Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/6
14_jun

Γενικό προφίλ

Το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού» θυμίζει η σημερινή μέρα, αφού η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της είναι σε κενό πορείας και κατ' επέκταση αποφάσεις, επιλογές και καταστάσεις κρέμονται από μια κλωστή. Αλλιώς τα υπολογίζετε τα πράγματα και αλλιώς θα εξελιχθούν. Αν αποφασίσετε να γραφτείτε στο γυμναστήριο, μπορεί στη συνέχεια να μην ξαναπατήσετε το πόδι σας ή αν αγοράσετε ένα όμορφο ρούχο με ζωηρά χρώματα, μπορεί, αφού μπει στο πλυντήριο, να είναι πλέον άχρηστο. Από αργά το απόγευμα όμως, η Σελήνη μπαίνει στον αγαπημένο της Ταύρο και σας δίνει άπλετο χρόνο για να χαρείτε και να χαλαρώσετε.

ΚΡΙΟΣ

«Οι τροπαιούχοι του αγώνα»

Σας αρέσει να κινήστε γρήγορα και να μάχεστε για αυτό που πιστεύετε. Σήμερα, ακόμα και αν τα πράγματα δείχνουν ότι νικήσατε, μπορεί στη συνέχεια οι εξελίξεις να θέσουν το τρόπαιο της νίκης σας στα αζήτητα. Αισθηματικά, ένα φλερτ προχωρά στο επόμενο βήμα ενώ η καλή αίσθηση του χιούμορ και τα πνευματικά προσόντα ενός πρόσωπου θα σας ωθήσουν να το γνωρίσετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για διακοπές.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σε κατάσταση ζεν»

Σήμερα με τη Σελήνη σε κενό πορείας μέσα στον 12ο ίσως ξεκινήσετε κάποιες πνευματικές ή χαλαρωτικές ασκήσεις που στη συνέχεια πιθανόν να μην ακολουθήσετε. Προτιμήστε το απόγευμα και το βράδυ για να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε νέες αρχές και καινούργιες επιλογές, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μακροημερεύσουν. Μια αισθηματική κίνηση ίσως δεν αποδώσει τα μέγιστα. Οι γεννημένοι του 1974 θα αναπτύξετε νέες επαγγελματικές στρατηγικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κινούμενα σχέδια»

Αν κανονίζετε τις πρωινές ώρες κάποια σχέδια με φίλους και γνωστούς, ίσως στη συνέχεια αλλάξουν ή διαφοροποιηθούν. Θέματα που σχετίζονται με την έναρξη κάποιων δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλά χάρη στο επικοινωνιακό σας ταλέντο. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να πάτε και να ξαναπάτε για την ολοκλήρωση κάποιων τυπικών διαδικασιών. Οι γεννημένοι του 1989, αποφύγετε να μεσολαβήσετε για ένα αισθηματικό συνοικέσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Εκκρεμότητες»

Κάποιες σοβαρές και σημαντικές εργασίες που θέλετε να κάνετε σήμερα ίσως γίνουν βιαστικά και τελικά δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση, δεδομένου ότι θέλετε να αποφύγετε τις επαφές με κάποια πρόσωπα. Ένα φιλικό άτομο θα σας συμβουλευτεί για ένα προσωπικό του πρόβλημα. Οι γεννημένοι του 1963 θα βρείτε το χαμένο κλειδί για μια υπόθεση.

ΛΕΩΝ

«Αγωνία»

Διαδικασίες που συνδέονται με φορείς του δημοσίου θα σας αγχώσουν και πιθανόν να σας έχουν στην τσίτα για πολλές ώρες. Εκτός αυτού, μπορεί η δουλειά σας να μην τελειώσει σήμερα και αυτό να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα. Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση, απλά θα οξύνουν το άγχος. Αποδεχτείτε τα γεγονότα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αξιολογήσει τι είναι καλό να κάνετε. Οι γεννημένοι του 1971 θα ασχοληθείτε με πράγματα που είχατε ξεχάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Φτερά στον άνεμο»

Οικονομικές διαπραγματεύσεις και χρηματοοικονομικές συναλλαγές θα πρέπει σήμερα να αποφευχθούν, ακόμα και αν είστε σίγουροι ότι έχετε λάβει γνώση των όρων με τα μικρά γράμματα. Παράλληλα, μια αισθηματική συνάντηση ή μια μυστική επαφή είναι καλύτερα να πραγματοποιηθεί από αργά το απόγευμα και μετά. Μια έξοδος ή μια συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να κάνει το βράδυ σας ξεχωριστό. Οι γεννημένοι του 1983 θα ανεβάσετε τα στάνταρ σας.

ΖΥΓΟΣ

«Ερωτικές στιγμές»

Θέματα και εξελίξεις που συνδέονται με επαγγελματικές συνεργασίες δεν μπορούν σήμερα να σας δώσουν μια σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Όλα είναι ρευστά για αυτό αποφύγετε να δεσμευτείτε ή να αφιερώσετε χρόνο σε πράγματα που δεν είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα αποδώσουν. Η πρωινή ερωτική ασυνεννοησία μετουσιώνεται σε βραδινή αισθησιακή πανδαισία. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε αρκετό χρόνο για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Επί τροχάδην»

Σήμερα, τρέχετε και δεν φτάνετε, προκείμενου να φέρετε σε πέρας όσο το δυνατόν γρηγορότερα κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να προλάβετε προθεσμίες. Κάποια πράγματα θα χρειαστούν ούτως ή άλλως αναπροσαρμογή ενώ δεν αποκλείεται στη συνέχεια νέα δεδομένα να απαιτήσουν να γίνουν εκ νέου κάποιες εργασίες. Τηλεφωνική επικοινωνία από μια περασμένη αγάπη. Οι γεννημένοι του 1985 θα ζητήσετε εξηγήσεις από ένα φίλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι»

Σήμερα, κάποιες παρορμητικές κινήσεις που σκοπό έχουν να ευχαριστήσουν και να δώσουν χαρά σε εσάς ή στους άλλους ίσως δεν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πάραυτα, θα έχετε όλη τη διάθεση να μεταφέρετε ενθουσιασμό και θετική διάθεση στους άλλους, γεγονός που θα αντισταθμίσει τις μεγάλες προσδοκίες σας. Κάποια απάντηση που περιμένετε από το ταίρι σας καθυστερεί. Οι γεννημένοι του 1969 δεν θα συμβιβαστείτε με τα λίγα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θέλω για όλα να έχω λόγο»

Σήμερα, δεν ευνοούνται τα ρίσκα και οι ριψοκίνδυνες αποστολές για αυτό αποφύγετε να αναλάβετε επιπλέον καθήκοντα ή την εποπτεία εργασιών μέσα στο σπίτι. Κάποιες επερχόμενες μεταβολές δεν θα σας επιτρέψουν να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε. Παράλληλα, κάποιο γυναικείο πρόσωπο ίσως δεν καταφέρει να σας δώσει τις πληροφορίες που θέλατε σχετικά με ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Οι γεννημένοι του 1971, αποφύγετε να βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Γηράσκω αεί διδασκόμενος»

Η βιασύνη και η ανυπομονησία για την έναρξη κάποιων εργασιών ίσως σας οδηγήσουν σε επιλογές που δεν θα είναι αντάξιες των προσδοκιών σας. Από την άλλη, οι μη επαρκείς γνώσεις για ένα αντικείμενο ίσως αποτελέσουν αιτία για να έρθετε σε ρήξη με πρόσωπα που δεν έχουν τη δυνατότητα να σας εξηγήσουν πως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Βραδινές οικογενειακές συγκεντρώσεις ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1976 ίσως κάνετε μια πρόταση που στη συνέχεια μετανιώσετε.

ΙΧΘYΕΣ

«Το κουβαδάκι μου και σ' άλλη παραλία»

Σήμερα, ίσως επενδύσετε συναισθηματικά σε ένα πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να έχετε τις ενδείξεις ή καλύτερα τις αποδείξεις ότι αξίζει τον κόπο. Πολύ πιθανόν στη συνέχεια να αναθεωρήσετε ή για κάποιο άλλο λόγο να απομακρυνθείτε. Χρήματα που περιμένετε να πάρετε για κάποιο λόγο δεν θα έρθουν ή δεν θα είναι τόσα όσα υπολογίζατε. Μετακινήσεις κοντά στη θάλασσα ευνοούνται. Οι γεννημένοι του 1991 θα παίξετε την αισθηματική σας ζωή κορώνα - γράμματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved