Αστρολογικό Φενγκ Σούι - Φροντίστε τα φυτά και τον κήπο σας με πυξίδα τα άστρα

Δοκιμάστε να αλλάξετε θέση στις γλάστρες

Αστρολογικό Φενγκ Σούι - Φροντίστε τα φυτά και τον κήπο σας με πυξίδα τα άστρα

Το αστρολογικό Φενγκ Σούι μας δίνει τη δυνατότητα να «διορθώσουμε» την ενέργεια του σπιτιού μας, επιλέγοντας το καταλληλότερο μέρος για την άσκηση οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Κι αυτό γίνεται με την επιλογή της σωστής πλανητικής (ενεργειακής) «γραμμής» που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο καθένας βέβαια έχει την δική του ιδιαίτερη ενεργειακή διακλάδωση, τον «χάρτη» του που προκύπτει από τον γενέθλιο θέμα του, ωστόσο είναι θεμιτή και μια χαρτογράφηση του προσωπικού μας χώρου, βασισμένη στις transit θέσεις των πλανητών. Αυτό μπορεί να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση και μέσα από αυτήν την στήλη θα σας δείξουμε τον τρόπο ξεκινώντας από τα ...βασικά!

Δεν είναι λίγες οι φορές που παρά τις απόπειρες μας προς την κατεύθυνση ενός «πράσινου» σπιτιού, η προσπάθεια μας δεν ευδοκιμεί. Παρά την φροντίδα μας τα φυτά είτε μαραζώνουν, είτε αντιμετωπίζουν διαρκώς προβλήματα. Κι αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή σε κάποια σημεία του χώρου η κοσμική ενέργεια είναι εντελώς ακατάλληλη για την ανάπτυξη τους.

Αν λοιπόν έχετε διαπιστώσει ότι στο σπίτι ή τον κήπο σας, δεν «κάθονται» τα φυτά, το πρώτο που μπορείτε να κάνετε έχοντας εξαντλήσει πλέον κάθε δυνατότητα φροντίδας, είναι το να επιλέξετε με προσοχή το που θα τοποθετήσετε τις γλάστρες σας ή θα φυτέψετε τους επόμενους σπόρους.

Τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα.

Η χρήση της πυξίδας

Στεκόμαστε στο κέντρο περίπου του χώρου (σπιτιού, γραφείου, κλπ). Για να προσανατολιστούμε με πυξίδα, τη βάζουμε σε ένα επίπεδο και οριζόντιο μέρος. Μόλις σταματήσει να κινείται η βελόνα θα μας δείξει το Βορρά και το Νότο. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως να απομακρύνουμε από αυτή οτιδήποτε μπορεί να την αποπροσανατολίσει π.χ. μεταλλικά αντικείμενα, άλλους μαγνήτες, κινητά τηλέφωνα, κλπ. Τέλος, δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια και κεραίες.

Η περιφέρεια της πυξίδας (ανεμολόγιο) είναι κύκλος μοιρασμένος σε 360 μοίρες. Οι 360 μοίρες διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη οπότε το καθένα περιλαμβάνει 90 μοίρες. Το μηδέν του ανεμολογίου δείχνει το Βορρά. Το σημείο του ανεμολογίου που βρίσκεται αντίθετα στο βορρά δηλ στις 180 μοίρες είναι ο Νότος. 'Όταν βλέπουμε την πυξίδα και έχουμε απέναντι μας το Βορρά, δεξιά μας ακριβώς στην μέση στις 90 μοίρες είναι η Ανατολή και αριστερά στις 270 είναι η Δύση.

Η σωστή «γραμμή» της εβδομάδας

Ο αριθμός-κλειδί για αυτήν την εβδομάδα είναι το 35, η απόκλιση δηλαδή σε μοίρες της «γραμμής της Σελήνης». Παραδοσιακά, το φεγγάρι θεωρείται πολύ σημαντικό για την σπορά και την καλλιέργεια και η ενέργεια της Σελήνης συμβάλλει καταλυτικά στην σωστή ανάπτυξη τους.

Δοκιμάστε λοιπόν να αλλάξετε θέση στις γλάστρες, τοποθετώντας τις με αυτόν τον προσανατολισμό.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved