4 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
4 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

15 έως 16 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας σκύλος που κυνηγάει την ουρά του»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ συνήθως παίρνει πρωτοβουλίες και εργάζεται για το καλό των άλλων, είναι φιλικός και αξιόπιστος, χωρίς όμως να είναι ούτε τόσο τυχερός ούτε τόσο εύστοχος για να δρέψει εύκολα τους καρπούς των μακρόχρονων κόπων του. Θα χρειαστεί λοιπόν βοήθειες από τους γύρω του και από αυτήν την άποψη οι καλές ή όχι δημόσιες σχέσεις θα λειτουργήσουν καταλυτικά.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν είναι αρκετό να μιλάει κανείς για Ειρήνη. Πρέπει να την πιστεύει. Και δεν είναι αρκετό να την πιστεύει. Πρέπει να δουλέψει γι' αυτήν» Eleanor Roosevelt

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Με τα γενέθλια σας να «πέφτουν» πάνω στην Σεληνιακή έκλειψη, η χρονιά σας αναμένεται να είναι έντονα φορτισμένη συναισθηματικά και εντυπωσιακή, με πολλές από τις εξελίξεις να εμπίπτουν στο «αυτά δεν γίνονται»! Αυτή η μοναδικότητα αναφέρεται τόσο σε θετικά, όσο και σε αρνητικά γεγονότα και εκείνο που μετράει τελικά είναι ο τρόπος που θα αντιδράσετε. Αν και η συνέχεια-διάρκεια μιας νέας σχέσης δεν είναι εξασφαλισμένη, μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι, για όσο κρατήσει.

Οικονομικά

«Μαύρη πέτρα» καλείστε να ρίξετε στο παρελθόν, μηδενίζοντας το κοντέρ και ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια. Κάτω από ένα τέτοιο καθεστώς, είναι φυσικό να μην λείψουν τα προβλήματα, ωστόσο η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη αν επιμείνετε σε κάτι που είναι ήδη «τελειωμένο». Δεν το βλέπετε;

Γ.Ρ

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved