Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 8/6
8_jun

Γενικό προφίλ

Σήμερα δεν αντέχετε την καταπίεση σε καμία μορφή της και πιθανόν να αντιδράσετε έντονα απέναντι σε πρόσωπα που είτε είναι επιφανή, είτε με κάποιο τρόπο ελέγχουν ένα κομμάτι της ζωής σας. Όσον αφορά την στρατηγική σας, μπορεί μεν να πετύχετε μια πρώτη νίκη αιφνιδιάζοντας τον «αντίπαλο», προσέξτε όμως μήπως τελικά ξυπνήσετε έναν γίγαντα που κοιμάται... Συνήθως, οι βιαστικές αποφάσεις δεν μπορούν να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτό δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σχεδιάσει αυτό που θέλει και μετά να προχωρήσει στη διαδικασία εφαρμογής του.

ΚΡΙΟΣ

«Μαζί με φίλους»

Σήμερα επιθυμείτε να αφιερώσετε χρόνο στην παρέα σας ή να δραστηριοποιηθείτε να κανονίσετε μια έξοδο μαζί με τους φίλους σας. Αισθηματικά, το έτερο ήμισυ σας ετοιμάζει εκπλήξεις που θα σας ξαφνιάσουν ενώ δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσουν κάποιο δίλημμα. Αποφύγετε να συγκρουστείτε για θέματα εργασίας με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο σε κάποια μεσολάβηση ή διεκπεραίωση. Οι γεννημένοι του 1973 θα αντιταχθείτε σε κάποιον που σας εχθρεύεται.

ΤΑΥΡΟΣ

«Το ίδιο και το ίδιο το βαριέστε»

Η πρωτοτυπία και καινοτομία επισκέπτονται τον τομέα της εργασίας και σας ωθούν να τολμήσετε πράγματα που ούτε καν είχατε φανταστεί. Άτομο που είναι οικονομικά ευκατάστατο ίσως σας κάνει μια πρόταση για διασκέδαση στην οποία δεν θα μπορείτε να ανταποκριθείτε λόγω της ανάγκης για οικονομία. Η πρόθεση να συνεργαστείτε παρόλο που διαφωνείτε θα μετρήσει πολύ. Οι γεννημένοι του 1979 θα κάνετε συζητήσεις με άτομα που έχουν εκκεντρικές απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Έλκετε σαν μαγνήτης»

Θέματα εργασίας απαιτούν ομαδικότητα και καλή συνεργασία, προκειμένου να έχουν θετικές εξελίξεις. Ο δικός σας ρόλο σήμερα είναι αυτού που θα πρέπει να συντονίσει και να κατευθύνει την πορεία της όλης διαδικασίας. Ένα ευχάριστο φλερτ σας ανεβάζει τη διάθεση και σας κρατά σε εγρήγορση όλη την ημέρα. Παράλληλα, αφιερώνετε χρόνο για να επιμεληθείτε ή να ανανεώσετε το στυλ σας. Οι γεννημένοι του 1967 ίσως πείτε κάποια ψεματάκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μην αφήνετε τους άλλους να ανακατεύονται στη ζωή σας»

Ένα άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον ίσως αντιδράσει έντονα για κάποιες επιλογές και βρεθείτε στη δύσκολη θέση να απολογηθείτε για το πώς επιθυμείτε να ζήσετε. Επιπλέον, θέματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις ή απαιτήσεις από τρίτους σήμερα σας απασχολούν έντονα, καθώς νιώθετε ότι τα περιθώρια καθυστέρησης έχουν τελειώσει. Οι γεννημένοι του 1971 θα διαχειριστείτε με ψυχραιμία εντάσεις και φασαρίες.

ΛΕΩΝ

«Επιτέλους ελεύθεροι»

Με τη Σελήνη στο απέναντι ζώδιο κάποιες ανατροπές στις σχέσεις σας έρχονται να σας απελευθερώσουν από δεσμεύσεις που σας είχαν κουράσει. Συγχρόνως, ίσως χρειαστεί να κάνετε έξοδα που δεν υπολογίζατε είτε για να στηρίξετε ένα φίλο ή για να συμμετάσχετε σε μια δραστηριότητα της παρέας. Ένα φλερτ θα σας βάλει σε δίλημμα γιατί «ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς». Οι γεννημένοι του 1987 χρειάζεται να ακολουθήσετε μια άλλη τακτική σε θέματα συνεργασιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Με τακτ»

Έχετε βαρεθεί την μονοτονία στη δουλειά και αναζητάτε ιδέες που μπορούν να διαφοροποιήσουν και να κάνουν πιο ενδιαφέροντα τα θέματα με τα οποία ασχολείστε. Αποφύγετε να επιτεθείτε ή να κάνετε κριτική σε πρόσωπα ιεραρχικά ανώτερα γιατί κινδυνεύετε να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι είστε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που δείχνετε. Οι γεννημένοι του 1982 κάνετε όνειρα για διακοπές.

ΖΥΓΟΣ

«Διπλή απόρριψη»

Η άρνησή σας να συγκατανέψετε θετικά σε μια ιδέα που αφορά και άλλους ίσως σας βγάλει εκτός του συγκεκριμένου κύκλου, γεγονός που θα σας δυσαρεστήσει. Παράλληλα, κάποιες διαδικασίες που σχετίζονται με ένα θέμα που αφορά ένα παιδί ή κάποιο άλλο αγαπημένο πρόσωπο σας αναγκάζουν να βρείτε χρόνο για να τις ολοκληρώσετε. Πολλά κουτσομπολιά και μυστικά θα σας κρατήσουν εγρήγορση. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως συρθείτε σε έναν αγώνα που δεν σας αφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Καλύτερο κουμάντο»

Ο τρόπος που άτομα από το χώρο εργασίας διαχειρίζονται οικονομικά θέματα μπορεί να σας εκνευρίσει ή να αποτελέσει αιτία μιας έντονης αντιπαράθεσης. Παράλληλα, κάποιες φήμες γύρω από την ερωτική ζωή ενός φίλου μπορεί να σας κάνουν πυρ μανία. Μέσα σε όλα χρειάζεται να βρείτε χρόνο για μια οικογενειακή συγκέντρωση ή να ετοιμαστείτε για μια επίσκεψη στο χώρο του σπιτιού. Οι γεννημένοι του 1985, μην καταπονείτε το σώμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Οι σχέσεις στο κόκκινο»

Στον τομέα της εργασίας κάποιες εντάσεις ή κινήσεις θα υπονομεύσουν τις σχέσεις σας με κάποιους συνεργάτες ενώ πολύ πιθανόν να έρθετε σε δύσκολη θέση, αν σας ζητηθεί να πάρετε θέση σε μια διαφωνία. Σχέδια για κάποιες μετακινήσεις ίσως αλλάξουν ενώ πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν υπολογιστές και συσκευές επικοινωνίας. Οι γεννημένοι του 1973 θα αισθανθείτε ότι κάποιοι σας γυρνούν την πλάτη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Θα διεκδικήσετε σεβασμό»

Σήμερα, θα βρεθείτε να αμύνεστε για συμπεριφορές και θέσεις που κάποιοι συνάδελφοι με το ζόρι θέλουν να επιβάλλουν. Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο σας ωθεί να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα ενώ παράλληλα σήμερα ίσως κάνετε ψώνια που σχετίζονται με συσκευές ή μηχανές. Επιπλέον, πολύ πιθανόν να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα διαιτολόγιο που είχατε υιοθετήσει. Οι γεννημένοι του 1986, θα δείξετε αυστηρότητα σε πρόσωπα που δείχνουν ασυνέπεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Άλλος πίνει, άλλος κερνάει»

Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο δίνετε έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες και παίρνετε αποφάσεις για δράση. Παράλληλα, ένα πρόσωπο που αγαπάτε θέλει να του πληρώσετε τη συμμέτοχή του σε δαπανηρές για τη δική σας τσέπη δραστηριότητες και εκεί ίσως προκύψει κάποια ένταση. Πολύ πιθανόν να οργανώσετε μια συγκέντρωση φίλων ή ομοϊδεατών. Οι γεννημένοι του 1981 θα ανταμείψετε πρόσωπα που σας στάθηκαν σε μια δυσκολία.

ΙΧΘYΕΣ

«Θα βρεθείτε στη μέση»

Σήμερα, θα ασχοληθείτε με πράγματα που είχαν συμβεί στο παρελθόν και με κάποιο τρόπο έρχονται στο προσκήνιο. Παράλληλα, αφιερώνετε χρόνο για δραστηριότητες που απαιτούν τη χρήση της τεχνολογίας ή είναι ασυνήθιστες και διαφορετικές. Το ενδεχόμενο ο σύντροφος να κονταροχτυπηθεί με ένα πρόσωπο της οικογένειά σας ή να κάνει κάτι που το τελευταίο θα προσβληθεί είναι πολύ πιθανόν. Οι γεννημένοι του 1986 θα αντιστρέψετε τη γνώμη ενός φίλου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved