Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/6
24_jun


Γενικό προφίλ

Στον απόηχο της χτεσινής μέρας ξυπνάτε με διάθεση... ανάλογη των πεπραγμένων! Όσο πλησιάζει το μεσημέρι θα υπάρχει η ανάγκη να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα που σιγά – σιγά πρέπει να γίνουν μετά το χτεσινό «πάρτι». Είτε βάλετε πλυντήριο ή σίδερο είτε κάνετε κάποιες προεργασίες για αύριο, στόχο σας θα είναι να έχετε μεριμνήσει... εκ των προτέρων.

ΚΡΙΟΣ

«Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά»

Το πρωί περνάτε την μέρα σας με αγαπημένα πρόσωπα και από το μεσημέρι και μετά αποφασίζετε να βάλετε «φασίνα». Τακτοποιείτε κάποιες υποθέσεις ή ασχολείστε με εργασίες ρουτίνας. Με τον Άρη στην Παρθένο δεν θα λείψει κάποιος εκνευρισμός που όμως γρήγορα θα καταλαγιάσει γιατί θα καταλάβετε ότι δεν σας κάνει καλό αντίθετα σας δημιουργεί ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σκοτούρες στοπ»

Αφού ολοκληρώσετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, θα αφιερώσετε χρόνο για να «ξεσκάσετε». Μαζί με τα παιδιά, το σύντροφο ή αγαπημένα πρόσωπα θα ζήσετε όμορφες και χαρούμενες στιγμές που θα σας επιτρέψουν να αποδράσετε από τις έγνοιες σας. Οι ελεύθεροι ίσως ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σας που όμως μάλλον θα κυλήσει κάπως «ανάποδα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μην αντιστέκεστε»

Σήμερα, θέλοντας και μη επιστρέφετε στο σπίτι σας ή γυρίζετε το βλέμμα σας στις ανάγκες της οικογένειάς σας. Κάποιες εργασίες ίσως σας κουράσουν περισσότερο γιατί δεν θα μπορείτε παράλληλα να φλυαρείτε παρά επειδή δεν μπορείτε να τις κάνετε. Η καρδιά σας έχει καλοκαιρινή διάθεση και δεν αφήνει ευκαιρία για ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Καυτές εντάσεις»

Πολύ πιθανόν σήμερα να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα που δεν πολυσυμπαθείτε ή υπάρχει προϊστορία αντιπαραθέσεων και έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη η συζήτησή σας μετατρέπεται σε λεκτικό ναρκοπέδιο. Ερωτικά ραντεβού θα βοηθήσουν να πνεύσει ούριος άνεμος σε ένα μυστικό ρομάντζο για το οποίο έχετε κάποιες επιφυλάξεις.

ΛΕΩΝ

«Δείξτε διάθεση να μάθετε»

Κάποιες λανθασμένες ή βιαστικές συνεννοήσεις όσον αφορά τα οικονομικά σας δεν σας επιτρέπουν να κάνετε σήμερα κάποια πράγματα που θέλετε. Αν και θέλετε να βάλετε σε μια τάξη την οικονομική σας ζωή, ζορίζεστε γιατί η οικονομία είναι ένα άγνωστο πεδίο για εσάς. Μαζί με φίλους ίσως μοιραστείτε κάποιες ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Δεν υπάρχει μυστική συνταγή»

Ένα φιλικό πρόσωπο με το οποίο είχατε χαθεί ίσως σας πάρει τηλέφωνο ή σας στείλει μήνυμα για να σας ανακοινώσει ένα ευχάριστο γεγονός. Κάποιες συναναστροφές στόχο θα έχουν να σας φέρουν κοντά με πρόσωπα που θέλετε να τους μοιάσετε ή έχουν κάτι που θέλετε να αποκτήσετε. Παράλληλα, θα αναλάβετε δυναμικές και θαρραλέες πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ

«Δεν μπορούν να αλλάξουν όλα σε μια μέρα»

Θα θέλατε να ήσασταν πιο κοντά με κάποια πρόσωπα αλλά αυτό για κάποιους λόγους δεν είναι εφικτό και για αυτό προσπαθείτε να επικοινωνείτε συχνότερα μαζί τους, προκειμένου να μην απομακρυνθείτε εντελώς. Σήμερα, πιθανόν να ανησυχήσετε όσον αφορά την επαγγελματική σας εξέλιξη όχι γιατί δεν έχετε τις δυνατότητες αλλά γιατί αντιμετωπίζετε εχθρότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Δεν θα χαρίσετε κάστανα»

Η ευτυχής κατάληξη μιας υπόθεσης σας δημιουργεί αισθήματα ικανοποίησης και βεβαιότητας ότι η πορεία σας στο δρόμο της ζωής θα είναι ανοδική. Από το απόγευμα, κάποιο μήνυμα που θα λάβετε θα σας προβληματίσει γιατί έρχεται να αναταράξει το ήδη περίπλοκο φιλικό καθεστώς και να σας φέρει προ των ευθυνών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Στο τέλος θα νιώσετε καλύτερα»

Οι εξελίξεις που δρομολογούν πρόσωπα με ισχύ σας φέρνουν στο επίκεντρο αναταραχών, τις οποίες δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε με επιθετική διάθεση αλλά με ψυχραιμία. Μέσα από κάτι που τώρα σας φαίνεται δυσάρεστο θα βγει κάτι καλό, ακόμα και αν χρειαστεί να ενοχληθείτε ή να ταλαιπωρηθείτε στην αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Δεν σκέφτεστε τους άλλους»

Ο τρόπος που χειρίζεστε το τέλος μιας σχέσης σας επιτρέπει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και στο άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε τα σκληρά λόγια και μην πληγώνετε την άλλη πλευρά μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο. Τα οικονομικά ενός φίλου ίσως πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και σας ζητήσει βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Οικονομικοί αχινοί»

Η παραμονή του Άρη στον 8ο οίκο αποτελεί ένα αγκάθι για τις οικονομικές συναλλαγές σας ενώ προηγούμενες εσφαλμένες κινήσεις σας φέρνουν σε δύσκολη θέση στο τώρα. Το θετικό είναι ότι θα το αντιμετωπίσετε γιατί όσο το αφήνατε γινόταν χειρότερο. Αισθηματικά, κάποιο πρόσωπο σας διεκδικεί με έμμεσο πρόσωπο.

ΙΧΘYΕΣ

«Έκρηξη οργής»

Σήμερα, δεν διατίθεστε να πάτε πάσο, αντίθετα επιτίθεστε και ζητάτε να σας πληρώσουν τα σπασμένα. Το ξαφνικό σας ξέσπασμα συμπαρασύρει μαζί με τα άσχημα και τα θετικά και έτσι, αντί να οδηγηθείτε στη λύση, ανακυκλώνετε τα λάθη τα όποια σας έχουν φέρει στο παρόν σημείο. Μια βόλτα ή μια ευχάριστη δραστηριότητα μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα αλλιώς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved