Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/6
26_jun


Γενικό προφίλ

Η Σελήνη λίγο πριν μας αποχαιρετίσει από το ζώδιο της Παρθένου μας ωθεί να κάνουμε ένα check up, προκειμένου να ελέγξουμε, εάν όλα κυλάνε όπως πρέπει, δηλαδή σαν ελβετικό ρολόι. Από το μεσημέρι μέχρι και αργά το απόγευμα, θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε ό, τι δουλειές κάνετε αυτές τις ώρες ίσως για κάποιον λόγο δεν εξελιχθούν όπως υπολογίζετε. Ραντεβού με γιατρούς ίσως αναβληθούν ενώ εργασίες τακτοποίησης θα μείνουν στη μέση. Από το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό και θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με... τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

ΚΡΙΟΣ

«Πολύ δουλειά»

Η σημερινή μέρα είναι έντονη με πολλές εργασίες να περιμένουν σε σειρά προτεραιότητας για να «εξυπηρετηθούν». Γεννημένοι για να μάχεστε, τα βγάζετε μια χαρά πέρα ενώ συγχρόνως κάνετε κάποιες απαραίτητες υποδείξεις στους υφισταμένους σας, προκειμένου κάποιες εργασίες να ολοκληρωθούν στην ώρα τους. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα ευνοεί να βγάλετε τα εισιτήρια των διακοπών σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

«Τι θα γίνει;»

Ερωτηματικά σας δημιουργεί η σημερινή μέρα, καθώς κάποια ζητήματα δεν μπορούν να προχωρήσουν, εάν δεν λάβετε κάποιες απαντήσεις που καθυστερούν. Ζητήματα που αφορούν παιδιά ίσως σας δημιουργήσουν άγχος ή εκνευρισμό. Μετακινήσεις σε χώρους που έχετε ξαναεπισκεφθεί μπορούν να σας χαρίσουν νέους φίλους και ευχάριστες στιγμές. Οι γεννημένοι του 1973 θα ξαναβγείτε με έναν πρώην σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Καλή θέληση υπάρχει»

Πολύ πιθανόν κάποιοι φίλοι να προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν σε κάποιες εργασίες ή διευθετήσεις που αφορούν το σπίτι σας ή κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Αισθηματικά, ανοίγετε κάποιες παρενθέσεις, προκειμένου να δώσετε χώρο και χρόνο και σε κάποιες ιστορίες που μέχρι τώρα είχαν μείνει «αδιάβαστες». Πιθανές συναντήσεις με άτομα που έχουν ισχύ ή είναι σημαντικά για εσάς. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε αγωνία για ένα θέμα που αφορά το σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η αναστήλωση μιας σχέσης»

Μεταξύ σφύρας και άκμονος βρίσκεστε σήμερα όσον αφορά σχέσεις και επαφές με άτομα που κάνετε παρέα ή ανήκουν στο στενό οικογενειακό σας κύκλο. Κάποιοι ίσως σταθούν σε κάποιες λεπτομέρειες για να αποδείξουν ότι είστε λάθος απέναντί τους. Παρόλο που θα πικραθείτε και πιθανόν να χάσετε την ψυχραιμία σας, θα θελήσετε να βρεθεί τρόπος να αποκατασταθεί η σχέση σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να αυξήσετε τις πηγές των εισοδημάτων σας.

ΛΕΩΝ

«Μεγαλειώδεις ιδέες»

Από σήμερα ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και η ανάγκη να δημιουργήσετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εκφράζουν θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Αν μάλιστα καταφέρετε τις απόλυτες απόψεις σας να τις χρησιμοποιήσετε -όχι για να επιβληθείτε στους άλλους άλλα για να κάνετε με σιγουριά νέα ξεκινήματα- τότε όλα θα πάνε κατ' ευχήν. Οι γεννημένοι του 1986 μπορεί να αγωνιάτε για το πώς θα τα βγάλετε πέρα αλλά αυτό δεν κρατάει για πολύ γιατί είστε από τη φύση σας αισιόδοξοι και έχετε πίστη στο θετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Όλα επάνω σας»

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις αναστατώνουν το πρόγραμμά σας και δεν έχετε χρόνο να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Αν και αρχικά μπορεί να γίνετε έξαλλοι που δεν έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, στη συνέχεια θα αξιοποιήσετε το χάρισμα της οργάνωσης για να βρείτε τον τρόπο να γίνετε πιο λειτουργικοί στις νέες συνθήκες. Ένα φλερτ στο χώρο της εργασίας σας θα γίνει πιο έντονο. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες μυστικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

«Δειλά χαμόγελα ευτυχίας»

Άλλη μία μέρα που αισθάνεστε ότι εσείς θα πρέπει να επωμιστείτε τα λάθη των άλλων και να πιεστείτε τόσο συναισθηματικά όσο και ψυχικά, προκειμένου να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Ευτυχώς, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα και έτσι μέσα από τις επαφές σας με φίλους και γνωστούς, αρχίζετε να σκέφτεστε πιο θετικά και να μην βλέπετε μόνο τις μικρές μαύρες πινελιές στο χρωματιστό πίνακα της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως κάνετε μια αισθηματική γνωριμία σε κάποιο χώρο εκπαίδευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ερωτικός παράδεισος»

«Εν κρυπτώ και παραβύστω» κινείστε σήμερα όσον αφορά αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Η πολυχρωμία της αισθηματικής σας ζωής σας κάνει ευτυχισμένους ενώ παράλληλα μπορείτε να ζείτε με έναν τρόπο που σας αρέσει, χωρίς να το κοινοποιείτε στους άλλους. Στα οικονομικά σας, αντιπαρέρχεστε κάποιες καθυστερήσεις με τη βοήθεια των συνεργατών σας. Οι γεννημένοι του 1982 θα μάθετε πράγματα που ναι μεν γνωρίζατε αλλά δεν ξέρατε τις λεπτομέρειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αμέσως τώρα»

Σήμερα, πατάτε πόδι, προκειμένου κάποιες εργασίες να ολοκληρωθούν και να μπορούν να παρουσιαστούν στους ανωτέρους σας όσο γίνεται πιο γρήγορα. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους πολύ πιθανόν κάποιο γυναικείο πρόσωπο να προσπαθήσει να σας πάρει τον αέρα με τρόπο ευέλικτο και έξυπνο, γεγονός που θα αργήσετε να αντιληφθείτε. Οι γεννημένοι του 1983 θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκπαιδευτικές ενασχολήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πότε θα πληρωθώ;»

Με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα ανοίγει μια περίοδος που το νου σας θα κατακλύζουν σκέψεις, σχετικά με κάποια έξτρα χρήματα που περιμένετε αλλά και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που θέλετε να καλύψετε. Αισθηματικά, αισθάνεστε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, καθώς κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις δεν σας δίνουν μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Οι γεννημένοι του 1987 θα εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας με περισσότερες επαφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Οικονομικές δυσκολίες»

Μπορεί τα οικονομικά σας να περνούν δια πυρός και σιδήρου όμως η ψυχική σας δύναμη είναι μεγάλη και καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η είσοδος του Ερμή στο Λέοντα έρχεται να ενισχύσει τη θετική επικοινωνία με κάποια πρόσωπα και να ρίξει φωτιά σε κάποιες άλλες που ούτως ή άλλως τα σημεία στα οποία συγκλίνετε είναι ανύπαρκτα. Οι γεννημένοι του 1989 θα δεχτείτε κάποιοι περικοπή ή μείωση στο μισθό σας.

ΙΧΘYΕΣ

«Στον πυρετό των εργασιακών εξελίξεων»

Η εργασία έρχεται να απασχολήσει μεγάλο μέρος της σκέψης σας ενώ η καθημερινότητά σας θα περιέχει περισσότερες μετακινήσεις και επαφές με πρόσωπα νεότερα ή ανέμελα. Αν και σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γίνετε πυρ και μανία με μια ασυνέπεια ή άκομψη κίνηση κάποιου, ωστόσο θα θελήσετε να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας στην έναρξη κάποιων ευχάριστων πραγμάτων οπότε γρήγορα η ένταση θα καταλαγιάσει. Οι γεννημένοι του 1972 ίσως κάνετε την «παραμάνα» σε μικρά παιδιά ή ηλικιωμένους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved