Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/6
9_jun

Γενικό προφίλ

Σήμερα μπορείτε να κάνετε μια ανασυγκρότηση στο «δίσκο» της ζωής σας και είναι πιθανόν να εγκαταστήσετε νέα και πιο ενδιαφέροντα προγράμματα. Μια μέρα απρόβλεπτη που θα βρεθείτε μαζί με άλλους, θα αντιδράσετε, θα σχεδιάσετε και θα ακολουθήσετε εναλλακτικούς δρόμους σκέψης και δράσης. Με το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα κατακλυστείτε από όμορφες σκέψεις και έξοχες ιδέες. Ραντεβού, μηνύματα, διαδρομές και συζητήσεις θα σας μεταφέρουν στην αυλή του... παραδείσου!

ΚΡΙΟΣ

«Πολλά σχέδια»

Φουλ από θετική διάθεση και ιδέες για εξόδους και καλοκαιρινές εξορμήσεις σχεδιάζετε τη μέρα σας αλλά και τη νύχτα σας. Παρόλα αυτά, πολλά πράγματα θα γίνουν απρογραμμάτιστα ενώ επαφές με φίλους και γνωστούς μπορεί να σας βάλουν στη διαδικασία να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας. Αποφύγετε να τσακωθείτε για μικροπράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Έτοιμοι για ελεύθερη πτώση»

Η Σελήνη στον Υδροχόο δίνει έμφαση σε αυτά που θέλετε να αλλάξετε για να καλυτερέψετε τη ζωή σας. Ίσως να μην υπάρχει η δυνατότητα να πατήσετε ένα κουμπί και όλα να αλλάξουν μονομιάς μπορείτε όμως να κάνετε ένα πλάνο και να πάρετε αποφάσεις προς ποια κατεύθυνση θα στραφείτε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί όμορφες και ξέγνοιαστες συναντήσεις με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Εσείς οδηγοί και οι άλλοι επιβάτες»

Σήμερα, αναλαμβάνετε το τιμόνι της αισθηματική σας ζωής και παίρνετε πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα και ρομαντικά. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο οι άλλοι σας μοιράζονται αυτά που τους απασχολούν, ψάχνοντας να βρουν έναν νέο δρόμο να προχωρήσουν. Ιδανική μέρα για να παρευρεθείτε σε συναυλίες και γενικότερα να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικά δρώμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος»

Αν και είστε αγχωμένοι με το πώς θα τα βγάλετε πέρα με κάποιες υπόθεσες που τις βλέπετε βουνό, μπορείτε να περάσετε όμορφα και να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να ευχαριστηθείτε τη μέρα σας. Επαφές και συζητήσεις με άτομα από απόσταση θα σας δώσουν την ευκαιρία να μάθετε ευχάριστες ειδήσεις και να αισθανθείτε το πόσο ορισμένα πρόσωπα νοιάζονται για εσάς.

ΛΕΩΝ

«Αβεβαιότητα»

Από κοινού με το έτερο ήμισυ αναθεωρείτε και σχεδιάζετε από την αρχή τα πλάνα σας. Με κάποιους φίλους ίσως προκύψει ένταση λόγω της αδυναμίας τους να κρατήσουν το λόγο τους ή επειδή θα φανούν ασυνεπείς την τελευταία στιγμή. Οικονομικές συμφωνίες που θα γίνουν με άτομα που γνωρίζετε από το παρελθόν απαιτούν μυστικότητα και εχεμύθεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Νέα πράγματα»

Σήμερα, θέλετε και καταφέρνετε να διαφοροποιήσετε την ημέρα σας και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα. Προτάσεις φίλων για εξόδους σας βρίσκουν σύμφωνους και σας δίνουν την ευκαιρία είτε να παρευρεθείτε με το ταίρι σας είτε να κάνετε μια νέα γνωριμία. Αποφύγετε να επικρίνετε τον τρόπο ζωής κάποιου γιατί θα συναντήσετε αντιδράσεις που δεν περιμένετε.

ΖΥΓΟΣ

«Βγάλτε την ένταση και γεμίστε με χαρά»

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο αφήνετε πίσω σας κάποιες ιδέες που δεν είχαν πρακτική εφαρμογή και υιοθετείτε ένα νέο τρόπο έκφρασης. Ο χρόνος που θα περάσετε με τον αγαπημένο σας θα είναι καλύτερος, αν πρώτα βγάλετε από μέσα σας όσα σας ενοχλούν. Οι ελεύθεροι ίσως ξεδιπλώσετε τα φύλλα της καρδιά σας σε ένα πρόσωπο που θα ξέρετε μόνο λίγα λεπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κλειστά τα στόματα»

Σήμερα, θέλετε να ασχοληθείτε με πράγματα που αφορούν το σπίτι, χωρίς κανένας να σας πει τι και πως. Όποιος σήμερα σας κάνει υποδείξεις θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα. Ευτυχώς το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ευνοεί να πέσουν οι τόνοι και εσείς να απολαύσετε μια ερωτική βραδιά ή ένα αισθηματικό ραντεβού με πολλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Πολυφωνία ιδεών»

Σήμερα, στην οθόνη του μυαλού σας ανοίγουν πολλά παράθυρα ιδεών που σας βάζουν στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε κάποιες απόψεις και πιθανόν να αναθεωρήσετε θέματα. Προσκλήσεις και προτάσεις που θα σας γίνουν σήμερα ίσως αναστατώσουν ευχάριστα το πρόγραμμα σας ενώ παράλληλα θα θελήσετε να κάνετε κάποιες επισκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Εντατικές συνεδρίες ομορφιάς»

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους δίνετε πολλή σημασία στη γραμμή σας και φροντίζετε ιδιαίτερα την εμφάνιση σας. Εξαιτίας της ανάδρομης φοράς της ίσως χρειαστεί να επαναξιολογήσετε κατά πόσο κάποια πράγματα σας ταιριάζουν ή μπορούν πράγματι να σας βοηθήσουν. Όμορφα λόγια και ευχάριστα μηνύματα που λαμβάνετε από το σύντροφο σας χρωματίζουν τη μέρα με χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Δεν θέλω να μοιάζω με τους άλλους»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο διαφοροποιήστε από τους πολλούς και κάνετε πράγματα που σας επιτρέπουν να νιώθετε ξεχωριστοί και αυθεντικοί. Ένα ερωτικό τετ- α- τετ σας κρατά σε εγρήγορση ενώ ένας αέρας νοητικής πρωτοτυπίας διαπερνά όλη σας τη στάση και συμπεριφορά. Αποφύγετε να επιμείνετε σε θέσεις που οι άλλοι αρνούνται πεισματικά να δεχτούν.

ΙΧΘYΕΣ

«Παλίρροια απόψεων»

Πολλά ερωτήματα ζητούν απαντήσεις και εσείς δεν είστε καθόλου σίγουροι, αν είστε σε θέση να τις δώσετε. Κάποια πράγματα αλλάζουν μέσα σας και ακροβατείτε μεταξύ της μιας ή της άλλης επιλογής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αντιδράσετε στην επίταξη και θα πάρετε το χρόνο σας να αποφασίσετε τι θέλετε. Μια όμορφη μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved