Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 11/6
11_jun


Γενικό προφίλ

Ο Δίας κάνει σήμερα ποδαρικό στους Διδύμους ενώ το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό βάζει στην ταχεία εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Της...παραξενιάς το τρένο δεν χρειάζεται να τρέξετε σήμερα για να το προλάβετε θα σας περιμένει στου σταθμού τη στάση!

ΚΡΙΟΣ

«Στο κόκκινο»

Η παρουσία της Σελήνης στον 12ο σας κάνει να νιώθετε πως περιβάλλεστε από μια αδιόρατη αγάπη. Εντάσεις στο χώρο του σπιτιού θα σκάσουν όπως το ποπ κορν στην κατσαρόλα. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να την αποσύρετε όσο γίνεται πιο γρήγορα από το μάτι για να μην πάρετε φωτιά. Επαγγελματικά, ξεπερνάτε κάποιες αναποδιές με ευκολία. Οι γεννημένοι του 1993, μην καθυστερείτε να δώσετε απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

«Συμπαράσταση»

Σήμερα οι φίλοι μπορούν να σας κατανοήσουν και να ακούσουν το πρόβλημα σας,1χωρίς να σας επικρίνουν. Παράλληλα, μια γνωριμία μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι αυτή που ψάχνατε εδώ και καιρό. Στο χώρο της εργασίας πιθανόν να χρειαστεί να τα βγάλετε πέρα με τις ιδιοτροπίες κάποιων συναδέλφων ή πελατών. Διατηρείστε τη ψυχραιμία σε ό, τι και αν ακούσετε. Οι γεννημένοι του 1987 πολύ πιθανόν να επιστεγάσετε μια φιλία με μια κουμπαριά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ξεπερνώντας τα εμπόδια»

Οι παρεμβολές τρίτων δεν καταφέρνουν να εμποδίσουν κάποιες σημαντικές επαφές αλλά ίσως επιφέρουν απρόοπτες εξελίξεις. Αισθηματικά, δεν νιώθετε ότι έχετε αυτό που θέλετε και πιθανόν να αναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Κάποια απρόοπτα έξοδα εμφανίζονται και καλείστε να βρείτε τα απαραίτητα χρήματα όσο γίνεται γρηγορότερα. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως δυσκολευτείτε να αντεπεξέλθετε σε ένα πιεστικό χρονοδιάγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θα διακριθείτε για τη στάση σας»

Σήμερα, μπορείτε να διαπρέψετε σε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες που απαιτούν προσοχή και μειλίχιο χειρισμό. Ίσως χρειάζεται να συνετίσετε κάποιους άλλους που λεκτικά εκσφενδονίζουν προσβολές ή ανεπίτρεπτες κατηγορίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ίσως φέρουν στο προσκήνιο ένα παλιό φλερτ ή μια περασμένη αγάπη. Οι γεννημένοι του 1981 θα αρνηθείτε να απαντήσετε στα μηνύματα ενός πρώην.

ΛΕΩΝ

«Ακούραστοι»

Ίσως ο τρόπος που θα αντιδράσετε σήμερα σε κάποιες έχθρες να μην σας αφήσει ικανοποιημένους για αυτό είναι σημαντικό να μην οδηγηθείτε σε υπερβολές. Επαγγελματικά, επιδεικνύετε μια ακατάπαυστη εργατικότητα που σας επιτρέπει να βρίσκεστε στην επικαιρότητα. Κάποιοι πιθανόν να ζηλέψουν τη σχέση με το σύντροφό σας και να προσπαθήσουν να βάλουν λόγια. Οι γεννημένοι του 1963 θα ακολουθήσετε τη συμβουλή ενός μεγαλύτερου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Οικονομικός πόλεμος»

Κάποιο πρόσωπο ίσως σας «ρίξει» σε μια οικονομική συναλλαγή και αυτό θα αποτελέσει αιτία για προστριβές και ανταλλαγή πυρών. Επαγγελματικά, νιώθετε ότι έχετε ένα προβάδισμα λόγω εμπειρίας και των ειδικών σας γνώσεων. Πάραυτα, κάποιοι θα αντιδράσουν και θα αντιταχθούν σε κάποια δικαιώματά σας. Ερωτική χημεία μπορεί να αναπτυχθεί σε μια φιλία. Οι γεννημένοι του 1964 ίσως έχετε κάποια παράπονα από κάποιους συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ

«Πέρα βρέχει»

Με τη Σελήνη στον οίκο της εργασίας θέματα που έχουν μείνει μισοτελειωμένα πρέπει σήμερα να ολοκληρωθούν αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, δεδομένου ότι ο νους σας ταξιδεύει άλλου. Μη δώσετε πίστη σε κάποιες υποσχέσεις για βοήθεια γιατί δεν θα εκπληρωθούν. Η σπίθα του έρωτα μπορεί να ανάψει ανάμεσα σε εσάς και ένα πρόσωπο που συναντάτε σε καθημερινή βάση. Οι γεννημένοι του 1974 θα τολμήσετε μια αντισυμβατική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ερωτική προσέγγιση»

Σήμερα, έχετε την ανάγκη να εξωτερικεύεστε το πώς νιώθετε και συνάμα να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν κάποιο παιδί. Αισθηματικά, έχετε όλες τις αφορμές που χρειάζεστε για να πλησιάσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς απαραίτητα να του πείτε ακόμα πως νιώθετε. Κάποιες διαφορές στο χώρο της δουλειά απαιτούν αμεροληψία και αντικειμενικότητα. Οι γεννημένοι του 1981 θα έχετε την υποστήριξη της οικογένεια σας σε ένα νέο ξεκίνημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ανάληψη ευθύνης»

Σήμερα, ίσως χάσετε τον έλεγχο και παρασυρθείτε σε λάθη. Είναι σημαντικό να αναλάβετε την ευθύνης τους και να προχωρήσετε μέσα από αυτά σε κάτι καλύτερο. Επαγγελματικά, κάποιο πρόσωπο με ισχύ ίσως δεν ανταποκριθεί σε κάποιο αίτημά σας και αυτό πιθανόν να αποτελέσει αιτία για να ψυχραθείτε μαζί του. Αισθηματικά, θα ξεπεράσετε ένα φόβο και θα έρθετε πιο κοντά στο στόχο σας. Οι γεννημένοι του 1985, αποφύγετε να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις που δεν σας αφορούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Με τη βοήθεια των άλλων»

Κάποια μεσολάβηση ενός προσώπου θεωρείται σήμερα απαραίτητη για την διεκπεραίωση μιας υπόθεσής σας. Από την άλλη, επαγγελματικά θέλετε να στηρίξετε κάποια νέα σχέδια που αν και απαιτούν ρίσκο, μπορούν να αποφέρουν θετικά αποτελέσματα. Θα αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας εμπιστεύονται και σας αφήνουν εν λευκώ κάποιες αποφάσεις. Οι γεννημένοι του 1981 νιώθετε πως με τη δύναμη της αγάπης μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μυστικές διεργασίες»

Σήμερα, νομίζετε ότι κάποιος έχει αφήσει τη βρύση των εξόδων ανοιχτή και δεν προλαβαίνετε να πληρώνετε ή να δίνετε χρήματα. Το θετικό είναι ότι έχετε ένα μοναδικό τρόπο το δύσκολο να το κάνετε απλό και έτσι πολύ γρήγορα το νερό μπαίνει στο αυλάκι. Επαγγελματικά, χτίζετε κάτι νέο μαζί με άλλους που απαιτεί έξτρα εργασία, γεγονός που περιορίζει το χρόνο σας. Οι γεννημένοι του 1967, αποφύγετε τις συγκρίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

«Πάλι εδώ»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αποτελείτε ένα στολίδι για την παρέα σας, καθώς νιώθετε καλά με τον εαυτό σας και έτσι και οι άλλοι νιώθουν καλά μαζί σας. Ένα απρόσμενο τηλέφωνο θα σας προκαλέσει έκπληξη, καθότι ένα πρόσωπο που είχε εξαφανιστεί μπαίνει ξαφνικά πάλι στο προσκήνιο. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε κάτι που σχετίζεται με τον νέο κύκλο ζωής που θέλετε να ανοίξετε. Οι γεννημένοι του 1977, μιλήστε ανοιχτά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved