Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/6

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/6
6_jun

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προτάσσει σύνεση, συγκράτηση και συνέπεια, προκειμένου να τα βγάλετε πέρα με επιπλέον ευθύνες και καθήκοντα. Παράλληλα, με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη, η καλή διάθεση και η επιθυμία για φιλικές και όμορφες επαφές θα αποτελέσουν τις φωτεινές ηλιαχτίδες της ημέρας σας.

ΚΡΙΟΣ

«Πατήστε φρένο»

Αν και δεν φημίζεστε για την υπομονή σας, σήμερα κινείστε αργά και προσεκτικά, προκειμένου μια επαγγελματική υπόθεση να εξελιχθεί όπως επιθυμείτε. Τηλέφωνα και μηνύματα που ανταλλάσσετε με φίλους και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος σας κρατούν σε μια ευχάριστη εγρήγορση ενώ ένα ερωτικό ραντεβού αλλάζει το πρόγραμμα σας. Οι γεννημένοι του 1976 θα έρθετε πιο κοντά με τις φιλοδοξίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Η χαρά που μοιράζεται είναι διπλή χαρά»

Οι επιθυμίες σας συναντούν την εκπλήρωση και αυτό σας δίνει κίνητρο να ασχοληθείτε με πρόσωπα που προηγουμένως οι υποχρεώσεις δεν σας επέτρεπαν. Η επικοινωνία με κάποιους συνεργάτες για θέματα δουλειάς ίσως δεν αποδειχτεί και η πιο εύκολη υπόθεση, δεδομένου ότι αμφότεροι είστε προκατειλημμένοι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Καλή μέρα για αγορές. Οι γεννημένοι του 1986 ίσως κάποιοι συγκρίνουν τη δουλειά σας με κάποιου άλλου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Το πειραχτήρι της παρέας»

Με φευγάτη και εύθυμη διάθεση πειράζετε του πάντες και γίνεστε η αιτία για να οργανωθούν όμορφες και ευχάριστες επαφές. Η ερωτική επιθυμία ακουμπά κόκκινο και με την απαράμιλλη γοητεία σας και το αέρινο πνεύμα σας πετυχαίνετε αυτό που θέλετε. Πολύ πιθανόν να ζηλέψετε και να γίνετε λίγο σκληροί μεταξύ σοβαρού και αστείου. Οι γεννημένοι του 1981 συνεχίζετε να σκέφτεστε μια υπόθεση που έχει τελειώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μόνοι και ευτυχισμένοι»

Σήμερα, είτε η μοναξιά σας κάνει καλή παρέα είτε ο έρωτας σας καλεί κάπου ερημικά και απόμερα. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποια πράγματα που είχατε ζητήσει εδώ και καιρό ή ακόμα και να λάβετε χρήματα ή δώρα από ένα μυστικό αποστολέα. Στη σχέση σας, αφήστε τα λόγια και προχωρήστε στις πράξεις. Ίσως κάνετε πλάτες σε ένα φιλικό πρόσωπο που «ατακτεί». Οι γεννημένοι του 1962 θα νιώσετε συνδεδεμένοι με άτομα που δεν γνωρίζετε ακόμα καλά.

ΛΕΩΝ

«Ο χρόνος κυλά γρήγορα»

Μπορεί το εργασιακό πρόγραμμα να είναι βεβαρημένο όμως εσείς δεν σκάτε καθόλου, δεδομένου ότι αναμένετε να έρθει η ώρα για μια έξοδο με φίλους ή μια ευχάριστη σύναξη. Τα βλέμματα σήμερα στρέφονται επάνω σας, όχι μόνο για τη ξεχωριστή εμφάνισής σας αλλά και για την ιδιαίτερη παρέα σας. Προσέχετε πόσο χαλάτε γιατί έρχονται και άλλα έξοδα. Οι γεννημένοι του 1963 θα συναναστραφείτε με καταξιωμένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαμόγελα και γέλια»

Η σύνοδος Ηλίου – Αφροδίτης ξεσηκώνει ένα τσουνάμι κεφιού και χαράς μέσα στο χώρο εργασίας που ακόμα και εσείς που κρατάτε τα προσχήματα δεν θα μπορέσετε να μην συμμετάσχετε. Επιπλέον, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω τονώνεται η αυτοπεποίθηση σας και νιώθετε αποτελεσματικοί σε δραστηριότητες που, αν και είναι ευχάριστες, φέρουν και ευθύνες. Οι γεννημένοι του 1963 θα κερδίσετε πόντους για μια πρόσληψη.

ΖΥΓΟΣ

«Με την ποδιά εργασίας»

Θέματα που είναι καιρό σε εκκρεμότητα η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να τα τακτοποιήσετε, αφού σας δίνει την υπομονή και την πειθαρχία που χρειάζεστε. Όμορφα και ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με φίλους και πρόσωπα που μοιράζεστε κοινές ιδέες θα έρθουν στο προσκήνιο με τον πιο ωραίο τρόπο. Κάποιες κινήσεις θα σας προκαλέσουν υποψίες. Οι γεννημένοι του 1987 θα κατακτήσετε την τέχνη της επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ο βήχας και ο παράς δεν κρύβονται»

Επαγγελματικές συμφωνίες σας αποφέρουν μεγάλα οικονομικά κέρδη που σας κάνουν να μην μπορείτε να κρύψετε τη χαρά σας. Παράλληλα, με την υποστήριξη του συντρόφου θα μπορέσετε να χαράξετε ένα νέο δρόμο στην προσωπική σας ζωή που θα σας φέρει την εξέλιξη που επιθυμείτε. Αποφύγετε να είστε ιδιαίτερα αυστηροί με τα λάθη προσώπων που σας πλαισιώνουν. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε πίσω σε κάποιες οικονομικές αξιώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Εύνοια»

Επαφές με γυναικεία πρόσωπα σας δίνουν μεγάλη χαρά και συνάμα σας αποσπούν την προσοχή από πράγματα που σας εκνευρίζουν. Πολύ πιθανόν, μια χάρη ή μια εξυπηρέτηση να σας βγάλει από μια δύσκολη θέση. Επιπλέον, το έτερο ήμισυ φροντίζει να σας πλησιάσει και να σας δείξει την αγάπη του μέσα όμορφες προτάσεις και γλυκές εκπλήξεις. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Καλύτερα από ό, τι πιστεύατε»

Ίσως είχατε υποτιμήσει τις δυνατότητες κάποιων προσώπων και σήμερα ήρθε η μέρα να αναθεωρήσετε και να τους αποδώσετε τα ανάλογα εύσημα. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο όμορφη και πιο άνετη ενώ αλλαγές σε θέματα διατροφής και φυσικής κατάστασης φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Η αισθηματική ζωή σας χαρίζει στιγμές πάθους. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναθαρρήσετε όσο αφορά ένα επαγγελματικό θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Η καρδιά σας ζητά τη χαρά»

Ζείτε σε ένα κλίμα διακοπών και μεταφέρετε μια καλοκαιρινή διάθεση σε ό, τι και αν κάνετε. Κάποιοι σας ζηλεύουν και πιθανόν να σας μέμφονται για επιλογές που σας κάνουν χαρούμενους. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω αντιμετωπίζετε αυτά τα θέματα με αυστηρότητα και δεν δέχεστε να έχουν άποψη πρόσωπα που δε τους πέφτει λόγος. Επαγγελματικά, νιώθετε ότι χρειάζεται να διευθετηθούν κάποια θέματα για να κυλάνε τα πράγματα καλυτέρα. Οι γεννημένοι του 1971 θα απαντήσετε στις προκλήσεις.

ΙΧΘYΕΣ

«Ομαδική δουλειά»

Η παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω εξυπηρετεί εργασίες που αφορούν μια ομάδα ή συγκεντρώσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Δεσμοί αίματος και συγγένειας γίνονται πιο στενοί καθότι ένα γυναικείο πρόσωπο φροντίζει με κάποιο τρόπο να σας συσπειρώσει. Αγορές για το σπίτι ή είδη διακόσμησης αντανακλούν την επιθυμία για χαρά και ομορφιά. Οι γεννημένοι του 1981 θα μετακομίσετε ή θα ολοκληρώσετε ένα κύκλο ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved