Star Stylist 10 Ιουνίου - Παρεό, αντηλιακό και άφιξη στην πλαζ!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 10 Ιουνίου - Παρεό, αντηλιακό και άφιξη στην πλαζ!

Φυσικά είναι Κυριακή... ημέρα της χαλάρωσης! Αλλά που καιρός για τέτοιες κουβέντες.

Η ασχολία με την ομορφιά δεν είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα αλλά η παραλία είναι. Μαζί βέβαια με το αντηλιακό σας και το καπέλο σας. Η ενυδατική κρέμα μετά τον ήλιο είναι απαραίτητη! Καλή διασκέδαση!

Στα μαλλιά σας κάντε ότι πιο απλό και διαφορετικό. Ίσως όμως και τα περίεργα αξεσουάρ να είναι μια καλή λύση. Λοιπόν κάντε μια ωραία πλεξούδα στο πλάι και τελειοποιήστε την εμφάνιση σας με ένα ωραίο καπέλο ή ένα εντυπωσιακό μαντήλι. Το παν είναι το στυλ και ο τρόπος που θα το προβάλετε.

Στα νύχια σας το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα αφήσετε να αναπνεύσουν. Ξεβάψτε τα, βάλτε τους κρέμα και είναι έτοιμα.

Στο πρόσωπο σας είναι απαραίτητη η αντηλιακή κρέμα. Αν θα κάνετε μακιγιάζ φροντίστε να είναι ελαφρύ και καλοκαιρινό. Οι αποχρώσεις του πράσινου ή του μπλε σε συνδυασμό θα δώσουν μια νότα καλοκαιριού στο βλέμμα σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε και λίγη λευκή σκιά.

Η συμβουλή της ημέρας: Οι φακίδες και οι πανάδες με τον ήλιο αυξάνονται. Ένας φυσικός τρόπος που τις καθαρίζει είναι το λεμόνι αλλά για να είστε πιο σίγουρες ότι δεν θα αυξηθούν προτιμήστε να φοράτε αντηλιακή κρέμα προσώπου με μεγάλο δείκτη προστασίας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ιχθύες έχοντας πολύ όμορφη φαντασία, οι Καρκίνες που σκέφτονται την εξόρμηση στην παραλία με τους κεφτέδες μαζί και Παρθένες που θα πάρουν το αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50 και τελικά θα αποφύγουν τον ήλιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved