Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/6
25_jun


Γενικό προφίλ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Σελήνη που ...διψά για δουλειά και οργανώνει τη μέρα σας με τέτοιο τρόπο ώστε όλα να δουλέψουν ρολόι, είτε σας αρέσει είτε ...όχι! Παράλληλα, ο πληθωρικός Δίας συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και ως εκ τούτου μπορεί όλα να τα βλέπετε όμορφα και ιδανικά, κάτι πολύ καλό αρκεί να μην υπογράψετε συμφωνίες και να μη πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ

«Δεν είναι όλα θέμα νίκης»

Σήμερα, η δουλειά έχει προτεραιότητα ενώ σχέσεις με υφισταμένους ίσως σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Πείτε αυτά που θέλετε χωρίς όμως να βγείτε εκτός εαυτού. Νεαρότερα μέλη της οικογένειας σας ίσως σας επισκεφθούν ή σας ζητήσουν κάποια χάρη. Αισθηματικά, φαίνεται να αλλάζετε μυαλά και να ξεχνάτε τα παλιά αλλά για πόσο; Οι γεννημένοι του 1989 θα ασχοληθείτε με κάποιο άθλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πληροφορίες»

Η Σελήνη φιλοδοξεί να στρέψει το ενδιαφέρον σας σε δραστηριότητες μέσα από τις οποίες νιώθετε και χρήσιμοι και χαρούμενοι. Ταυτόχρονα, ίσως σήμερα χρειαστεί να κάνετε κάποια τηλέφωνα ή μετακινήσεις για να βοηθήσετε ή να εξυπηρετήσετε άτομα της οικογένειά σας. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε επισκέψεις ή μηνύματα από πρόσωπα που είχατε χαθεί. Οι γεννημένοι του 1987 θα κυνηγήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Φθορές και επισκευές»

Η οικογένεια σας θέλει να την βάλετε πάνω από όλους και από όλα. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά τουλάχιστον είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε. Κάποιες ζημιές στην οικία θα απαιτήσουν να δράσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα για να μην έχετε απώλειες. Αισθηματικά, εκεί που πιστεύετε ότι ξέρετε τι θέλετε εκεί το σκηνικό αλλάζει. Οι γεννημένοι του 1974 θα σηκώσετε τα χέρια σε μια κατάσταση που δεν προχωράει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μην περιμένετε... δράστε»

Η καριέρα σας βρίσκει εμπόδια σε πρόσωπα και σε καταστάσεις που δεν σας πάνε με τίποτα. Την απογοήτευση ακολουθεί το πείσμα και αποφασίζετε να δράσετε, να ζητήσετε συμβουλές και να πάρετε γνώμες από πρόσωπα που γνωρίζετε καλύτερα. Κάποια κουτσομπολιά που αφορούν την αισθηματική σας ζωή θα φτάσουν μέχρι και τα αυτιά σας. Οι γεννημένοι του 1981 δεν θέλετε να πείτε αντίο σε μια σχέση που σας πληγώνει.

ΛΕΩΝ

«Ανανέωση»

Τον ενδεχόμενο να απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους ή κάποιες παρέες είναι πολύ πιθανόν, καθώς νιώθετε ότι θέλετε προσωπικό χρόνο για να διευθετήσετε σημαντικά ζητήματα σας. Κάποιοι θα καταλάβουν και κάποιοι θα θυμώσουν. Σε κάθε περίπτωση δείξτε κατανόηση και συνάμα μην υποχωρήσετε στην ανάγκη να οργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας. Οι γεννημένοι του 1983 θα δώσετε πολλά σε ένα πρόσωπο που δεν το αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή»

«Λίγο πριν πετάξετε για αλλού»

Δεν θέλετε να χάσετε τη βολή σας και για αυτό αρνείστε ή καθυστερείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές που είναι επιβεβλημένες. Πρόσωπα από το χώρο της δουλειάς δεν πρόκειται να δείξουν κανένα ενδιαφέρον για αρνητικά σχόλια ατόμων που δεν έχουν γνώσεις αλλά για τα αποτελέσματα της εργασίας σας. Ίσως δηλώσετε συμμετοχή για μια νέα θέση εργασίας. Οι γεννημένοι του 1971 θα αντιληφθείτε ότι δεν έχει νόημα να λυπάστε για κάτι που τελείωσε.

ΖΥΓΟΣ

«Προχωρήστε στις πράξεις»

Όσο και να μιλάτε για τα παράπονα που έχετε από κάποιους δεν μπορείτε να βρείτε την ησυχία σας. Συνεχώς επαναλαμβάνονται τα λόγια τους στο μυαλό σας και ο θυμός σας μεγαλώνει. Αντιμετωπίστε ανοιχτά πρόσωπα που με τα σχόλια τους σας πληγώνουν και μην περιμένετε να λυθεί το πρόβλημα δια μαγείας. Μια γυναίκα από το παρελθόν θα επικοινωνήσει μαζί σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Θέλετε να σοκάρετε»

Σήμερα, δεν θα διστάσετε να τσακωθείτε και να πείτε τα πράγματα έξω από τα δόντια σε πρόσωπα που τόσο καιρό τα καλύπτετε με την ανοχή σας και εκείνα συνεχώς είναι δυσαρεστημένα. Κάποιοι ίσως σας κατηγορήσουν για αρχομανία, γεγονός που αντί να σας ενοχλήσει θα σας χαροποιήσει. Μια μέρα που οι άλλοι θα μείνουν άφωνοι από τις απρόβλεπτες αντιδράσεις σας. Οι γεννημένοι του 1971 θα προσπαθήσετε να νουθετήσετε τους άλλους σε θέματα υγείας και καλύτερης ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Αλληλεγγύη»

Σήμερα, συντονίζεστε νοητικά και ψυχικά με πρόσωπα που αντιμετωπίζετε ένα κοινό πρόβλημα. Η αμοιβαία υποστήριξη και κατανόηση σας επιτρέπει να νιώθετε καλύτερα και να ελπίζετε σε κάτι όμορφο. Μέσα στη σχέση θέλετε να ακούσετε και να πείτε κάτι καινούργιο και να σταματήσετε να τριγυρνάτε στα παλιά. Στο χέρι σας είναι. Οι γεννημένοι του 1981 θα νιώσετε την καρδιά σας να ξανά ...κτυπά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Τεστ»

Σήμερα, θέλετε να τεστάρατε πως κάποιοι συνεργάτες επικοινωνούν μεταξύ τους, προκειμένου να βγάλετε συμπεράσματα που σχετίζονται με την απόδοσή τους. Ίσως ενοχληθείτε από κάποιες διαπιστώσεις και είναι πολύ πιθανόν να προβείτε σε ενέργειες που σε κάποιους θα στοιχίσουν. Παράλληλα, αν και έχετε την εντύπωση ότι ένα πρόσωπο είναι με το μέρος θα αντιληφθείτε πως δεν είναι έτσι. Οι γεννημένοι του 1961 θα στείλετε κάποια έγγραφα στο εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αντιτιθέμενα συμφέροντα»

Σήμερα, αναλαμβάνετε ρόλο διαιτητή και εξισορροπητή σε επαγγελματικές σχέσεις που όχι μόνο φθίνουν αλλά κινδυνεύουν να χαλάσουν. Παράλληλα, ίσως το ταίρι σας έρθει σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογένειάς σας και έρθετε σε πραγματικά δύσκολη θέση. Οικονομικές διαφορές με άτομα που συνεργάζεστε ή είχατε κάποια σχέση στο παρελθόν ξαναέρχονται στο προσκήνιο. Οι γεννημένοι του 1989 δείχνετε έτοιμοι να τα προλάβετε όλα.

ΙΧΘYΕΣ

«Μη τα χρεώνετε όλα στους άλλους»

Αν και δεν έχετε πάψει να αγαπάτε κάποια πρόσωπα, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να είστε μαζί, αφού η καθημερινότητά σας έχει γίνει ανυπόφορη. Όσο και αν προσπαθείτε, νιώθετε πως ήρθε η ώρα να πείτε τέλος. Πάραυτα, οι γύρω σας προσπαθούν να σας καθησυχάσουν και σας προτείνουν να πάρετε αποφάσεις, όταν θα έχετε ηρεμήσει. Οι γεννημένοι του 1986 νιώθετε ότι θα ξεμείνετε από ελεύθερο χρόνο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved