Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/6
18_jun

Γενικό προφίλ

Η μία είδηση διαδέχεται την άλλη και οι άγγελοι των πληροφοριών έχουν βάλει φτερά στα πόδια τους για να προλαβαίνουν την άμεση μετάδοση τους. Θέματα που σχετίζονται με τα μεταφορικά μέσα, τα ταξίδια και την εκπαίδευση θα σας απασχολήσουν και πιθανόν να χρειαστεί να κινηθείτε αν όχι τάχιστα, τουλάχιστον γρήγορα, έχοντας συνάμα τον νου σας και στις ...«μαϊμούδες»!

ΚΡΙΟΣ

«Υπ' ατμόν»

Σήμερα, είστε σαν μια πολυμηχανή που όλα τα κάνει και όλα τα καταφέρνει. Θα χρειαστεί να κινηθείτε γρήγορα και συνάμα να αξιοποιήσετε κάποιες γνωριμίες, προκείμενου να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αισθηματικά, έχετε επιδοθεί στο κυνήγι του καινούργιο και αυτό σας ανανεώνει τόσο συναισθηματικά όσο και πνευματικά. Οικογενειακά θέματα μπορούν να λυθούν μέσω της συζήτησης. Οι γεννημένοι του 1987 θα γίνετε πιο ριψοκίνδυνοι.

ΤΑΥΡΟΣ

«Ασάφεια»

Κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις δεν ξέρετε πόσο θα σας στοιχίσουν, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζετε, εάν έχετε το περιθώριο να χαλάσετε κάποια χρήματα για άλλες ανάγκες. Μια ένταση από το τίποτα μπορεί να προκύψει, λόγω μη ελεύθερου χρόνου με το σύντροφό σας. Με τον Ερμή στον Καρκίνο θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε γέφυρες επικοινωνίας με συναδέλφους ή κοντινά πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1986 θα βρείτε χρόνο για άσκηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Μεταστροφή»

Με τη Σελήνη να βολτάρει στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ακόμα πιο συμπαθείς και δημοφιλείς. Πιθανόν να δεχτείτε ένα τηλέφωνο από ένα φίλο που θα θέλει τις γνώσεις σας ή τις γνωριμίες σχετικά με μια υπόθεση του. Η ερωτική φλόγα είναι έντονη και, ακόμα και αν οι συνθήκες δεν το ευνοούν, κάνετε ό, τι καλύτερο γίνεται για να είστε δίπλα στο ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα συμφιλιωθείτε με ένα μέλος της οικογένειας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Διεκδικήστε»

Ίσως νιώθετε ότι κατακλύζεστε από πολλά συναισθήματα και αδυνατείτε να αντιληφθείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί περισσότερο ή πρωτίστως θέλετε να ασχοληθείτε. Αποφύγετε να διασκορπίζεστε σε πράγματα ανούσια και δώστε προσοχή σε αυτά που οι άλλοι, αν και σας τονίζουν, δεν θέλετε να παραδεχτείτε. Ένας φίλος περιμένει να δει σημάδια αλλαγής για να σας στηρίξει περισσότερο. Οι γεννημένοι του 1982 θα ασχοληθείτε με θέματα οικίας.

ΛΕΩΝ

«Νέα πρόσωπα»

Πολλά μηνύματα από φίλους έρχονται για να σας στηρίξουν και να σας δηλώσουν ότι θα σας συμπαρασταθούν με όποιο τρόπο μπορούν. Κάποιες νέες γνωριμίες, αν και θα είναι εφήμερες τουλάχιστον θα είναι ευχάριστες ή ενδιαφέρουσες. Αισθηματικά, αναλώνεστε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας δένουν και όχι σε αυτά που σας χωρίζουν. Οι γεννημένοι του 1973 θα έχετε οικονομικά οφέλη μέσω ενός ομαδικού έργου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πολύ δουλειά»

Σε κάποια πράγματα που αφορούν τη δουλειά υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο, δεδομένου ότι πάνω που λέγατε να επιβραδύνετε ρυθμούς οι ανώτεροί σας έχουν άλλοι άποψη. Το καλό είναι ότι θα μπορέσετε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών τους. Ένα φλερτ που σας έχει πάρει το μυαλό δεν βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να ευοδωθεί, τουλάχιστον προς το παρόν. Οι γεννημένοι του 1976 θα κουραστείτε αλλά θα ανταμειφθείτε.

ΖΥΓΟΣ

«Καθυστερήσεις»

Περιμένετε αγωνιωδώς κάποια αποτελέσματα και συνάμα μια απάντηση σε σχέση με ένα ταξίδι. Παράλληλα, εργάζεστε πολλές ώρες για μια δουλειά που χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία πριν βγει προς τα έξω. Το θετικό είναι ότι βλέπετε τα καλά της όλης υπόθεσης και παίρνετε κουράγιο και δύναμη για να αντεπεξέλθετε και να προλάβετε τα χρονοδιαγράμματα. Οι γεννημένοι του 1969 θα τακτοποιήσετε κάποιες φορολογικές εκκρεμότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πληθώρα θαυμασμού»

Είστε οι εμπνευστές ενός μεγαλόπνοου έργου με μεγάλες προοπτικές που μπορεί να σας ανταμείψει τόσο οικονομικά όσο και ψυχικά. Τα πρόσωπα που δουλεύουν γύρω σας έχουν ανάγκη από την καλή κουβέντα και τη στήριξή σας για να μπορέσουν να τρέχουν σε έναν γρήγορο αγώνα δρόμου και να σας παραδώσουν τη σκυτάλη της επιτυχίας. Αποφύγετε να δημοσιοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι γεννημένοι του 1984 μπορείτε να έχετε καλά αποτελέσματα σε θέματα εκπαίδευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μωσαϊκό σχέσεων»

Θέματα που σχετίζονται με το γάμο, τη σχέση ή κάποια συνεργασία σας απλώνονται σαν πλοκάμια στο βυθό της ζωής σας και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε και που να τελειώσετε. Το σημαντικό είναι να κάνετε την αρχή και στη συνέχεια να επιδείξετε τη δέουσα επιμονή. Άτομα ιεραρχικά ανώτερα ή μεγαλύτερα δεν θα σταθούν στο πλάι σας ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τα βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις. Οι γεννημένοι του 1989, μην επαναπαυτείτε στις δάφνες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φρεσκάδα»

Αέρας ανανέωσης πνέει στο χώρο της εργασίας, γεγονός που αποδεικνύει πως η ξεκούραση σας κάνει καλό. Όλα τα βλέπετε πιο εύκολα και παρόλο που υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες αισθάνεστε ότι είστε ικανοί και αποτελεσματικοί και δεν φοβάστε τίποτα. Παράλληλα, πολύ πιθανόν να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας για να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του. Οι γεννημένοι του 1985, δεν θα επηρεαστείτε από συναισθηματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δημιουργικότητα»

Εργάζεστε και χρησιμοποιείτε δημιουργικά τις γνώσεις για ένα έργο που από καιρό θέλατε αλλά τώρα οι συνθήκες ευνόησαν να ξεκινήσετε. Δεν σας ενοχλεί η πολύ δουλειά αντίθετα σας γεμίζει με χαρά, καθώς οραματίζεστε το όμορφο αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι ευτυχείς εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στον έρωτα, τα παιδιά και τα χόμπι σας κάνουν να νιώθετε ότι περνάτε μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Οι γεννημένοι του 1986 δείξτε προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘYΕΣ

«Παράφρον πάθος»

Ίσως έχετε την εντύπωση ότι ο σύντροφός σας είναι ένα πρόσωπο που κάποτε γνωρίζατε αλλά όχι πια. Η συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας συνεχώς μεγαλώνει και δεν μπορείτε να είστε βέβαιοι, εάν αυτό είναι προσωρινό ή θα συνεχιστεί. Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο μπορεί να σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να κάνετε το πρώτο βήμα. Οι γεννημένοι του 1973 θα θέσετε ένα θέμα στην ολομέλεια της οικογένειάς σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved