Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/6
27_jun


Γενικό προφίλ

Η ανάγκη να βρεθείτε με τους άλλους, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και να βρείτε ίσως και τη χρυσή τομή σε ένα θέμα που σας απασχολεί είναι αρκετά έντονη με την κοινωνική και εξισορροπητική Σελήνη στο Ζυγό. Ωστόσο η διαπραγμάτευση των σχέσεων σας ενδέχεται να μην διεξαχθεί σε άριστο κλίμα, τουναντίον να προκύψουν εντάσεις και διαξιφισμοί. Η Αφροδίτη μπαίνει σε ορθή φορά και έτσι πλέον οι οικονομικές και οι αισθηματικές υποθέσεις ξεμπλοκάρουν προς... πάσα κατεύθυνση, είτε σας αρέσει, είτε όχι!

ΚΡΙΟΣ

«Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό»

Με τη Σελήνη στο Ζυγό δεν είναι και τόσο εύκολο να αποδεχτείτε κάποιες σχέσεις έτσι όπως είναι και ως εκ τούτου δοκιμάζετε να προτείνετε ιδέες και λύσεις. Ωστόσο, οι άλλοι δύσκολα θα δουν τις καλές προθέσεις σας και ίσως να σας κατηγορήσουν ότι τους σκάβετε τον λάκκο. Αισθηματικά, όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία ανεβαίνει και η ερωτική διάθεση. Οι γεννημένοι του 1987 θα ξανανιώσετε ερωτευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

«Συνεργασία για το κοινό καλό»

Με την Αφροδίτη σε ορθή φορά μπορείτε πλέον να κάνετε έστω και έναν πρόχειρο προϋπολογισμό και αυτό σας φτιάχνει τη διάθεση. Η Σελήνη στο Ζυγό θα σας βοηθήσει μέσα από κάποια προβλήματα στο χώρο εργασίας να αποδείξετε ότι οι άλλοι μπορούν να υπολογίζουν στη δική σας συμπαράσταση. Το πείσμα και η ζήλια ίσως κάνουν την εμφάνιση τους στα ερωτικά σας. Οι γεννημένοι του 1972, αποφύγετε να συγκρίνεστε με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεξιοτέχνες της κωλοτούμπας»

Με τη γνωστή σας αέρινη διάθεση καταφέρνετε να προσαρμόσετε κάποιες συνθήκες στα δικά σας μέτρα και να πετύχετε αυτό που θέλετε. Μπορεί κάποιοι με στεντόρεια φωνή να αντιτάσσονται στα θέλω σας όμως εσείς καταφέρνετε να τους αλλάξετε γνώμη ή να συμφωνήσουν, χωρίς να το καταλάβουν. Μια όμορφη μέρα για να βγείτε, να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ή να κάνετε κάτι με τα παιδιά ή το σύντροφο. Οι γεννημένοι του 1972 αισθάνεστε ότι ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ο δρόμος ανοίγει»

Είναι ποικίλα αυτά που σας απασχολούν και πολλοί αυτοί που εμπλέκονται στα εν λόγω θέματα. Η παρουσία του Δία στον 12ο θα καταφέρει να κάνει το θαύμα του και να σας προσφέρει τη ψυχική ηρεμία και κάλυψη που έχετε ανάγκη. Παράλληλα με την ορθοδρόμηση της Αφροδίτης αισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις μπορούν να προχωρήσουν απρόσκοπτα. Οι γεννημένοι του 1963 θα δεχτείτε τη βοήθεια μιας νεαρότερης γυναίκας.

ΛΕΩΝ

«Επικοινωνία μετ' εμποδίων»

Έχετε μεγάλη ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους άλλους αλλά οι συνθήκες δεν ευνοούν ή τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμείτε. Με τον Ερμή στο δικό σας ζώδιο, θα βρείτε τρόπο για να γίνουν κάποια πράγματα όπως πιστεύετε ότι πρέπει ενώ δεν αποκλείεται να προβείτε και σε κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού. Μια φίλη ίσως σας κάνει κάποιο αισθηματικό «κονέ». Οι γεννημένοι του 1971 ίσως γίνετε ο ήρωας στη ζωή κάποιου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Οικονομικές αδικίες»

Οι ανάγκες των άλλων φαίνονται σήμερα να υπερτερούν και αυτό δεν σας αρέσει καθόλου διότι έχει άμεσο αντίκτυπο στα ισχνά οικονομικά σας. Από την άλλη, μετακινήσεις και ειδοποιήσεις που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα. Χαλαρώστε και δείτε πως μπορείτε να βρείτε τα πατήματα σας με ηρεμία και νηφαλιότητα. Οι γεννημένοι του 1972 θα κάνετε μια συζήτηση σε στενό κύκλο.

ΖΥΓΟΣ

«Ανάγκη για αρμονία και ομορφιά»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο θέλετε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εμφάνιση σας, να ασκηθείτε και να βρείτε χρόνο για εσάς. Μπορεί οι απαιτήσεις της ημέρας να μην βοηθούν τα προσωπικά σας σχέδια αλλά δεν το βάζετε κάτω. «Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι». Πρόσωπα που ασχολούνται με τη δικηγορία, τη διδασκαλία ή τον αθλητισμό θα σας γοητεύσουν. Οι γεννημένοι του 1991 θα πλεύσετε σε πελάγη ευτυχίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα»

Σήμερα, θα καταφέρετε να μην πέσετε στο λάκκο των λεόντων γιατί θα αντιληφθείτε πως κάποιοι υποκρίνονται με ευκολία ενώ απαντούν με υπεκφυγές. Η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης σας επιτρέπει να συνεχίσετε ένα μυστικό ρομάντζο ή να κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες, χωρίς μπρος – πίσω. Επαγγελματικά ταξίδια είναι πολύ πιθανά. Οι γεννημένοι του 1989 θα συγκρουστείτε με τις αποφάσεις μιας ομάδας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τα αγαθά κόποις κτώνται»

Με τον Άρη στην Παρθένο αισθάνεστε ότι τραβάτε του «λιναριού τα πάθη» στον τομέα της εργασίας αλλά είστε διατεθειμένοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να ξεπεράσετε κάθε αντιξοότητα και να βγείτε νικητές. Από την άλλη κάποιες προτάσεις από φίλους, αν και σας αρέσουν, ίσως δεν μπορέσετε να ανταποκριθείτε στην ώρα ή με τον τρόπο που θα θέλατε. Οι γεννημένοι του 1981 θα προχωρήσετε σε έναν χωρισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φωτιά στα μπατζάκια τους»

Δεν έχετε χρόνο για να περιμένετε κάποιοι να αποφασίσουν πως θα στηθεί κάτι που θα έπρεπε να έχει τελειώσει... εχθές. Ως εκ τούτου, δεν βλέπετε με καλό μάτι κάποιες καθυστερήσεις και ίσως -χωρίς να το θέλετε- κάνετε τη ζωή των άλλων ποδήλατο για να μην το κάνει κάποιος άλλος στη δική σας. Ίσως χαλάσετε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζετε για ρούχα ή διακοπές. Οι γεννημένοι του 1972 ερευνήσετε κάποιες υποψίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Με βάρκα την ελπίδα»

Θέματα που αφορούν τις διακοπές, την αισθηματική ζωή και τον ελεύθερο χρόνο σας απασχολούν μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, καθώς πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις ή συνεννοήσεις που για κάποιο λόγο δεν αποδεικνύεται και το πιο εύκολο πράγμα σήμερα. Η πεισματική άρνηση κάποιων αντισταθμίζεται από την αφοσίωση και το ζήλο που δείχνουν κάποιοι άλλοι. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως αποκρύψετε κάποιες σημαντικές πληροφορίες.

ΙΧΘYΕΣ

«Ερωτική ένταση»

Με την όμορφη και συντροφική Σελήνη στο Ζυγό η επιθυμία για στιγμές πάθους και ερωτικής έντασης ξεπροβάλλει δειλά – δειλά. Συζητήσεις για θέματα εργασίας από άλλους αντιμετωπίζονται με υπεροψία και από άλλους με έμπρακτο και θερμό ενδιαφέρον. Οι υπερβολές και οι ακρότητες αν και θα σας προβληματίσουν, εν τούτοις θα καταφέρετε να τις διαχειριστείτε άψογα. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως αλλάξετε έπιπλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved