξόδους ή συναντήσεις. Αισθηματικά, δεν σας ενδιαφέρει τόσο να κερδίσετε κάτι όσο να παίξετε και αυτό προϋποθέτει εγκεφαλική επικοινωνία για εσάς. Οι γεννημένοι του 1975 θα αισθανθείτε το μυαλό σας σαν ένα κρουνό ιδεών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ενδοοικογενειακές ιστορίες»

Οι οικογενειακές σχέσεις μπορούν σήμερα να αποτελέσουν το αντικείμενο της άτυπης ψυχοθεραπείας που σας παρέχει ένα συγγενικό ή κοντινό πρόσωπο. Αναμφισβήτητα, είναι μια μέρα που δεν θα νιώσετε ανία, καθώς το σπίτι σας είτε θα φιλοξενεί κάποιους ή θα δεχτεί απρόσκλητες επισκέψεις. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με το παρελθόν και την ιστορία μιας υπόθεσης. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως συγκρουστείτε με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΛΕΩΝ

«Δύσκολη επικοινωνία»

Όσο και αν δεν σας αρέσει σήμερα θα αντιληφθείτε ότι η αχαριστία είναι μέρος της ζωής, καθώς εκείνοι που θα έπρεπε να σας ευγνωμονούν όχι μόνο ξεχνούν το πόσο τους έχετε βοηθήσει αλλά σας γυρνούν επιδεικτικά την πλάτη. Με τον Ερμή στον πρώτο είναι μια καλή ευκαιρία για να διαλέξετε φίλους που θα αξίζουν να τους αγαπάτε όπως τον εαυτό σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα συμβουλέψετε τους άλλους να κάνουν αυτό που θέλουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Μέχρι τελικής πτώσης»

Γνωρίζετε καλά πως με τον Άρη στον πρώτο οίκο κάποια από αυτά για τα οποία αγωνίζεστε ίσως είναι αδύνατα όμως εσείς συνεχίζετε γιατί έτσι νιώθετε ότι γίνεστε καλύτεροι σε αυτά. Σε οικονομικά θέματα δεν θα πρέπει να λειτουργήσετε παρορμητικά γιατί το «γρήγορα» δεν συνεπάγεται και «σωστά». Επαγγελματικές επαφές μπορούν να πάνε καλά, αρκεί να μην περιλαμβάνουν οικονομικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι του 1987, κοιτάξτε μπροστά γιατί εκεί βρίσκετε το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

«Στην τραμπάλα τα ενδιαφέροντά σας»

Σήμερα, επιθυμείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να κάνετε κάτι που είναι για εσάς πρωταρχικής σημασίας αλλά πολύ σύντομα οι προτεραιότητές σας μπορεί να αλλάξουν. Θέματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη θα έχουν περισσότερο από το χρόνο σας αλλά και την κύρια προσοχή σας. Αισθηματικά, θα αντιληφθείτε ότι δεν πρέπει να περιμένετε να ωριμάσουν κάποιες καταστάσεις αλλά να κουνήσετε το δέντρο για να «πέσουν». Οι γεννημένοι του 1986, δεν θα αφήσετε κανέναν «φίλο» να σας κοροϊδέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Η τύχη είναι τυφλή αλλά όχι αόρατη»

Εξετάζοντας προσεκτικά και διερευνητικά και την πιο τρελή ή ενθουσιώδη οικονομική πρόταση, μπορείτε να βρείτε όχι μόνο σημεία ενδιαφέροντος αλλά και κέρδους. Με τον Ερμή στον 10ο κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του και για αυτό όλοι προστρέχουν σε σας που είσαστε οι ειδικοί σε ό, τι και αν τους απασχολεί. Ερωτικά, η καλή επίδοση για εσάς δεν είναι θέμα προετοιμασίας είναι έμφυτο ταλέντο. Οι γεννημένοι του 1978 ίσως «θολωθείτε» από μια ακόρεστη επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ισχύς»

Με τον Ερμή στον Λέοντα όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και δρόμος για θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, το δημόσιο ή το εξωτερικό. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας δίνει όσες δικαιολογίες θέλετε για να φλερτάρετε, να ερωτοτροπήσετε και να ξεκινήσετε ένα ερωτικό παιχνίδι και όπου βγάλει. Σήμερα, αν έχετε συμφωνήσει με φίλους να περάσετε χρόνο μαζί ίσως κάτι αλλάξει. Οι γεννημένοι του 1989 θα αποφύγετε ανθρώπους με ψυχρή έκφραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Αλλιώς τα είχα φανταστεί»

Σήμερα, αισθάνεστε ότι κάποια πράγματα δεν ταιριάζουν στην εικόνα που είχατε φανταστεί για την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών υποθέσεων. Παράλληλα, κάποια παιχνίδια εξουσίας όσον αφορά κάποια χρήματα που περιμένετε ίσως σας ωθήσουν να γίνετε πιο αυστηροί απέναντι σε κάποιους. Με την Αφροδίτη στον 6ο η καθημερινότητα σας πέρα από πιο ενδιαφέρουσα γίνεται και πιο άνετη. Οι γεννημένοι του 1987 δεν θα σταματήσετε να κάνετε πετάλι μέχρι να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η ανατροπή καραδοκεί»

Μπορεί με την Σελήνη στον 5ο να έχετε ανάγκη να διασκεδάσετε, να απολαύσετε κάποιες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα ή ευχάριστες ενασχολήσεις, εντούτοις ίσως κάτι δεν αξιολογήσετε σωστά και χρειαστεί να μεταθέσετε ή να αναβάλλετε μια δραστηριότητα. Με τον Ερμή στον 7ο η επικοινωνία με κάποιους μπορεί να σας ευχαριστήσει αλλά ενδέχεται να φέρει και ισχυρές ρήξεις με πρόσωπα που θέλουν να επιβάλλουν τα θέλω τους. Οι γεννημένοι του 1971 θα είστε οι πρώτοι που δοκιμάσετε κάτι νέο.

ΙΧΘYΕΣ

«Όταν ψάχνεις, βρίσκεις»

Σήμερα, νιώθετε ότι για να καταφέρετε κάτι αξιόλογο θα πρέπει πρώτα να κάνετε μια σειρά από προσπάθειες που ούτε θα δει ούτε θα εκτιμήσει κανένας περάν του εαυτού σας. Με τον Ερμή στον Λέοντα όσον αφορά εργασιακά ζητήματα, πέρα από τη δική σας γνώμη και τη γνώμη των άλλων, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας την πιο ορθή. Οικογενειακές χαρές μέσα από νεαρότερα πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1985 είναι σημαντικό να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αδιαφορία και την αναισθησία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved