Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 16/6
16_jun

Γενικό προφίλ

Ένα όμορφο και χαρούμενο Σάββατο υπόσχεται η Σελήνη στον Ταύρο που προσδοκά να «πιείτε» τη μέρα μέχρι την τελευταία γουλιά της. Το τρίγωνο της με τον Άρη το μεσημέρι δείχνει ότι κάποια πράγματα θα γίνουν γρήγορα, από το φαγητό μέχρι τη ...γυμναστική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα στερούνται ποιότητας και ικανοποίησης.

ΚΡΙΟΣ

«Δούναι και λαβείν»

Κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής θα κάνετε σήμερα πριν ή κατά τη διάρκεια μιας ευχάριστης μετακίνησης ενώ κάποιο δωράκι ή κέρασμα θα αποτελέσει ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς το πρόσωπο σας. Συζητήσεις με άτομα της οικογένειάς σας μπορεί, εκτός από έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα, εύκολα να θίξουν ή να προσβάλλουν τους συνομιλητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Κάτι και για σας»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο προσέχετε ιδιαίτερα την εμφάνιση σας αλλά και τη διατροφή σας. Στην ημερήσια διάταξη πέρα από άσκηση και ισορροπημένα γεύματα συμπεριλαμβάνονται και επαφές με πρόσωπα που αγαπάτε και μαζί τους νιώθετε άνετα και οικεία. Με τον Ερμή στον 3ο οίκο μπορείτε να πάτε για μπάνιο ή για καφεδάκι κοντά στη θάλασσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έξω από το σπίτι ή την πόλη»

Φίλοι σας παρακινούν να τους ακολουθήσετε σε μια καλοκαιρινή απόδραση μακριά από όλους και από όλα και έτσι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σε με θετική ενέργεια. Αισθηματικά, ίσως κάνετε μια κίνηση σε πρόσωπο που γνωρίζατε αλλά τώρα σας έκανε το «κλικ». Σήμερα, κερνάτε εσείς ενώ πιθανόν να κάνετε κάποια έξτρα έξοδα για βόλτες ή εξόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θετικές σκέψεις»

Σήμερα, συνοδευόμενοι από φίλους και γνωστούς πολύ πιθανόν να παρευρεθείτε σε ένα ευτυχές γεγονός ή να παρακολουθήσετε μια ταινία ή μια παράσταση. Η αισιοδοξία για θέματα που αφορούν μέλη της οικογένειάς σας έχει θετική επίδραση στη ψυχολογία σας και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Πιθανόν να παρεξηγηθείτε με ένα γυναικείο πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

«Μη ξεχνάτε να ρωτήσετε και τους άλλους»

Σήμερα, επιθυμείτε να γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε εσείς, μη λαμβάνοντας υπόψη πρόσωπα που ο λόγος ή γνώμη τους είναι επίσης σημαντικά. Με τον Ερμή στον 12ο ίσως αποκρύψετε κάποιες μετακινήσεις ενώ δεν αποκλείεται θέματα που αφορούν κάποιο μέλος της οικογένειάς σας να απαιτούν εχεμύθεια. Μυστικό όμως που το ξέρει πάνω από ένας παύει να είναι μυστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Έτοιμοι για τον επόμενο γύρο»

Με τον Άρη στον 1ο οίκο εκεί που έχετε πολύ ενέργεια, εκεί καταρρέετε και χρειάζεστε απινιδωτή για να επανέρθετε. Ευτυχώς σήμερα η γήινη Σελήνη σας δίνει αντοχές και συνάμα σας επιτρέπει να βρείτε χρόνο για να περάσετε καλά και πιθανόν να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο σε πρόσωπα που αγαπάτε. Καλό φαγητό, αγάπη και τρυφερές, ευτυχείς στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

«Ανάγκη για διάλλειμα»

Με τη Σελήνη στον 8ο ψάχνετε να βρείτε τη χαρά και την απόλαυση στον έρωτα και σε δραστηριότητες που ικανοποιούν τις ψυχικές σας ανάγκες. Μια μυστική συνεργασία απαιτεί να αφιερώνετε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας και αυτό σας στερεί τη χαρά της ξεκούρασης ακόμα και σήμερα. Υπομονή, υπομονή αλλά ακόμα και εσείς οι ευγενείς του ζωδιακού μπορεί να «εκτροχιαστείτε».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Αλλαγή σκηνικού»

Σήμερα, είναι απόλυτη ανάγκη να τα βρείτε με τους άλλους, να αφήσετε πίσω τις διαφορές σας και από κοινού να εστιαστείτε σε αυτά που σας ενώνουν. Πολύ πιθανόν να δεχτείτε να κάνετε μια εξαίρεση σε μια κατάσταση που δεν δεχόσασταν δεύτερη κουβέντα για πρώτη και τελευταία φορά. Μυστικές συναναστροφές σας κρατούν σε μια νοητική εγρήγορση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Δεν το βάζετε κάτω»

Σήμερα, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αυτό περιορίζει την ελευθερία σας. Δεν σας αρέσει ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης να μετατρέπεται σε μονόδρομο αλλά ευτυχώς η φαρέτρα με τα εναλλακτικά σενάρια είναι στη διάθεση σας. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα που είναι ιδιότροπα, δύστροπα ή ιδιόρρυθμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Κάνετε αυτό που θέλετε πιο πολύ»

Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα κάνετε τα πάντα για να τα ευχαριστήσετε και στο τέλος θα είστε ευτυχισμένοι και πλήρως ικανοποιημένοι. Συζητήσεις με το σύντροφο μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά και να συσφίξουν το συναισθηματικό σας δεσμό. Πιθανόν να μεσολαβήσετε για μια εξυπηρέτηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δεν σκάτε καθόλου»

Το πιθανότερο είναι σήμερα να μην μετακινηθείτε πολύ μακριά από την εστία του σπιτιού, καθώς υπάρχουν πράγματα που σας κρατούν δέσμιους κοντά του. Αλίμονο δεν θα περάσετε και άσχημα, πάντα υπάρχει εναλλακτικό σενάριο και σήμερα, αν κάτι δεν πάει όπως θέλετε υπάρχει και το σχέδιο Β. Συζητήσεις με νεαρότερα γυναικεία πρόσωπα θα βγάλουν από το συρτάρι του νου σας μια πλούσια επιχειρηματολογία.

ΙΧΘYΕΣ

«Λίγα και καλά»

Σήμερα, δεν θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα. Ένα και καλό φτάνει να σας προσφέρει χαρά και να φέρει την ευτυχία στη γη. Πολύ πιθανόν να ξανά έρθετε σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειας για ένα θέμα που έχει μείνει σε εκκρεμότητα. Αποφύγετε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις που μυρίζουν μπαρούτι και προτιμήστε να κάνετε τον πυροσβέστη που ταιριάζει καλύτερα στον ανιδιοτελή χαρακτήρα σας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved