Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/6
7_jun

Γενικό προφίλ

Έμφαση στα συναισθήματα δίνει η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο που επιδιώκει να σας φέρει πιο κοντά στα μέλη της οικογένειάς σας, να στρέψει το ενδιαφέρον σας στις σκέψεις που υπάρχουν μέσα σας και να αξιοποιήσει ιδέες που σχετίζονται με την ασφάλεια και την προστασία σας. Εν τω μεταξύ, η Σελήνη στον Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα αναστέλλει τη ζωηράδα σας και σας τονίζει την ανάγκη να ασχοληθείτε με τη σοβαρή πλευρά των πραγμάτων.

ΚΡΙΟΣ

«Ξανά και ξανά»

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως και αυτό εσείς με τόσους πλανήτες στους Δίδυμους θα το εμπεδώσετε για τα καλά. Θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία απαιτούν επαφές με πρόσωπα που κατέχουν σημαντικές γνώσεις και υψηλές γνωριμίες. Αισθηματικά, κανονίζετε το ένα ταξιδάκι μετά το άλλο, αναζητώντας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Οι γεννημένοι του 1975 θα μεσολαβήσετε για την υπόθεση ενός φίλου.

ΤΑΥΡΟΣ

«Συγκινητικές ιστορίες»

Με την είσοδο του Ερμή στον Καρκίνο πιθανόν να γίνετε πιο ευσυγκίνητοι και πιο ευαίσθητοι σε σχόλια. Κάποια παράπονα πιθανόν να κάνουν την εμφάνιση τους ενώ εσείς θα ταξιδεύετε στον κόσμο των αναμνήσεων. Μετακινήσεις ή επαφές που συνδέονται με την οικογένεια θα σας απασχολήσουν πιο πολύ ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να τρέξετε για υποθέσεις άλλων. Οι γεννημένοι του 1976 θα αναζητήσετε ένα χόμπι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Σε χαλαρούς ρυθμούς»

Δεν σας αρέσει να ασχολείστε με την σοβαρή πλευρά της ζωής και για αυτό κάποιες οικονομικές διευθετήσεις αποτελούν για εσάς αγγαρεία. Αισθηματικά, η επικοινωνία σταδιακά θα βελτιωθεί ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε την μέχρι τώρα εμπειρία σας για την καλυτέρευση της συναισθηματικής σας ζωής. Πολυμερείς και φιλομαθείς θα ασχοληθείτε με πολλά νέα πράγματα. Οι γεννημένοι του 1961 θα έχετε εντάσεις στο χώρο του σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ποιος φταίει;»

Οι σχέσεις με τους άλλους μπαίνουν στο μάτι του κυκλώνα, καθότι κάποιες οικογενειακές εξελίξεις τις επηρεάζουν άμεσα. Αποφύγετε να τσακωθείτε με τους άλλους για παράπονα που έχει ο σύντροφός σας μαζί τους, διαφορετικά τα πράγματα θα περιπλεχθούν περισσότερο. Με τον Ερμή από σήμερα στο δικό σας ζώδιο σιγά – σιγά θα εκτιμήσετε την αξία της καλής επικοινωνίας. Οι γεννημένοι του 1973 θα κάνετε μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

«Στενεύουν τα όρια»

Τα οικονομικά και η διαχείρισή τους φαίνεται πως σας έχουν γίνει βραχνάς καθώς είναι δύσκολο να περιοριστείτε ακόμα περισσότερο. Ένα φλερτ που γίνεται με τη μεσολάβηση ενός φιλικού προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο για να βρείτε τη χαμένη σας φόρμα. Αποφύγετε να συναναστραφείτε με πρόσωπα που κατά το παρελθόν σας πρόδωσαν ή σας απογοήτευσαν. Οι γεννημένοι του 1983, μη βιαστείτε να αποφασίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαρά και εργασία»

Σήμερα φροντίζετε να βρείτε τρόπο να ευχαριστηθείτε κάποιες αναγκαστικές εργασίες στην προσπάθεια να κατευνάσετε το άγχος και την ένταση που αυτές σας δημιουργούν. Επιπλέον, υποθέσεις που σχετίζονται με παιδιά ίσως συναντήσουν κάποια εμπόδια ή απαιτούν επαφή με πρόσωπα που έχουν εξουσία. Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο θα σας φέρει πιο κοντά με φιλικά πρόσωπα. Οι γεννημένοι του 1974, μην αναλύετε τα πράγματα περισσότερο από όσο χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ

«Και όμως συμβαίνουν»

Με τον Άρη στον 12ο έχετε χάσει τον ύπνο σας και δεν μπορείτε να χωνέψετε πως η ζωή επιτρέπει το άδικο να συμβαίνει. Αλλάξτε οπτική και δείτε το πρόβλημα που σας απασχολεί ως ευκαιρία να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, στη σκέψη σας ή στη συμπεριφορά σας. Πρόσωπα που διαμένουν στο εξωτερικό θα επικοινωνήσουν μαζί σας και πιθανόν να σας ζητήσουν να τα επισκεφθείτε. Οι γεννημένοι του 1984, μην εμπλέκετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Απόσταση»

Η είσοδος του Ερμή στον Καρκίνο μετατοπίζει τόσο το ενδιαφέρον σας όσο και τις σκέψεις σας σε θέματα που σχετίζονται με μετακινήσεις και διευθετήσεις. Παράλληλα, κάποιες συναντήσεις ίσως γίνουν μέσα σε ένα ψυχρό κλίμα που, αν και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας, εντούτοις θα κρίνετε πως χρειάζεται, εξαιτίας της στάσης κάποιων απέναντι σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα μπείτε στον πειρασμό να απιστήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Ανασυνταχθείτε»

Το κενό που αισθάνεστε στην τσέπη αντικατοπτρίζεται και στη σχέση σας η οποία παρά τις όμορφες στιγμές που σας χαρίζει δεν μπορεί να απελευθερώσει τον πόνο που κουβαλάτε μέσα σας. Παράλληλά, μυστικές επαφές και διερευνητικές συζητήσεις μπορούν να αποδώσουν με την προϋπόθεση ότι έχετε την υπομονή και την εγκράτεια που απαιτούν. Οι γεννημένοι του 1979 τα δίνετε όλα στον επαγγελματικό στίβο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Έχετε τον τρόπο»

Η παρόρμηση συνυπάρχει με τη σύνεση και έτσι καταφέρνετε να διαχειριστείτε την όποια κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η παρουσία του Ερμή από σήμερα στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να ρίξετε γέφυρες επικοινωνίας με πρόσωπα που για κάποιο λόγο είχατε συναισθηματικά απομακρυνθεί. Παράλληλα, ευνοεί μετακινήσεις και ρομαντικά τετ α τετ. Οι γεννημένοι του 1971 ίσως διαπληκτιστείτε με άτομα που χειρίζονται υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μεγάλες προσδοκίες»

Θέλετε να σκέφτεστε κάποιες καταστάσεις πιο ωραίες από ό τι πραγματικά είναι, φοβούμενοι μην ανοίξετε το κουτί της Πανδώρας. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μέχρι το απόγευμα, πιθανόν να πιεστείτε από τις απαιτήσεις κάποιων συνεργατών και να ανησυχήσετε για τις πιθανές προθέσεις τους. Η παραμονή της Αφροδίτης στους Διδύμους ευνοεί μετακινήσεις που συνδέονται με χόμπι. Οι γεννημένοι του 1970 θα θορυβηθείτε από τις κινήσεις ενός οικείου σας πρόσωπου.

ΙΧΘYΕΣ

«Οικονομική ανάταση»

Τα οικονομικά της οικογένειάς σας βελτιώνονται κι αυτό σας κάνει να θέλετε να φροντίσετε τους πάντες με τη γνωστή σας αυτοθυσία και ανιδιοτέλεια. Παράλληλα, έρχεστε πιο κοντά με συγγενείς και αδέλφια και αυτό σας στηρίζει τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει το έτερο ήμισυ απαιτούν, πρωτίστως να είστε ενωμένοι. Οι γεννημένοι του 1969 θα επιστρέψετε σε αρχικό σας σχέδιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved