Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/6
20_jun

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Καρκίνο προδιαθέτει σε ασχολίες σχετικές με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει ότι ίσως δυσκολευτείτε στις συναλλαγές σας ή να διαπιστώσετε πως το έδαφος δεν είναι κατάλληλο για κάποιες συζητήσεις. Έχετε υπομονή στις μετακινήσεις σας και έχετε υπόψη σας ότι σήμερα ίσως δεν μπορέσετε να περάσετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ

«Πιο καλή η μοναξιά»

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα έχετε την ανάγκη να είστε σε επαφή με άτομα που νιώθετε οικεία ενώ ίσως ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με το χώρο που περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας σας. Αποφύγετε να συζητήσετε με άτομα της οικογένειας σας τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας γιατί δεν θα βρείτε την κατανόηση που πιθανόν θα επιθυμούσατε. Οι γεννημένοι του 1981 θα ασχοληθείτε με κάποιες εργασίες που χρειάζονται διόρθωση.

ΤΑΥΡΟΣ

«Όλα για την οικογένεια»

Σήμερα, ίσως κάνετε κάποια διαδρομή που στόχο έχει να σας φέρει κοντά στην οικογένεια ή θα κάνετε κάποια εξυπηρέτηση για χάρη ενός συγγενικού σας προσώπου. Είτε πάτε να καταθέσετε τη φορολογική δήλωση του παππού σας είτε πάτε να φροντίσετε το ανιψάκι σας καλό θα είναι να έχετε υπολογίσει το ενδεχόμενο να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή μικροεμπόδια. Οι γεννημένοι του 1987 νιώθετε κάπως μπερδεμένοι για τα επόμενα βήματα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Το τερπνόν μετά του ωφελίμου»

Έχετε μυαλό ξυράφι και σήμερα θα προσπαθήσετε να κάνετε οικονομικές επιλογές, προκειμένου να μην μείνετε πανί με πανί. Με την Αφροδίτη ανάδρομη όλο και κάποιο πρόσωπο έχει κάνει την εμφάνισή του και εσείς μπορεί να μην είστε σίγουροι για το τι θέλετε αλλά εν τω μεταξύ δεν διστάζετε να χαριτολογείτε, να φλερτάρετε και να ερωτοτροπείτε. Οι γεννημένοι του 1989 θα αξιοποιήσετε την ευστροφία και την ευελιξία σας σε επαγγελματικές συζητήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Νότιος και βόρειος πόλος»

Εσείς δείχνετε διατεθειμένοι να έρθετε πιο κοντά σε κάποια πρόσωπα αλλά αυτά είτε έχουν δουλειά είτε δεν έχουν όρεξη. Μην το πάρετε προσωπικά, απλά σήμερα δεν συντονίζονται οι ανάγκες σας, αυτό είναι όλο. Επαγγελματικά, ίσως εργαστείτε μυστικά ή δεν θα πρέπει να αποκαλύψετε στους άλλους τα θέματα πάνω στα οποία εργάζεστε. Οι γεννημένοι του 1983 θα κανονίσετε μια εκδρομή με φίλους.

ΛΕΩΝ

«Στο κουκούλι της ηρεμίας»

Σήμερα, νιώθετε ότι ίσως χρειάζεται να μείνετε λίγο μόνοι σας, να ξεκουραστείτε και συνάμα να ανασυνταχθείτε. Μπορεί οι φίλοι να μην μπορούν χωρίς εσάς και να μην αφήνουν μέρα να περάσει, χωρίς να σας κάνουν κάποια πρόταση αλλά αυτό κάπου σας έχει κουράσει. Μην περιμένετε να βρείτε συμπαράσταση από συναδέλφους διότι είναι πνιγμένοι στα δικά τους θέματα. Οι γεννημένοι του 1976 θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Τα εν οίκω, μη εν δήμω»

Σήμερα, μπορεί να συναντηθείτε με φίλους αλλά θα αποφύγετε όπως ο διάολος το λιβάνι συζητήσεις που αφορούν τα οικογενειακά σας. Με την Άρη στον πρώτο νιώθετε σαν μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία, εκεί που χάνετε την ενέργεια σας, εκεί κάτι γίνεται και είστε πάλι γεμάτοι ζωντάνια και όρεξη για νέα πράγματα. Στο χώρο της εργασίας κάποια πράγματα αργοπορούν. Οι γεννημένοι του 1968 θα δώσετε χρόνο για σωματική άσκηση.

ΖΥΓΟΣ

«Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός»

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως έχετε πιει το αμίλητο νερό ή δεν θέλετε να μιλήσετε για να μην παρεξηγηθείτε με άτομα που συνεργάζεστε. Παράλληλα κάποια επίμαχα θέματα στο χώρο της δουλειά απαιτούν να πάρετε αποφάσεις και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε την κατάσταση. Προπάντων ηρεμήστε και έπειτα κάντε το καλύτερο που μπορείτε. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με άτομα που βρίσκονται μακριά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Όλα για πάρτη σας»

Χαλί να τους πατήσετε θα γίνουν κάποιοι σήμερα για χάρη σας, αρκεί να μεσολαβήσετε για ένα θέμα που τους απασχολεί. Μπορεί να γοητεύεστε αλλά δεν ενδίδετε εύκολα. Θέλετε να ξέρετε με λεπτομέρειες, τι, πως και γιατί. Ερωτικά, μην εκπλαγείτε, εάν κάποιος προσπαθήσει να βάλει τρικλοποδιά στη σχέση σας με ένα πρόσωπο για το οποίο λέτε πολλά αλλά κρύβετε άλλα τόσα. Οι γεννημένοι του 1978 θα ασχοληθείτε με φορολογικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»

Κάποια πράγματα παίρνουν μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας της αδυναμίας ενός γυναικείου προσώπου να χειριστεί μια κατάσταση με συνέπεια και εχεμύθεια. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει ότι οικονομικά υπολογίζετε χωρίς το ξενοδόχο και πιθανόν να μείνετε ταπί και ψύχραιμοι επειδή κάποια λεφτά που περιμένετε θα κολλήσουν στη διαδρομή. Οι γεννημένοι του 1964 θα ευχαριστήσετε ένα πρόσωπο για τη στάση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Επισκέψεις»

Σήμερα, κάνετε κάποιες συζητήσεις, προκειμένου εσείς ή κάποιο κοντινό σας άτομο να φιλοξενήσει ένα πρόσωπο που θέλει να έρθει να σας επισκεφθεί. Παράλληλα, μπορεί η εργασία να είναι πάνω από όλα όμως δεν ξεχνάτε να ανταποκριθείτε σε ένα φλερτ που αν και μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση, νιώθετε ότι έχετε το πάνω χέρι και μπορείτε να το χειριστείτε άψογα. Οι γεννημένοι του 1985, προσέχετε αγορές που σχετίζονται με ρούχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τελεία και παύλα»

Η επικοινωνία με τους υφισταμένους σας σήμερα σας δυσκολεύει, καθώς δημιουργούνται κάποια προβλήματα και δεν βρίσκετε την άμεση ανταπόκριση τους. Πράγμα που σημαίνει ότι εσείς θα πρέπει να βγάλετε το φίδι από την τρύπα. Παράλληλα, κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις ή εκδηλώσεις αναβάλλονται και αυτό δεν μπορείτε να το δεχτείτε με τίποτα. Ακόμα και αν χρειαστεί να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, είστε αποφασισμένοι κάποια πράγματα να γίνουν. Οι γεννημένοι του 1989 θα πείτε αθώα ψεματάκια.

ΙΧΘYΕΣ

«Δεν πάει άλλο»

Ένα ερωτικό τετ-α-τετ ίσως δεν έχει τα την εξέλιξη που θέλετε, αφού πρωτίστως πρέπει να γίνουν κάποιες ανοιχτές συζητήσεις που αμφότεροι διστάζετε να θέσετε στο τραπέζι. Πολύ πιθανόν κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο να μείνει για μερικές μέρες μαζί σας. Επιπλέον, ίσως πάρετε δουλειά για το σπίτι ή για κάποιο διάστημα η οικία γίνει και επαγγελματική στέγη. Οι γεννημένοι του 1982, μην εκπλαγείτε ένα πρόσωπο εμφανιστεί σαν το φάντη μπαστούνι μπροστά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved