Καλοκαιρινοί έρωτες – Λέων

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Λέων

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Λέοντες τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Ο έρωτας είναι η καλύτερη απάντηση στην γενικευμένη κρίση αξιών της κοινωνίας μας. Γιατί μένοντας πιστοί στο δόγμα «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο», κάθε μίζερη και απαισιόδοξη σκέψη θα πετάξει μακριά και θα αντικατασταθεί από την δίψα για ζωή και τη δύναμη που προσφέρει μια ευλογημένη ένωση.

Ο μικρός φτερωτός θεός πρόκειται να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά με έναν έρωτα που θα ζωγραφίζει στην άμμο της αγάπης δύο καρδιές μέσα σε μια και θα σηκώσει κύματα ευτυχίας.

Με προξενήτρα την Αφροδίτη στους Διδύμους και σύμμαχο τον πολύγνωμο Δία στους Διδύμους από τις 11 Ιουνίου θα έχετε απεριόριστες προτάσεις και καλοπροαίρετες μεσολαβήσεις για μια γνωριμία που μπορεί να σας σαλπάρει στα ανοιχτά. Ο έρωτας θα σας κλείσει το μάτι σ' ένα χώρο που μαζί με άλλους θα έχετε πάει είτε να διασκεδάσετε είτε από κοινού να παρακολουθήσετε ένα γεγονός. Μια συναυλία, μια πολιτική συγκέντρωση, ένας αθλητικός αγώνας, μια κοινή παρέα, η συμμετοχή σε μια λέσχη ή ένα κλαμπ μπορεί να αποτελέσουν τον όμορφο ουρανό από όπου το τυχερό αστέρι του καλοκαιριού θα πέσει στην αγκαλιά σας.

Με τον καλότυχο Δία, να κυβερνάει τα αισθηματικά σας, είναι πολύ πιθανόν μετά τον είσπλου του στο λιμάνι της φιλίας να παραδώσετε την καρδιά σας σε χέρια φιλικά ή μια φιλική σχέση να δοκιμάσει το μονοπάτι του έρωτα. Οι πρώτοι τυχεροί θα είστε οι γεννημένοι του α' και του πρώτου μισού του β' δεκαημέρου. Όμως και εσείς του γ' δεκαημέρου δεν θα μείνετε παραπονούμενοι η Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου υπόσχεται μια ατίθαση γνωριμία που μπορεί να σας κρατήσει ευχάριστη συντροφιά το καλοκαίρι. Συγχρόνως, η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης μέχρι τις 27 Ιουνίου ίσως φέρει στο προσκήνιο μια γνωριμία που είχε μείνει στα αζήτητα ή μπορεί να αναβάλλει το ξεκίνημα ενός φλερτ για αργότερα.

Παράλληλα με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Κριό, που σε εσάς εξουσιάζει τον τομέα των ερώτων, θα θελήσετε να είστε οι πρώτοι που θα πετάξετε σε απόμερες παραλίες και θα πειραματιστείτε με σχέσεις από μακριά, θα τολμήσετε γνωριμίες μέσω διαδικτύου και θα ενεργήσετε άφοβα σε επαφές με άτομα που μπορούν να σας μάθουν ή να σας παραδώσουν μαθήματα σε άγνωστα μέχρι τώρα πεδία γνώσης. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου με τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 24 Ιουνίου ίσως ρισκάρετε για μια σχέση με άτομο από τους κόλπους της εργασίας ή της καθημερινότητας σας.

Στις 26 Ιουνίου ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας επιτρέπει να μιλήσετε τη γλώσσα του έρωτα με μεγαλύτερη πειστικότητα ενώ ανοίγεται μπροστά σας ο Ιούλιος, ο πιο καυτός μήνα του φετινού καλοκαιριού. Κατά τη διάρκειά του ένα μπαράζ θετικών όψεων ευνοεί τις διαδοχικές εμφανίσεις του έρωτα στη ζωή σας και πληθαίνει τις επιλογές για μια ερωτική ιστορία.

Στις 5 Ιουλίου η Αφροδίτη συναντά σε εξάγωνο τον Ουρανό και ένα φλερτ μπορεί να σας ωθήσει να αναποδογυρίσετε την κλεψύδρα της αισθηματικής σας ζωής. Παράλληλα, στις 22 Ιουλίου ο γουρλής Δίας συναντά με εξάγωνο τον Ουρανό για να δώσει τις ευχές του για έναν έρωτα που όμοιό του δεν έχετε ξαναζήσει. Την ίδια εποχή, ο Ήλιος στις 25 τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό και στις 31 τον Ουρανό για φωτίσει το καλοκαίρι σας με ένα ερωτικό αίσθημα που μπορεί να σας προτρέψει να απειθαρχήσετε στους φόβους σας και να αφεθείτε στα γαλάζια νερά μιας σχέσης.

Παρόλο που κάποιες φορές με τον Ερμή ανάδρομο μεταξύ τις 15 Ιουλίου και τις 8 Αυγούστου ίσως παρερμηνεύσετε κάποιες κινήσεις ή αναθεωρήσετε τι σας αρέσει και τι πραγματικά θέλετε, εντούτοις θα βρείτε τον τρόπο να εξωτερικεύσετε την μοναδικότητα σας και να ανέβετε τη σκάλα που οδηγεί στην αυλή της ερωτικής ευτυχίας.

Το καλοκαίρι κλείνει με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να επιδιώκει ερημικές και απόμερες παραλίες για να ευχαριστηθείτε τον έρωτα σας ενώ τόσο η Πανσέληνος στις 2 Αυγούστου, όσο και η Νέα Σελήνη στις 17 Αυγούστου, που επηρεάζουν τον άξονα των σχέσεων του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας καλούν να αποφασίσετε εσείς πως θα γράψετε τον επίλογο του φετινού καλοκαιρού και να βάλετε την μεγαλειώδη υπογραφή σας, πριν ...ψηφίσετε κατά ή υπέρ του καλοκαιρινού έρωτα σας.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved