22 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

22 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

1 έως 2 Καρκίνου

Σύμβολο: «Ένα κουκλάκι σ' ένα γυάλινο κουτί»

Ερμηνεία: Εδώ το άτομο καλό θα είναι να προσανατολιστεί σε επαγγέλματα σχετικά με τη μόδα, το life style κλπ. Αν το υπόλοιπο ωροσκόπιο ευνοεί, μπορεί να γίνει γνωστός σαν καλλιτέχνης. Είναι προικισμένος με γλυκύτητα και αγάπη για την ομορφιά αλλά έχει την τάση να στηρίζεται στους άλλους για να ανέβει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ερασιτέχνης είναι ο καλλιτέχνης που συντηρείται από κάποια άλλη δουλειά. Επαγγελματίας είναι ο καλλιτέχνης που συντηρείται από τη γυναίκα του.» Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι ενδιαφέρουσα με ήπιες εκπλήξεις και ανατροπές που θα σπάσουν τη ρουτίνα και θα φρεσκάρουν την προσωπική σας ζωή. Φυσικά, αν έχετε ένα «ζωηρό» γενέθλιο χάρτη, η ανανέωση μπορεί να είναι κάπως ...απότομη ή επεισοδιακή αλλά σε κάθε περίπτωση θα νοιώσετε καλύτερα, όταν θα «κάτσει» ο κουρνιαχτός των αλλαγών, αφού θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως ένα πρόσωπο από το παρελθόν φαίνεται να παίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις.

Οικονομικά

Παρά τις αναποδιές που σε κάποιες περιπτώσεις θα σας ταλαιπωρήσουν πέραν του δέοντος, θα έχετε τη δυνατότητα να δρομολογήσετε κάποια από τα σχέδια σας, ελπίζοντας δικαιωματικά για το καλύτερο. Συγκρούσεις και ρήξεις δεν θα αποφευχθούν, ενώ τελικά μια «καίρια» λύση μπορεί να προκύψει από εκεί που ...δεν το περιμένετε! Γενικά πάντως θα πρέπει να ρίξετε το βάρος στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σας, να είστε επιφυλακτικοί σε νέες επενδύσεις αλλά και λιτοδίαιτοι.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved